Foutmelding -> Help.. :$

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/login/index.php on line 120

De hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<title>
Index :: Mercurius
</head>
<body>
<?php
// Functies includen -> //
include('functies.php');

// De header -> //
echo "<div id='header'>";
login_header();
echo "</div>";

// De navigator -> //
echo "<div id='navigator'>";
login_navigator();
echo "</div>";
?>


<?php
   switch($action) {
      case
login:
echo "
<div id='pagloc_loginform'>
<div id='loginform'>
<table class='lftable'>
<form>
<tr><td class='lfzero'>Inloggen:</td></tr>
<tr><td class='lfone'>Username</td><td class='lfone'><input type='text' name='username'></td></tr>
<tr><td class='lftwo'>Wachtwoord</td><td class='lftwo'><input type='password' name='password'></td></tr>
</form>
</table>
</div>
</div>
"
;
break;
      case
register:
error_reporting(E_ALL);

include('configuratie.php');

if (IsSet($HTTP_POST_VARS[submit]))
{


    foreach ($HTTP_POST_VARS as $variabele => $waarde)
    {

        if (!trim($HTTP_POST_VARS[$variabele]))
        {

            // Spaties zijn weggehaald uit de variabele
            // en hij heeft nu geen waarde, afbreken dus

            exit('Niet alle velden zijn ingevuld, ga terug en probeer het opnieuw.');
        }
    }


    // Nu kijken of het email adres of de username al niet voorkomt
    // in de database

    $VoorkomQ = @mysql_query('SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).'
                               OR email = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).'
                             ";

    $ResultsVoorkomQ = mysql_result($VoorkomQ,0);

    if (!$VoorkomQ)
    {
        exit("Kan niets uit tabel selecteren, tabel wel aangemaakt?");
    }

            // Meer dan 0 resultaten; script afbreken
            if ($ResultsVoorkomQ > 0)
            {
                exit("Je e-mail adres of gebruikersnaam is al geregistreerd.");
            }

    // Alle variabelen zijn gevuld, nu even de hash
    // declareren om met het bevestigingsmailtje mee te sturen
    // time() is altijd een uniek getal.

    $hash = time();

    // De user in de tabel zetten
    if (!@mysql_query("INSERT INTO
                    leden
                 (username,password,email,ip,aanmelddatum,hash,
actief)
                    VALUES
                ('
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).',
                 '
.md5($HTTP_POST_VARS[password]).',
                 '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).',
                 '
.$HTTP_SERVER_VARS[REMOTE_ADDR].',
                 '
.time().',
                 '
.$hash.',
                 )
                ))
    {

    exit(Kan niets in tabel zetten, tabel wel aangemaakt?);
    }


// Nu even de user mailen
    // mysql_insert_id() is de net ingevoerde ID in de tabel


if (isset($HTTP_POST_VARS[email])) {
    mail($HTTP_POST_VARS[email],Bevestig registratie,
    Beste {$HTTP_POST_VARS[username]}
    Je hebt je net geregistreerd op mijn site, je moet je
    registratie nog even bevestigen. Klik daarvoor op deze
    link:
    http://members.lycos.nl/ggsa/login/bevestig.php?userid=.mysql_insert_id().&hash=$hash,
    From: Jouw sitenaam<jouw email>);
    echo "Je registratie is bijna voltooid! Klik op de link in je mailbox om de registratie te voltooien.";
}

else
{
Doe iets anders;
}

?>

</body>
[/CODE]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:18:22
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Haakje tellen. ( en ) ... { en } ... waarschijnlijk mis je er ergens eentje.

Edit: Je quotes in de queries zijn fout.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

25/10/2007 21:24:00
Quote Anchor link
je vergeet op regel 63 nog en ) ervoor te zetten,, je sluit hem niet goed af,
had je ook aan je code higliting kunnen zien..
 
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Nope, ik heb alles 3x doorgezocht, alles is goed geopend en gesloten.

EDIT: heb geen progamma met dat highlighting, werkt hier niet blijkbaar :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Zie mijn edit.
 
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:35:00
Quote Anchor link
Blijf dezelfde foutmelding krijgen, heb bij de query die (blabla(*) weer gemaakt (blabla(*)) maar ik krijg de melding alweer, en op lijn 120, dus er moet toch ergens iets fout zijn :$
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $VoorkomQ
= @mysql_query('SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).'
                               OR email = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).'
                             ";
?>

Zie de kleuren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    $VoorkomQ
= @mysql_query("SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '"
. addslashes($HTTP_POST_VARS['username']) . "'
                               OR email = '"
. addslashes($HTTP_POST_VARS['email']) . "'");
?>

Edit: Er was ook een ) te weinig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Frank -

Frank -

25/10/2007 22:04:00
Quote Anchor link
addslashes($HTTP_POST_VARS['username'])

Dat is ook ernstig achterhaald.

mysql_real_escape_string($_POST['username'])

Dat is meer van deze tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.