foto's worden niet getoond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »
Willem L

Willem L

19/12/2018 15:36:56
Quote Anchor link
Enige tijd bezig geweest om de foto's te tonen.
Hetgeen niet lukt.
Iets zie ik over het hoofd, maar zie niet wat of waar.

Iemand wel?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
<?php
 
// volledig pad naar foto
define ('IMGDIR', 'C:/wamp/www/slider3/images/slideshow/');
// same but for www
define ('WEBIMGDIR', '/images/slideshow/');
// set sessienaam voorslideshow "cookie"
define ('SS_SESSNAME', 'slideshow_sess');
 
// global error variabele
$err = '';
// start img session
session_name(SS_ SESSNAME);
session_start();
// initieer slideshow class
$ss = new slideshow($err);
if (($err = $ss->init()) != '')
{

    header('HTTP/1.1 500 Internal Server Error');
    echo $err;
    exit();
}

// haal image files op  uit directory
$ss->get_images();
// set variables, done.
list($curr, $caption, $first, $prev, $next, $last) = $ss->run();
/*
    slideshow class, can be used stand-alone
*/

class slideshow
{
    private $files_arr = NULL;
    private $err = NULL;
    
    public function __construct(&$err)
    {

        $this->files_arr = array();
        $this->err = $err;
    }

    public function init()
    {

        // run actions only if img array session var is empty
        // check if image directory exists

        if (!$this->dir_exists())
        {

            return 'Error retrieving images, missing directory';
        }

        return '';
    }

    public function get_images()
    {

        // run actions only if img array session var is empty
        if (isset($_SESSION['imgarr']))
        {

            $this->files_arr = $_SESSION['imgarr'];
        }

        else
        {
            if ($dh = opendir(IMGDIR))
            {

                while (false !== ($file = readdir($dh)))
                {

                    if (preg_match('/^.*\.(JPG|jpeg|gif|png)$/i', $file))
                    {

                        $this->files_arr[] = $file;
                    }
                }

                closedir($dh);
            }

            $_SESSION['imgarr'] = $this->files_arr;
        }
    }

    public function run()
    {

        $curr = 1;
        $last = count($this->files_arr);
        if (isset($_GET['img']))
        {

            if (preg_match('/^[0-9]+$/', $_GET['img'])) $curr = (int)  $_GET['img'];
            if ($curr <= 0 || $curr > $last) $curr = 1;
        }

        if ($curr <= 1)
        {

            $prev = $curr;
            $next = $curr + 1;
        }

        else if ($curr >= $last)
        {

            $prev = $last - 1;
            $next = $last;
        }

        else
        {
            $prev = $curr - 1;
            $next = $curr + 1;
        }

        // line below sets the caption name...
        $caption = str_replace('-', ' ', $this->files_arr[$curr - 1]);
        $caption = str_replace('_', ' ', $caption);
        $caption = preg_replace('/\.(JPG|gif|png)$/i', '', $caption);
        $caption = ucfirst($caption);
        return array($this->files_arr[$curr - 1], $caption, 1, $prev, $next, $last);
    }

    private function dir_exists()
    {

        return file_exists(IMGDIR);
    }
    
}

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Slideshow</title>
    <style type="text/css">
    body{margin: 0;padding: 0;font: 100% Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size: 14px; color: white}
    div#gallery{border: 1px #ccc solid;width: 600px;margin: 40px auto;text-align: center; background-color:black; color: white}
    div#gallery img{margin: 200px;border: 2px red solid; width: 200px; height: auto;}
    div#gallery p{color: #004694;}
    div#gallery div.pn{padding: 10px;margin: 0 5px;border-top: 1px white solid; color:  white;}
    a{color:white;}
    a:hover{color:#cc0000;}
    a.sp{padding-right: 40px;}
    </style>
</head>
<body>
    
    <div id="gallery">
    <!------------------------------------------------------------->
    <!-- originele code-->
    <!--div id="gallery">
        <!--img src="<?=WEBIMGDIR;?><?=$curr;?>" alt="" />
        <!--p><?=$caption;?></p>
        <!--div class="pn">
            <!--a href="?img=<?=$first;?>">First</a> | <a href="?img=<?=$prev;?>" class="sp">Previous</a><a href="?img=<?=$next;?>">Next</a> | <a href="?img=<?=$last;?>">Last</a>
        </div>
    </div>
    <!-------------------------------------------------------------->
<?php      
        echo'<img src"='WEBIMGDIR';'.$curr.';">';        
        echo '<p> '.$caption.'</p>'; //filenaam zonder extentie en tekens
        echo '<p>'.$curr.'</p>';// filenaam compleet        
        echo '<div class="pn">';
            echo '<a href="?img='.$first.'">Eerste</a> | <a href="?img='.$prev.'" class="sp">Terug</a>
            <a href="?img='
.$next.'">Volgende</a> | <a href="?img='.$last.'">Laatste</a>';        
?>
        
        </div>
    </div>
</body>
</html>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 19/12/2018 15:47:09 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:57:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2018 15:48:20
Quote Anchor link
Kijk eerst maar even in de HTML-code van je browser wat er wel geprobeerd wordt om in te laden. Dat kan al een aan aanwijzing zijn wat er fout gaat. Hoort die punt-komma er wel?
Gewijzigd op 19/12/2018 15:49:15 door - Ariën -
 
Willem L

Willem L

19/12/2018 15:51:13
Quote Anchor link
@Ariën,
Dank voor het aanpassen van mijn bericht, maar weet echt niet hoe ik dit moet doen.

Alles werkt alleen regel 141 geeft problemen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2018 16:00:06
Quote Anchor link
Je kan in je browser de HTML-code bekijken met CTRL+U, of de 'Element Inspecteren' functie van je browser te gebruiken op/rond de afbeelding die je niet ziet.

Wat voor problemen merk je dan rond lijn 141?
Als je wat specifieker bent, kunnen we ook specifieker antwoord geven.
 
Willem L

Willem L

19/12/2018 16:15:10
Quote Anchor link
ik ga m even online te zetten.

lokaal krijg ik de foutmelding
Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ',' or ';'

Probeer zo online even als hij gezet is
sassiesstyle.nl
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

19/12/2018 16:15:31
Quote Anchor link
Aanhalingsteken op de goeie plek zetten en wat php code weghalen. Dan moet het lukken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<img src="' . WEBIMGDIR . $curr . '" alt="" />';


En tiep op regel 13 de letters van de sessienaam aan elkaar :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
session_name(SS_ SESSNAME);
Gewijzigd op 19/12/2018 16:25:54 door Adoptive Solution
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/12/2018 16:31:16
Quote Anchor link
Als de document root van je lokale website C:/wamp/www/ is en het interne pad van je afbeeldingen C:/wamp/www/slider3/images/slideshow/ dan zul je de afbeeldingen niet onder het relatieve pad /images/slideshow/ vinden denk ik.
Gewijzigd op 19/12/2018 18:58:06 door Thomas van den Heuvel
 
Willem L

Willem L

20/12/2018 10:06:10
Quote Anchor link
Bedankt voor de update.
Heb m inmiddels aan de praat en worden de foto's getoond.
Deze vraag kan afgesloten worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/12/2018 10:31:36
Quote Anchor link
Fijn dat het werkt, succes ermee :-)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/12/2018 15:27:11
Quote Anchor link
Wellicht interessant voor de kijkers thuis: oorzaak en oplossing?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.