fout tijdens inladen mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »
Leon den H

Leon den H

16/11/2010 19:48:11
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben momenteel bezig met het opzetten van een webshop. De db is goed ingeladen, maar krijg de volgende melding:

Error tijdens het inladen van de library 'sql'.

Dit stond in de 'handleiding:
1. Verander de gevraagde gegevens in de mappen: admin_cp/kernel/config/config.inc en in de kernel/config/config.inc


Waarschijnlijk zit hier ergens de fout:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

//originele versie

   $url = 'http://www.shopvooru.nl/';

   $config = array(
                    'global' => array
                                     (
                                      'data_layer'  => 'mysql',
                                      'path'        => '/home/shopvooru/domains/shopvooru.nl/public_html/',
                                      'url'         => $url
                                     ),
                    'sql'    => array
                                     (
                                      'host'        => 'localhost',
                                      'user'        => 'shopvooru_xxxx',
                                      'pass'        => 'xxxxxxxxx',
                                      'db'          => 'shopvooru_xxxxx'
                                     ),
                    'tpl'    => array
                                     (
                                       'tpl_dir'    => '/home/shopvooru/domains/shopvooru.nl/public_html/templates/',
                                       'cache_dir'  => '/home/shopvooru/domains/shopvooru.nl/public_html/templates/cache/',
                                       'plugin_dir' => '/home/shopvooru/domains/shopvooru.nl/public_html/plugins/',
                                       'do_cache'   => true
                                     )
                   );



?>




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

//aangepaste versie van mij

   $url = 'http://www.sport-supps.nl/';

   $config = array(
                    'global' => array
                                     (
                                      'data_layer'  => 'mysql',
                                      'path'        => '/domains/sport-supps.nl/public_html/',
                                      'url'         => $url
                                     ),
                    'sql'    => array
                                     (
                                      'host'        => 'localhost',
                                      'user'        => 'leon_webshop',
                                      'pass'        => 'xxxxxxxx',
                                      'db'          => 'leon_web'
                                     ),
                    'tpl'    => array
                                     (
                                       'tpl_dir'    => '/domains/sport-supps.nl/public_html/templates/',
                                       'cache_dir'  => '/domains/sport-supps.nl/public_html/templates/cache/',
                                       'plugin_dir' => '/domains/sport-supps.nl/public_html/plugins/',
                                       'do_cache'   => true
                                     )
                   );



?>


Volgens mij heb ik het aangepast zoals het hoort, mocht iemand meer gegevens nodig hebben dan hoor ik het graag. De webshop staat op /domains/sport-supps.nl/public_html/. Hier staan alle bestanden verder in.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 04:04:46
 

16/11/2010 20:03:56
Quote Anchor link
Aangezien je betaald hebt voor die webshop (iig zo ziet het eruit), zou ik daar voor support vragen. Dat is hun taak.
 
Leon den H

Leon den H

16/11/2010 20:06:28
Quote Anchor link
Klopt, de webshop is inderdaad gekocht. Echter wil ik graag eerst zelf proberen (met hulp van jullie) voordat ik aanklop bij de verkoper. Het forum is vaak de snelste weg.. Zal zometeen even een mailtje sturen.

Iig bedankt voor je antwoord.
 

16/11/2010 20:10:13
Quote Anchor link
Naja, het enige wat wij kunnen is die array's vergelijken. Dat is niet echt nuttig lijkt mij. Zij weten hoe dat systeem werkt, dus zij zouden het in principe sneller dan ons kunnen oplossen.
Verder weet ik ook niet of je de eventueel benodigde code hier wel mag plaatsen.
 
Leon den H

Leon den H

16/11/2010 21:35:03
Quote Anchor link
Karl het is opgelost. Had het verkeerd path geselecteerd, maar heb nu een heel raar probleem.

Dit is ook voor anderen:

In mysql wordt een tabel admin geladen.

-
-- Tabel structuur voor tabel `admin`
--

CREATE TABLE `admin` (
`id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
`gebruikersnaam` varchar(255) NOT NULL default '',
`wachtwoord` varchar(255) NOT NULL default '',
`hash` varchar(255) NOT NULL default '',
UNIQUE KEY `id` (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=40 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `admin`
--

INSERT INTO `admin` VALUES (35, 'demo', 'hier staat het wachtwoord', 'hier staat hash (?!?) ');

Hoe kan het dan, wanneer ik demo en het wachtwoord intype er niet in kom? Moet ik ook iets met hash?

Hoor het wel weer.
 
Jasper DS

Jasper DS

16/11/2010 21:37:59
Quote Anchor link
dat is volgens mij het wachtwoord omgezet in een code, bijvoorbeeld md5($var);
 
Leon den H

Leon den H

16/11/2010 21:44:25
Quote Anchor link
hoe kan ik dat dan decoderen?

Het wachtwoord is bijvoorbeeld: 98ig9ggd9r349g9g9edg9
en de hash is: 43ikj434j45rj43

Hoor het wel weer :)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/11/2010 22:48:55
Quote Anchor link
Als het wachtwoord met bv md5 is omgezet in een code is dat niet makkelijk te decoderen. Dan zou het hele idee van een wachtwoord versleuteld opslaan ook niet zo'n zin hebben ;-)
 
Leon den H

Leon den H

16/11/2010 22:54:42
Quote Anchor link
oke, maar hoe kan ik dan in het admin gedeelte komen? Moet ik een andere gebruiker toevoegen oid?

Zoals je begrijpt kan ik verder weinig met het script..
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2010 02:44:57
Quote Anchor link
Je weet dat als iemand bij jouw config.inc kan komen dat de inhoud gewoon te lezen is. Een .inc is namelijk een gewoon tekst bestand.
 
Leon den H

Leon den H

17/11/2010 06:50:43
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties. Het is inmiddels gelukt. Ik heb een nieuwe md5 hash gegenereerd en deze gezet in de admin db. Nu werkt het goed.

@SanThe
Is dat een waarschuwing in het algemeen of is het specifiek voor mijn script?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.