foto's worden niet getoond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Willem L

Willem L

19/12/2018 15:36:56
Quote Anchor link
Enige tijd bezig geweest om de foto's te tonen.
Hetgeen niet lukt.
Iets zie ik over het hoofd, maar zie niet wat of waar.

Iemand wel?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
<?php
 
// volledig pad naar foto
define ('IMGDIR', 'C:/wamp/www/slider3/images/slideshow/');
// same but for www
define ('WEBIMGDIR', '/images/slideshow/');
// set sessienaam voorslideshow "cookie"
define ('SS_SESSNAME', 'slideshow_sess');
 
// global error variabele
$err = '';
// start img session
session_name(SS_ SESSNAME);
session_start();
// initieer slideshow class
$ss = new slideshow($err);
if (($err = $ss->init()) != '')
{

    header('HTTP/1.1 500 Internal Server Error');
    echo $err;
    exit();
}

// haal image files op  uit directory
$ss->get_images();
// set variables, done.
list($curr, $caption, $first, $prev, $next, $last) = $ss->run();
/*
    slideshow class, can be used stand-alone
*/

class slideshow
{
    private $files_arr = NULL;
    private $err = NULL;
    
    public function __construct(&$err)
    {

        $this->files_arr = array();
        $this->err = $err;
    }

    public function init()
    {

        // run actions only if img array session var is empty
        // check if image directory exists

        if (!$this->dir_exists())
        {

            return 'Error retrieving images, missing directory';
        }

        return '';
    }

    public function get_images()
    {

        // run actions only if img array session var is empty
        if (isset($_SESSION['imgarr']))
        {

            $this->files_arr = $_SESSION['imgarr'];
        }

        else
        {
            if ($dh = opendir(IMGDIR))
            {

                while (false !== ($file = readdir($dh)))
                {

                    if (preg_match('/^.*\.(JPG|jpeg|gif|png)$/i', $file))
                    {

                        $this->files_arr[] = $file;
                    }
                }

                closedir($dh);
            }

            $_SESSION['imgarr'] = $this->files_arr;
        }
    }

    public function run()
    {

        $curr = 1;
        $last = count($this->files_arr);
        if (isset($_GET['img']))
        {

            if (preg_match('/^[0-9]+$/', $_GET['img'])) $curr = (int)  $_GET['img'];
            if ($curr <= 0 || $curr > $last) $curr = 1;
        }

        if ($curr <= 1)
        {

            $prev = $curr;
            $next = $curr + 1;
        }

        else if ($curr >= $last)
        {

            $prev = $last - 1;
            $next = $last;
        }

        else
        {
            $prev = $curr - 1;
            $next = $curr + 1;
        }

        // line below sets the caption name...
        $caption = str_replace('-', ' ', $this->files_arr[$curr - 1]);
        $caption = str_replace('_', ' ', $caption);
        $caption = preg_replace('/\.(JPG|gif|png)$/i', '', $caption);
        $caption = ucfirst($caption);
        return array($this->files_arr[$curr - 1], $caption, 1, $prev, $next, $last);
    }

    private function dir_exists()
    {

        return file_exists(IMGDIR);
    }
    
}

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Slideshow</title>
    <style type="text/css">
    body{margin: 0;padding: 0;font: 100% Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size: 14px; color: white}
    div#gallery{border: 1px #ccc solid;width: 600px;margin: 40px auto;text-align: center; background-color:black; color: white}
    div#gallery img{margin: 200px;border: 2px red solid; width: 200px; height: auto;}
    div#gallery p{color: #004694;}
    div#gallery div.pn{padding: 10px;margin: 0 5px;border-top: 1px white solid; color:  white;}
    a{color:white;}
    a:hover{color:#cc0000;}
    a.sp{padding-right: 40px;}
    </style>
</head>
<body>
    
    <div id="gallery">
    <!------------------------------------------------------------->
    <!-- originele code-->
    <!--div id="gallery">
        <!--img src="<?=WEBIMGDIR;?><?=$curr;?>" alt="" />
        <!--p><?=$caption;?></p>
        <!--div class="pn">
            <!--a href="?img=<?=$first;?>">First</a> | <a href="?img=<?=$prev;?>" class="sp">Previous</a><a href="?img=<?=$next;?>">Next</a> | <a href="?img=<?=$last;?>">Last</a>
        </div>
    </div>
    <!-------------------------------------------------------------->
<?php      
        echo'<img src"='WEBIMGDIR';'.$curr.';">';        
        echo '<p> '.$caption.'</p>'; //filenaam zonder extentie en tekens
        echo '<p>'.$curr.'</p>';// filenaam compleet        
        echo '<div class="pn">';
            echo '<a href="?img='.$first.'">Eerste</a> | <a href="?img='.$prev.'" class="sp">Terug</a>
            <a href="?img='
.$next.'">Volgende</a> | <a href="?img='.$last.'">Laatste</a>';        
?>
        
        </div>
    </div>
</body>
</html>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 19/12/2018 15:47:09 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:24:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2018 15:48:20
Quote Anchor link
Kijk eerst maar even in de HTML-code van je browser wat er wel geprobeerd wordt om in te laden. Dat kan al een aan aanwijzing zijn wat er fout gaat. Hoort die punt-komma er wel?
Gewijzigd op 19/12/2018 15:49:15 door - Ariën -
 
Willem L

Willem L

19/12/2018 15:51:13
Quote Anchor link
@Ariën,
Dank voor het aanpassen van mijn bericht, maar weet echt niet hoe ik dit moet doen.

Alles werkt alleen regel 141 geeft problemen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2018 16:00:06
Quote Anchor link
Je kan in je browser de HTML-code bekijken met CTRL+U, of de 'Element Inspecteren' functie van je browser te gebruiken op/rond de afbeelding die je niet ziet.

Wat voor problemen merk je dan rond lijn 141?
Als je wat specifieker bent, kunnen we ook specifieker antwoord geven.
 
Willem L

Willem L

19/12/2018 16:15:10
Quote Anchor link
ik ga m even online te zetten.

lokaal krijg ik de foutmelding
Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ',' or ';'

Probeer zo online even als hij gezet is
sassiesstyle.nl
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

19/12/2018 16:15:31
Quote Anchor link
Aanhalingsteken op de goeie plek zetten en wat php code weghalen. Dan moet het lukken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<img src="' . WEBIMGDIR . $curr . '" alt="" />';


En tiep op regel 13 de letters van de sessienaam aan elkaar :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
session_name(SS_ SESSNAME);
Gewijzigd op 19/12/2018 16:25:54 door Adoptive Solution
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/12/2018 16:31:16
Quote Anchor link
Als de document root van je lokale website C:/wamp/www/ is en het interne pad van je afbeeldingen C:/wamp/www/slider3/images/slideshow/ dan zul je de afbeeldingen niet onder het relatieve pad /images/slideshow/ vinden denk ik.
Gewijzigd op 19/12/2018 18:58:06 door Thomas van den Heuvel
 
Willem L

Willem L

20/12/2018 10:06:10
Quote Anchor link
Bedankt voor de update.
Heb m inmiddels aan de praat en worden de foto's getoond.
Deze vraag kan afgesloten worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2018 10:31:36
Quote Anchor link
Fijn dat het werkt, succes ermee :-)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/12/2018 15:27:11
Quote Anchor link
Wellicht interessant voor de kijkers thuis: oorzaak en oplossing?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.