From/Reply field probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 10:54:05
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Heb een simpel PHP mailscript aangepast IVM het "from" field wat vaak moet verwijzen naar een [email protected], IPV het emailadres wat is ingevuld door de verzender, IVM spammisbruik. Mijn script werkt bij de ene webhost maar niet bij de andere.

Dit stukje code werkt bijna goed, maar als ik dan reply in GMAIL staat mijn eigen adres in het reply field:

$headers = 'From: '.$email_from."\r\n".
'Reply-To: '.$email_from."\r\n" .

Dat heb ik daarom vervangen voor dit en dat werkt bij de ene maar niet bij de andere webhost, daar klopt de output niet:

$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";


Hier gaat het fout, uit de header:


From: "[email protected]:test"@test.nl

Dus daar wordt from en reply niet gescheiden, denk dat het iets heeft te maken met de opmaak, de quotes, en die puntjes maar ik weet het niet. Probleem is dat ik bij de host waar het niet werkt niet veel kan testen, de server blokkeert mijn mail als er iets niet klopt bij het from field.

Iemand een tip?

BVD!

Gr. Arno
Gewijzigd op 24/09/2018 10:58:15 door Arno Veers
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:30:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 11:19:13
Quote Anchor link
Je kan ook phpMailer gebruiken.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

24/09/2018 11:23:00
Quote Anchor link
Daarbuiten, je vergeet de "\r\n" achter de headers.
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 11:25:46
Quote Anchor link
Dat heb ik geprobeerd maar vond het groot (12 mappen, 105 bestanden), gebruik nu een scriptje van 30 regels, het is maar voor een simpel emailformulier voor de show (naam, telefoon, email, bericht).

Bedankt, gr. Arno

Toevoeging op 24/09/2018 11:27:18:

Ben van Velzen op 24/09/2018 11:23:00:
Daarbuiten, je vergeet de "\r\n" achter de headers.


Ok waar zou ik die moeten plaatsen (ben geen pro) zoiets, tussen quotes en ;

$headers = "From: [email protected]"\r\n";
Gewijzigd op 24/09/2018 11:28:49 door Arno Veers
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

24/09/2018 11:27:34
Quote Anchor link
Gebruik bij voorkeur ook een zender naam. en je vergeet de \r\n. dit kun je ook oplossen met PHP_EOL.
Verder lijkt er inderdaad iets fout te aan met een quote te zien aan To:test"@test.nl maar ik zie in je bericht (denk ik) niet je exacte PHP code zoals je het nu gebruikt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naam
= 'Testnaam';
$email = '[email protected]';
$headers     = 'From: xxxxx.be <[email protected]>' . PHP_EOL;
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam . ' <' . $email . '>' . PHP_EOL;
?>
Gewijzigd op 24/09/2018 11:32:13 door Frank Nietbelangrijk
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 11:28:08
Quote Anchor link
Is dat misschien waarom de ouptput mislukte?

From: "[email protected]:test"@test.nl

Toevoeging op 24/09/2018 11:36:53:

Dit is het hele script:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php

if(isset($_POST['email'])) {

$email_to = "[email protected]";
$email_subject = "TESTformulier";

function
died($error) {

include 'headertest.inc';

echo "<b style=\"font-size: 25px;color: red\">Formulier niet verzonden</b><br /><br /><br />";

echo $error."<br /><br />";

echo "<a href=javascript:history.back() class=two>Klik hier om terug te gaan naar het formulier<br /><br />";

include 'footertest.inc';

die();

}


if(//!isset($_POST['naam']) ||

!isset($_POST['email'])) {

died('U heeft niet alle velden ingevuld.');      

}


$naam = $_POST['naam']; // required
$bedrijfsnaam = $_POST['bedrijfsnaam']; // required
$adres = $_POST['adres']; // required
$postcode = $_POST['postcode']; // required
$plaats = $_POST['plaats']; // required
$email_from = $_POST['email']; // required
$telefoon = $_POST['telefoon']; // not required
$bericht = $_POST['bericht']; // required
$error_message = "";

$email_exp = '/^[A-Za-z0-9._%-]+@[A-Za-z0-9.-]+\.[A-Za-z]{2,4}$/';

if(!preg_match($email_exp,$email_from)) {

$error_message .= '<b>Emailadres ongeldig...</b><br />';

}


if(strlen($error_message) > 0) {

died($error_message);

}


$email_message = "Hieronder ziet u de inhoud van een ingezonden formulier.\n\n";

function
clean_string($string) {

$bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");

return str_replace($bad,"",$string);

}


$email_message .= "Naam: ".clean_string($naam)."\n";
$email_message .= "Email: ".clean_string($email_from)."\n";
$email_message .= "Telefoon: ".clean_string($telefoon)."\n";
$email_message .= "Bericht: ".clean_string($bericht)."\n";


// create email headers

//volgende werkt bij de ene webhost wel maar bij de andere mislukt de output


$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";

//volgende werkt maar in gmail klopt reply field niet

//$headers = 'From: '.$email_from."\r\n".
//'Reply-To: '.$email_from."\r\n" .


'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@
mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);  
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'headertest.inc'; ?>


Toevoeging op 24/09/2018 11:47:28:

"Daarbuiten, je vergeet de "\r\n" achter de headers."

Zou dat ongeveer zo moeten tussen quotes en ;

$headers = "From: [email protected]"\r\n";

want ik denk dat t probleem daar ontstaat maar weet niet waar exact...
Gewijzigd op 24/09/2018 12:45:24 door Arno Veers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 12:58:36
Quote Anchor link
Over je controle op een mailadres:

Gebruik filter_var() om een mailadres te controleren. Nu stel jezelf de reguliere expressie op, en sluit je [email protected] al uit.
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 13:03:50
Quote Anchor link
Dat snap ik niet, heb wel enige kennis maar niet zo veel.

Hier moet ik ergens iets toevoegen ala "\r\n" meen ik maar waar? Want de output hiervan klopt niet

$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 13:06:51
Quote Anchor link
Als je Googled zie je dat het best meevalt:

https://www.w3schools.com/php/func_filter_var.asp
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

24/09/2018 13:09:10
Quote Anchor link
Frank, RFC2822 zegt specifiek dat \r\n gebruikt moet worden voor e-mail headers. PHP_EOL mag dus NIET gebruikt worden voor e-mailheaders.
Gewijzigd op 24/09/2018 13:09:24 door Ben van Velzen
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 13:14:27
Quote Anchor link
Ok bedankt ik ga het uitzoeken echt, maar moet vandaag een website online zetten, kan iemand me zeggen waar in de volgende regels ik /r/n/ whatever moet toevoegen:

$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";

de output is nu verkeerd: From: "[email protected]:test"@test.nl

test"@test.nl = wat is ingevuld in het formulier maar dan als [email protected] zonder die dubbele quotes

Hoewel slechts bij bepaalde webhosters,

IIG ontzettend bedankt,

Gr. Arno
Gewijzigd op 24/09/2018 13:29:08 door Arno Veers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 13:33:24
Quote Anchor link
Ik raad aan om je headers op deze manier op te bouwen.
http://wiki.phpbeginners.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 13:35:51
Quote Anchor link
Ja dat snap ik maar ik kom hier voor hulp niet voor een les, en ben niet te lui om het uit te zoeken maar heb gewoon een simpele vraag want hierna ga ik vast wel phpmailer gebruiken maar zit hier nu even mee.

waar in de volgende regels ik /r/n/ whatever moet toevoegen:

$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";

de output is nu verkeerd: From: "[email protected]:test"@test.nl

test"@test.nl = wat is ingevuld in het formulier maar dan als [email protected] zonder die dubbele quotes

BVD,

Gr. Arno
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 13:44:49
Quote Anchor link
Als je nou even rustig op de gegeven link kijkt zie je hoe het moet. :-)
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 14:15:00
Quote Anchor link
Ok fijn bedankt ik zal het uitzoeken. Probleem is dat ik bij deze webhost niks meer kan testen zonder fouten te maken want dan wordt de mail vanaf de website direct geblokkeerd. Kan ook niet in korte tijd van webhost veranderen, vandaar dat ik mij afvroeg of iemand voor mij die twee lijntjes code kan aanpassen:

waar in de volgende regels ik /r/n/ whatever moet toevoegen:

$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";

de output is nu verkeerd: From: "[email protected]:test"@test.nl

test"@test.nl = wat is ingevuld in het formulier maar dan als [email protected] zonder die dubbele quotes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 14:24:08
Quote Anchor link
Nou, vooruit.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$headers
= "From: [email protected]". "\r\n";
$headers .= "Reply-To: $email_from". "\r\n";
?>


Dit komt dus uit het script waarnaar ik linkte. Als je die nogmaals bekijkt, dan zou je een stabiel script moeten hebben die in 99% van de gevallen moet werken.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/09/2018 14:28:07
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 24/09/2018 11:27:34:
dit kun je ook oplossen met PHP_EOL.

Maar dat is platform-afhankelijk, en heeft betrekking op PHP, en niet op het proces dat e-mail verzorgt. En deze kunnen dus ook van elkaar verschillen, het lijkt mij dan ook onverstandig om die op deze manier aan elkaar te koppelen...

If anything, maak hier een aparte constante van, zodat deze apart (en op één plaats) aangepast kan worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 14:30:54
Quote Anchor link
Als je het nog mooier wilt doen, dan kan het ook op deze onderstaande manier.
Maar dan heb je wel PHP 7.2 nodig.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$to
      = '[email protected]';
$subject = 'the subject';
$message = 'hello';
$headers = array(
    'From' => '[email protected]',
    'Reply-To' => '[email protected]',
    'X-Mailer' => 'PHP/' . phpversion()
);


mail($to, $subject, $message, $headers);
?>

Het voordeel is dat PHP zelf bepaalt wat de juiste manier is om deze CRLF te gebruiken.
Gewijzigd op 24/09/2018 14:34:44 door - Ariën -
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 16:14:01
Quote Anchor link
Ontzettend bedankt nu werkt het IIG!!!

Maar er is wel iets aan de hand, ik zie bij de ene webhost in het Naam/van veld in Gmail het emailadres wat is ingevuld in het formulier, maar via andere webhost zie ik in gmail het gedeelte vóór de apestaart, dus in dit geval info, in het van/from veld? Hoe krijg ik daar de naam of het email uit het formulier?

Dit heb ik geprobeerd maar werkte niet:

//$headers .= 'Reply-To: ' . $naam . ' <' . $email_from . '>' . "\r\n";

dit is wat ik nu heb:

$email_to = "[email protected]";
$email_subject = "Emailformulier via actamasa.be";

$headers = "From: [email protected]". "\r\n";
$headers .= "Reply-To: $email_from". "\r\n";
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);

IIG heel erg bedankt voor de hulp!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 16:17:54
Quote Anchor link
Ik raad aan om in zowel From als Reply-to de vissenhaakjes ( < en > ) te gebruiken, waarmee je onderscheid maakt in je naam en mailadres.
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 16:19:28
Quote Anchor link
Bedankt, tussen de quotes? Hoe precies?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.