Functioneren website!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 19:07:21
Quote Anchor link
Geachte webdesigners,

Ik heb een vraag met betrekking op mijn website en het gebruik op Internet Explorer!

Mijn tijdelijke website locatie: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/
(Komt binnenkort online op de echte host)

Deze website toont kuren in het gebruik van Internet Explorer kan iemand mij uitleggen wat ik hier aan zou kunnen doen?

In internet explorer alignt hij alles links terwijl in andere programma's hij perfect werkt?

Google Chrome - Perfect
Firefox - Perfect
Opera - Perfect
Safari - Perfect
Internet Explorer - Slecht!

Zou iemand mij een tip kunnen geven om het ook goed werkend te krijgen in IE?

Met vriendelijke groet,

Mark van den Brink
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:30:20
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 19:18:22
Quote Anchor link
Pfff, in HTML hebben we maar 1 verplicht element, laat je die weg dan is het IE die je dat mooi laat zien. Dat ene verplichte element is een <!doctype html> element op regel 1 (zonder witregel ervoor) van je broncode.

Tevens is het gebruik van frames echt niet goed meer en heeft de frame pagina een nog vreemdere code, je opent geen <html> maar sluit hem wel?

Ik zou je aanraden eerst je hele code na te gaan op fouten, ipv meteen IE de schuld te geven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 19:18:58
Quote Anchor link
Is het niet handig om eerst een goede doctype te gebruiken?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

10/01/2013 20:32:22
Quote Anchor link
wat ik graag altijd doe is de css bestanden in te laden aan de hand van de $_SERVER['USER_AGENT']. als je dat speciaal voor IE doet moet dat wel werken, moet je natuurlijk wel andere CSS erin gooien.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 20:35:46
Quote Anchor link
@Albert, of je site goed compatible maken.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

10/01/2013 21:34:29
Quote Anchor link
Komt dat niet ongeveer op hetzelfde neer? Ik behandel elke browser met dezelfde CSS op Internet Explorer na omdat die een 'speciale' behandeling nodig heeft. Ik ben niet echt een held met CSS.
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 21:56:10
Quote Anchor link
IE heeft geen speciale behandeling nodig, script goed zoals het hoort en je krijgt geen fouten in IE, doe je vreemde dingen (zoals in dit geval) dan gebeuren er ook vreemde dingen in IE, maar goed, daar heb je zelf ook om gevraagd...

Tevens zou ik voor conditional comments kiezen als ik speciale stylesheets zou willen inladen.
 
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 22:58:57
Quote Anchor link
Allemaal bedankt voor jullie snelle en nauwkeurige reactie's
dit heeft me erg geholpen want het probleem is opgelost het was inderdaad wat Wouter J zei<!doctype html>
allemaal netjes nu toegevoegd dit gaat 100% rookie klinken maar ik haal die dingen altijd weg omdat ik altijd in me hoofd had dat die gewoon overbodig waren en nu snap ik dus de reden waarom het zo vreemd stond en zal deze fout nooit meer maken...

Nu nog even een andere vraag waar jullie al een beetje mee bezig waren over "speciale behandeling"

Neem nu pagina: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/home.php?p=Assortiment&c=Vinnen
in bijv: IE en in Chrome dan is in Chrome het plaatje netjes op grote en in IE is het een streepje?

De code die ik daarvoor gebruik is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<img src="images/winkel/';
  echo $row['Afbeelding'];
  echo '" width="auto" height="126" />


Net als net gaan alle browsers hier goed mee om behalve IE hoe kan ik er voor zorgen dat ook IE het leuk vind om te lezen?

Alweer alvast bedankt,

Toevoeging op 10/01/2013 23:00:16:

Kleine toevoeging:

Vinden jullie dit netter: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/home.php?p=Winkel
Dan alleen: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/

hierbij verwijs ik naar het frame gebruik van Wouter J
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 23:03:43
Quote Anchor link
wat je moet doen is home.php hernoemen naar index.php en vervolgens een check toevoegen of ?p bestaat, zoniet dan default je hem op Winkel.
 
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 23:09:08
Quote Anchor link
Oftewel gewoon het gebruik van frames weglaten en de volledige URL laten weergeven?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.