foto's automatisch verwisselen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Arend b

arend b

04/12/2011 13:44:38
Anchor link
ik denk dat we er bijna zijn.
Uncaught TypeError: Cannot read property 'foto' of undefined
dit krijg ik nu terug
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 09:25:54
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 13:53:33
Anchor link
Iets te snel geweest, wordt niet herkend omdat ie in de onload event staat, dus daar moet ie uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>
<script>
setTimeout(imgRotate(), 5000);
</script>
 
Arend b

arend b

04/12/2011 14:07:09
Anchor link
ik krijg dit nu terug

Uncaught TypeError: Cannot read property 'foto' of undefined
imgRotate/jelmer/:13
(anonymous function)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php

<html>
<
head>
<
link rel=StyleSheet type="text/css" href="stylesheet.css"></style>
<
script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('1.jpg','2.jpg', '3.jpg'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = 'image/foto/' + src;
    return imgObj;
}

</script>

<title>test</title>
</head>

<body>

<div class="hoofdvak">
    <div class="1"><img width=360 height=120 src="image/2.jpg" alt=""></div>



        <div class="menu">
            <a href="test.php">Home</a>
                <a href="test.php">Contact</a>
                <a href="test.php">Foto</a>
                <a href="test.php">Over</a>
        </div>
</div>
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>
        <script>
    setTimeout(imgRotate(), 5000);
    </script>
</body>
</html>
?>
Gewijzigd op 04/12/2011 14:09:10 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 14:26:41
Anchor link
Er staat nog een typo op regel 15: het moet zijn document.getElementById('foto').src
 
Arend b

arend b

04/12/2011 14:33:38
Anchor link
heel scherp gezien

Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined

dit krijg ik nu terug
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 15:22:45
Anchor link
wijzig regel 44 in:
imgRotate();
setInterval("imgRotate();", 5000);
 
Arend b

arend b

04/12/2011 16:43:27
Anchor link
heb het veranderd maar ik geloof dat de fout in dit gedeelte zit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 document.getElementById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
?>


Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 17:15:27
Anchor link
Ik heb het uitgetest en bij mij werkt het gewoon, dus ik kan deze foutmelding niet plaatsen
 
Jaron T

Jaron T

04/12/2011 22:07:19
Anchor link
Arend b op 04/12/2011 16:43:27:
heb het veranderd maar ik geloof dat de fout in dit gedeelte zit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 document.getElementById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
?>


Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined


getElementById is een functie, niet een array.

dus: document.getElementById('foto').src = imgArray[curPos].src;
 
Arend b

arend b

10/12/2011 12:44:58
Anchor link
Het werkt bedankt voor al jullie hulp
 
Damien De Leeuw

Damien De Leeuw

25/07/2015 19:39:08
Anchor link
Hallo,

Ik probeer dit script aan de praat te krijgen, maar het lukt me niet...
Bedoeling is om twee webcams afwisselend te tonen (om de 15 sec, maar elk webcambeeld moet zich elke seconde refreshen...) Een uitdaging dus...

Ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
<script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('http://webcam.radiostar.be:88/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture2&usr=website&pwd=live','http://webcam2.radiostar.be:89/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture2&amp;usr=website&amp;pwd=live'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById("foto").src = imgArray[curPos].src;
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = src;
    return imgObj;
}

</script>

?>


en dan om de afbeelding op te roepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
<img id="foto" src="" alt="Webcam" onload="setTimeout(function() {src = src.substring(0, (src.lastIndexOf('t=')+2))+(new Date()).getTime()}, 1000)" onerror="setTimeout(function() {src = src.substring(0, (src.lastIndexOf('t=')+2))+(new Date()).getTime()}, 5000)" width="700" />
<
script>
imgRotate();
setInterval("imgRotate();", 15000);
</script>

?>


Iemand enig idee wat ik verkeerd doe... ? Alvast bedankt voor de hulp...

Damien
 
Jan de Laet

Jan de Laet

26/07/2015 09:32:47
Anchor link
Damien,
Een beschrijving van wat er niet lukt of welke foutmelding zou wel fijn zijn. Of wil je dat we gaan raden?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/07/2015 11:55:32
Anchor link
Daarnaast, een topic hijacken van ~4 jaar terug is ook niet echt handig.

Start een nieuw onderwerp en verwijs eventueel naar dit topic.

En dan wat Jan hierboven zegt.
 
Damien De Leeuw

Damien De Leeuw

26/07/2015 16:54:06
Anchor link
Thomas van den Heuvel op 26/07/2015 11:55:32:
Daarnaast, een topic hijacken van ~4 jaar terug is ook niet echt handig.

Start een nieuw onderwerp en verwijs eventueel naar dit topic.

En dan wat Jan hierboven zegt.


Ik heb een nieuw topic aangemaakt:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/webcam-beelden-afwisselend-weergeven-en-tegelijk-refreshen/98330/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2015 17:03:34
Anchor link
Dan doe ik deze maar dicht!
 

Pagina: « vorige 1 2

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.