Functioneren website!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 19:07:21
Quote Anchor link
Geachte webdesigners,

Ik heb een vraag met betrekking op mijn website en het gebruik op Internet Explorer!

Mijn tijdelijke website locatie: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/
(Komt binnenkort online op de echte host)

Deze website toont kuren in het gebruik van Internet Explorer kan iemand mij uitleggen wat ik hier aan zou kunnen doen?

In internet explorer alignt hij alles links terwijl in andere programma's hij perfect werkt?

Google Chrome - Perfect
Firefox - Perfect
Opera - Perfect
Safari - Perfect
Internet Explorer - Slecht!

Zou iemand mij een tip kunnen geven om het ook goed werkend te krijgen in IE?

Met vriendelijke groet,

Mark van den Brink
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 23:27:12
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 19:18:22
Quote Anchor link
Pfff, in HTML hebben we maar 1 verplicht element, laat je die weg dan is het IE die je dat mooi laat zien. Dat ene verplichte element is een <!doctype html> element op regel 1 (zonder witregel ervoor) van je broncode.

Tevens is het gebruik van frames echt niet goed meer en heeft de frame pagina een nog vreemdere code, je opent geen <html> maar sluit hem wel?

Ik zou je aanraden eerst je hele code na te gaan op fouten, ipv meteen IE de schuld te geven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 19:18:58
Quote Anchor link
Is het niet handig om eerst een goede doctype te gebruiken?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

10/01/2013 20:32:22
Quote Anchor link
wat ik graag altijd doe is de css bestanden in te laden aan de hand van de $_SERVER['USER_AGENT']. als je dat speciaal voor IE doet moet dat wel werken, moet je natuurlijk wel andere CSS erin gooien.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 20:35:46
Quote Anchor link
@Albert, of je site goed compatible maken.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

10/01/2013 21:34:29
Quote Anchor link
Komt dat niet ongeveer op hetzelfde neer? Ik behandel elke browser met dezelfde CSS op Internet Explorer na omdat die een 'speciale' behandeling nodig heeft. Ik ben niet echt een held met CSS.
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 21:56:10
Quote Anchor link
IE heeft geen speciale behandeling nodig, script goed zoals het hoort en je krijgt geen fouten in IE, doe je vreemde dingen (zoals in dit geval) dan gebeuren er ook vreemde dingen in IE, maar goed, daar heb je zelf ook om gevraagd...

Tevens zou ik voor conditional comments kiezen als ik speciale stylesheets zou willen inladen.
 
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 22:58:57
Quote Anchor link
Allemaal bedankt voor jullie snelle en nauwkeurige reactie's
dit heeft me erg geholpen want het probleem is opgelost het was inderdaad wat Wouter J zei<!doctype html>
allemaal netjes nu toegevoegd dit gaat 100% rookie klinken maar ik haal die dingen altijd weg omdat ik altijd in me hoofd had dat die gewoon overbodig waren en nu snap ik dus de reden waarom het zo vreemd stond en zal deze fout nooit meer maken...

Nu nog even een andere vraag waar jullie al een beetje mee bezig waren over "speciale behandeling"

Neem nu pagina: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/home.php?p=Assortiment&c=Vinnen
in bijv: IE en in Chrome dan is in Chrome het plaatje netjes op grote en in IE is het een streepje?

De code die ik daarvoor gebruik is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<img src="images/winkel/';
  echo $row['Afbeelding'];
  echo '" width="auto" height="126" />


Net als net gaan alle browsers hier goed mee om behalve IE hoe kan ik er voor zorgen dat ook IE het leuk vind om te lezen?

Alweer alvast bedankt,

Toevoeging op 10/01/2013 23:00:16:

Kleine toevoeging:

Vinden jullie dit netter: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/home.php?p=Winkel
Dan alleen: http://www.marksdomein.nl/Atlantic/

hierbij verwijs ik naar het frame gebruik van Wouter J
 
Wouter J

Wouter J

10/01/2013 23:03:43
Quote Anchor link
wat je moet doen is home.php hernoemen naar index.php en vervolgens een check toevoegen of ?p bestaat, zoniet dan default je hem op Winkel.
 
Mark van den Brink

Mark van den Brink

10/01/2013 23:09:08
Quote Anchor link
Oftewel gewoon het gebruik van frames weglaten en de volledige URL laten weergeven?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.