Gamelijst

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

13/10/2011 19:11:09
Anchor link
Hoi

Je ziet heel vaak op games sites dat er staat "Voegtoe aan min games!"

Dat wil ik ook op mijn game website http://www.thegamersworld.nl


en dan aan je account gekoppeld

Weet iemand iets


Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 07:02:05
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/10/2011 19:12:59
Anchor link
Het valt mij op dat het niveau op PHPhulp steeds verder achteruit gaat. Kan alsjeblieft een moderator hier even op reageren?
 

13/10/2011 19:13:31
Anchor link
wat?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

13/10/2011 19:15:29
Anchor link
leer php
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

13/10/2011 19:17:25
Anchor link
Nee, formuleer je vraag beter.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:17:32
Anchor link
Lekker behulpzaam vandaag, hè... ;-)

Je zou dit kunnen opslaan in een database, in een tabel: favorieten.
Verder raad ik wel aan de Topicstarter aan om in het vervolg iets uitgebreider te zijn.
Gewijzigd op 13/10/2011 19:18:15 door - Ariën -
 

13/10/2011 19:24:41
Anchor link
hoe moet ik dit dan uitbreiden ik heb niks meer te vertellen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:33:20
Anchor link
Waar loop je op vast en wat heb je al geprobeerd.
 

13/10/2011 19:35:01
Anchor link
ik heb niks geprobeerd ik wil eigenlijk gewoon even een begin en de rest kan ik wel zelf

als jij uitlegt hoe ik een begin krijg doe ik de rest
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:37:42
Anchor link
Wat weet je al van PHP? We willen graag helpen, maar je moet zelf ook enige ervaring hebben in de PHP-wereld.

We maken het namelijk niet zomaar voor je, tenzij je een vacature plaatst in het vacatureforum (conform de voorwaarden)
Gewijzigd op 13/10/2011 19:37:54 door - Ariën -
 

13/10/2011 19:38:39
Anchor link
ja ik weet wel veel van php kijk maar op mijn website http://www.thegamersworld.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:42:09
Anchor link
Zoals ik al zei, je moet een tabel aanmaken in de database. Daarin zet je de velden:
userID, ID, Type

UserID = De username van de user die de favoriet opslaat
ID = De ID van de favoriet die hij opslaat
Type = Het type favoriet, bijv, een Game, Video, Filmpje etc. Erg handig mocht je meer favorieten toe gaan staan op je site voor verschillende dingen.
 

13/10/2011 19:44:16
Anchor link
maar hoe zet ik het erin met die link die achter Voegtoe aan mijn games
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 19:49:03
Anchor link
Je plaatst er een linkje bij met:
favoriet.php?id=1337&type=game

Verder moet je in favoriet.php even $_GET['id'] en $_GET['type'] uitlezen, in een query plaatsen (denk om sql-injection) en voila.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

13/10/2011 22:55:40
Anchor link
Beste Jardi,

Ik kan me de reacties wel voorstellen. En zeker wanneer je vraagt om een beginnetje. In principe is het eigenlijk dat je het beginnetje wel zou moeten snappen/kunnen als je PHP kan. Maar dan rest de vraag nog: "wanneer snap en kan je PHP". Dat is het zelfde als auto rijden. Heb me rijbewijs wel, maar haal per maand 30 bekeuringen en rij 3x schade. Conclusie: ik kan auto rijden want heb een papiertje of kan het aantoonbaar maken maar de werkelijkheid is dat ik het niet kan, want anders zou ik niet zoveel bekeuringen hebben en schade.

Om terug naar het topic te gaan. Als ik zo kijk naar de vraagstelling dan denk ik, dit script zou niet zo moeilijk moeten zijn en is dit het toch, laat dan vooral zien wat je wel kan en hebt! maak dus een opzet, het moet natuurlijk wel echt een opzet zijn en niet 3 regeltjes. Ook geen 1000 regels want het moet wel relevant zijn.

Want zoals het nu overkomt is het van:
probleem: ik heb geen script
gedachte: ik wil een script:
oplossing: maken jullie maar even een basis voor een script en als ik er niet uit kom met de basis vraag ik het nog wel een keer.

Ja en dan kom toch al gauw erop uit dat jouw naam straks onder het script staan terwijl je het niet zelf gemaakt hebt. En ja, dan is het begrijpelijk dat alleen de zon voor niet op gaat.

Ik sluit voor nu het topic en denk dat je later beter een nieuw topic kan openen met een opzet (niet van iemand anders, maar van jou). En met een duidelijke vraagstelling.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.