foto's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »
Bram Z

Bram Z

07/03/2004 18:48:00
Quote Anchor link
Is er een manier voor als er een foto word upgeload het naar een ander formaat te zeten??

V.B:
ik upload een foto van 1024*786 groot en 1mb
het word omgezet naar 800*600 en heeft niet meer de grote van 1 mb.

Snap je wat ik bedoel
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:49:14
 
Peanuts

peanuts

07/03/2004 18:58:00
Quote Anchor link
dit kan je op zich wel doen maar dan moet je het doen tussen het uploaden en het kopieren van het tijdelijke bestand...

Ik zou zelf het pas na het uploaden doen ... dus je doet een upload waarbij je het bestand naar een tijdelijke dir dumpt en dan een functie aanroepen die het bestand kleiner maakt en dan php het bestand laten opslaan en de eerste versie verwijderen...

maar het is goed mogelijk om dit te doen ...
 
Bram Z

Bram Z

07/03/2004 19:08:00
Quote Anchor link
en waar bind je uitleg over die functie ?
 
Dennis

Dennis

07/03/2004 20:02:00
Quote Anchor link
kan je tog met GD doen ??
 
Mitch X

Mitch X

07/03/2004 20:04:00
Quote Anchor link
Leg dan ff uit :)
Hebben we allemaal wat aan :)
 
Bram Z

Bram Z

07/03/2004 20:13:00
Quote Anchor link
ja leg het eens uit
 
Arend a

Arend a

07/03/2004 21:57:00
Quote Anchor link
http://www.google.com/search?q=php+gd+tutorial
Gewijzigd op 07/03/2004 21:57:00 door Arend a
 
Bram Z

Bram Z

07/03/2004 21:58:00
Quote Anchor link
erg duidelijk :-(((
 
Rick

Rick

07/03/2004 22:18:00
Quote Anchor link
LEES DAN IDIOOT!!!!!!

php gd tutorial, daarop zoeken dus

je hebt GD hiervoor nodig en nu moet je alleen nog weten hoe het werkt, wat eigen inzet kan ook handig zijn.

n00bs worden ook luier met de dag :(
 
Bram Z

Bram Z

08/03/2004 17:21:00
Quote Anchor link
sorry je kan mss een speciefieke site geven en ondersteunt mijn server dat en hoe kan ik dat weten
 
Rick

Rick

08/03/2004 19:09:00
Quote Anchor link
direct van php.net
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
header("Content-type: image/png");
$im = @imagecreate(50, 100)
   or die("Cannot Initialize new GD image stream");
$background_color = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$text_color = imagecolorallocate($im, 233, 14, 91);
imagestring($im, 1, 5, 5,  "A Simple Text String", $text_color);
imagepng($im);
imagedestroy($im);
?>


en nu eerst de informatie op php.net/imagecreate doorlezen, als je iets niet weet EERST ZOEKEN!
mijn 2 centjes :P
 
Bram Z

Bram Z

08/03/2004 19:13:00
Quote Anchor link
ja daar had ik ok gezoekt en kan niet zo goed engels als 14 jarige:-)
 
Mitch X

Mitch X

08/03/2004 19:21:00
Quote Anchor link
Nederlands vind je cker ook moeilijk?

gezoekt?
 
Bram Z

Bram Z

08/03/2004 20:15:00
Quote Anchor link
ja maar als je de taal in het nederlands zet is de helft nog engels een beetje nederlands
 
Rick

Rick

09/03/2004 00:24:00
Quote Anchor link
ok Ubersimpel scriptje (niet getest misschien werkt ie niet)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$filename
='plaatje.jpeg';

header('Content-type: image/jpeg');
$image=imagecreatefromjpeg($filename);
$image2=imageCreate(200,150);
imagecopyresized($image2,$image,0,0,0,0,800,600,200,150);
imagejpeg($image2,'nieuw_plaatje.jpeg');
imagedestroy($image);
imagedestroy($image2);
?>

test het maar, ik hoor het wel weer
 
Johan

Johan

09/03/2004 08:54:00
Quote Anchor link
Quote:
ja daar had ik ok gezoekt en kan niet zo goed engels als 14 jarige:-)


www.freetranslation.com :P hele goede vertaalsite als je (net zoals ik) niet zow goed bent in Engels:P:D=)
 

09/03/2004 09:36:00
Quote Anchor link
bedankt zal ik eens proberen
 
Bram Z

Bram Z

09/03/2004 17:31:00
Quote Anchor link
Werkt heel goed ik maakte wat aanpassingen maar ik kreeg een probleem kijk maar:
http://www.che-lives-clan.com/123.php
de kleuren zijn wat rood wit geworden kan dat verhoplen worden

p.s. dit is mijn script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$filename
='uploads/2';

$image=imagecreatefromjpeg($filename);
$image2=imageCreate(150,100);  
imagecopyresized($image2,$image,0,0,0,0,150,100,800,600);
imagejpeg($image2,'uploads/nieuw_plaatje.jpeg');  
imagedestroy($image);  
imagedestroy($image2);
?>

<img src="http://che-lives-clan.com/uploads/nieuw_plaatje.jpeg">
 
Bram Z

Bram Z

09/03/2004 17:40:00
Quote Anchor link
weer wat te snel geweest en vond ik dit scripje wel werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$filename
='uploads/2';

$image=imagecreatefromjpeg($filename);
$image2= imagecreatetruecolor(800,600);  
imagecopyresized($image2,$image,0,0,0,0,800,600,800,600);
imagejpeg($image2,'uploads/nieuw_plaatje.jpeg');  
imagedestroy($image);  
imagedestroy($image2);
?>

<img src="http://che-lives-clan.com/uploads/nieuw_plaatje.jpeg">
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.