foto's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »
Bram Z

Bram Z

07/03/2004 18:48:00
Quote Anchor link
Is er een manier voor als er een foto word upgeload het naar een ander formaat te zeten??

V.B:
ik upload een foto van 1024*786 groot en 1mb
het word omgezet naar 800*600 en heeft niet meer de grote van 1 mb.

Snap je wat ik bedoel
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:35:54
 
Peanuts

peanuts

07/03/2004 18:58:00
Quote Anchor link
dit kan je op zich wel doen maar dan moet je het doen tussen het uploaden en het kopieren van het tijdelijke bestand...

Ik zou zelf het pas na het uploaden doen ... dus je doet een upload waarbij je het bestand naar een tijdelijke dir dumpt en dan een functie aanroepen die het bestand kleiner maakt en dan php het bestand laten opslaan en de eerste versie verwijderen...

maar het is goed mogelijk om dit te doen ...
 
Bram Z

Bram Z

07/03/2004 19:08:00
Quote Anchor link
en waar bind je uitleg over die functie ?
 
Dennis

Dennis

07/03/2004 20:02:00
Quote Anchor link
kan je tog met GD doen ??
 
Mitch X

Mitch X

07/03/2004 20:04:00
Quote Anchor link
Leg dan ff uit :)
Hebben we allemaal wat aan :)
 
Bram Z

Bram Z

07/03/2004 20:13:00
Quote Anchor link
ja leg het eens uit
 
Arend a

Arend a

07/03/2004 21:57:00
Quote Anchor link
http://www.google.com/search?q=php+gd+tutorial
Gewijzigd op 07/03/2004 21:57:00 door Arend a
 
Bram Z

Bram Z

07/03/2004 21:58:00
Quote Anchor link
erg duidelijk :-(((
 
Rick

Rick

07/03/2004 22:18:00
Quote Anchor link
LEES DAN IDIOOT!!!!!!

php gd tutorial, daarop zoeken dus

je hebt GD hiervoor nodig en nu moet je alleen nog weten hoe het werkt, wat eigen inzet kan ook handig zijn.

n00bs worden ook luier met de dag :(
 
Bram Z

Bram Z

08/03/2004 17:21:00
Quote Anchor link
sorry je kan mss een speciefieke site geven en ondersteunt mijn server dat en hoe kan ik dat weten
 
Rick

Rick

08/03/2004 19:09:00
Quote Anchor link
direct van php.net
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
header("Content-type: image/png");
$im = @imagecreate(50, 100)
   or die("Cannot Initialize new GD image stream");
$background_color = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$text_color = imagecolorallocate($im, 233, 14, 91);
imagestring($im, 1, 5, 5,  "A Simple Text String", $text_color);
imagepng($im);
imagedestroy($im);
?>


en nu eerst de informatie op php.net/imagecreate doorlezen, als je iets niet weet EERST ZOEKEN!
mijn 2 centjes :P
 
Bram Z

Bram Z

08/03/2004 19:13:00
Quote Anchor link
ja daar had ik ok gezoekt en kan niet zo goed engels als 14 jarige:-)
 
Mitch X

Mitch X

08/03/2004 19:21:00
Quote Anchor link
Nederlands vind je cker ook moeilijk?

gezoekt?
 
Bram Z

Bram Z

08/03/2004 20:15:00
Quote Anchor link
ja maar als je de taal in het nederlands zet is de helft nog engels een beetje nederlands
 
Rick

Rick

09/03/2004 00:24:00
Quote Anchor link
ok Ubersimpel scriptje (niet getest misschien werkt ie niet)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$filename
='plaatje.jpeg';

header('Content-type: image/jpeg');
$image=imagecreatefromjpeg($filename);
$image2=imageCreate(200,150);
imagecopyresized($image2,$image,0,0,0,0,800,600,200,150);
imagejpeg($image2,'nieuw_plaatje.jpeg');
imagedestroy($image);
imagedestroy($image2);
?>

test het maar, ik hoor het wel weer
 
Johan

Johan

09/03/2004 08:54:00
Quote Anchor link
Quote:
ja daar had ik ok gezoekt en kan niet zo goed engels als 14 jarige:-)


www.freetranslation.com :P hele goede vertaalsite als je (net zoals ik) niet zow goed bent in Engels:P:D=)
 

09/03/2004 09:36:00
Quote Anchor link
bedankt zal ik eens proberen
 
Bram Z

Bram Z

09/03/2004 17:31:00
Quote Anchor link
Werkt heel goed ik maakte wat aanpassingen maar ik kreeg een probleem kijk maar:
http://www.che-lives-clan.com/123.php
de kleuren zijn wat rood wit geworden kan dat verhoplen worden

p.s. dit is mijn script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$filename
='uploads/2';

$image=imagecreatefromjpeg($filename);
$image2=imageCreate(150,100);  
imagecopyresized($image2,$image,0,0,0,0,150,100,800,600);
imagejpeg($image2,'uploads/nieuw_plaatje.jpeg');  
imagedestroy($image);  
imagedestroy($image2);
?>

<img src="http://che-lives-clan.com/uploads/nieuw_plaatje.jpeg">
 
Bram Z

Bram Z

09/03/2004 17:40:00
Quote Anchor link
weer wat te snel geweest en vond ik dit scripje wel werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$filename
='uploads/2';

$image=imagecreatefromjpeg($filename);
$image2= imagecreatetruecolor(800,600);  
imagecopyresized($image2,$image,0,0,0,0,800,600,800,600);
imagejpeg($image2,'uploads/nieuw_plaatje.jpeg');  
imagedestroy($image);  
imagedestroy($image2);
?>

<img src="http://che-lives-clan.com/uploads/nieuw_plaatje.jpeg">
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.