Gastenboek, bericht lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »
Stef van de Ven

Stef van de Ven

08/11/2009 15:15:00
Quote Anchor link
Ik heb een gastenboek op mijn website staan die nog niet helemaal aan mijn wensen voldoet.

Ik plaats een bericht zoals:

"Hallo allemaal,
Het was een heel leuk weekend,
ik hoop dat we dit nog eens over kunnen doen!

Groetjes,
Stef"

Dit bericht wordt in mijn database opgeslagen en op het gastenboek lezen pagina worden de berichten weergegeven. Het zelfde bericht ziet er zo uit in mijn berichten weergeven pagina:

"Hallo allemaal, Het was een heel leuk weekend, ik hoop dat we dit nog eens over kunnen doen! Groetjes, Stef"

Alles staat aan elkaar geschreven.

Ik wil er voor zorgen dat mijn berichten opgeslagen en getoond worden met de lay-out waarin de gebruiker het bericht heeft geschreven.

Mijn PHP voor het schrijven van het bericht:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?PHP

/* Kijken of er iets gepost wordt. */
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    /* Kijken of er op de knop GO wordt geklikt. */
    if(isset($_POST['Go']))
    {

          /* Kijken of er een naam is ingevuld. */
             if(isset($_POST['Naam']) && $_POST['Naam'] != '')
             {

                /* Kijken of er een bericht is ingevuld. */
                                        if(isset($_POST['Bericht']) && $_POST['Bericht'] != '')
                                        {
                                            
                                                            /* Query uitvoeren om de gegevens in de database te plaatsen. */
                                                            $cQuery =
                                                            "
                                                                INSERT INTO
                                                                    gastenboek
                                                                    (
                                                                            Naam,
                                                                            Email,
                        Bericht
                                                                    )
                                                                VALUES
                                                                    (
                                                                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['Naam'])."',
                                                                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['Email'])."',
                                                                        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['Bericht'])."'
                                                                    )
                                                            "
;
                                                            
                                                            /* Resultaat van de query. */
                                                            $cResultaat = mysql_query($cQuery);
                                                            
                                                            /* Kijken of de query is gelukt. */
                                                            if(!$cResultaat)
                                                            {

                                                                /* Fout opgetreden met invoeren van gegevens. */
                                                                echo 'Er is een fout opgetreden met het aanmaken van jouw bericht, <a href="javascript: history.go(-1)"class="link_orange">Terug</a>.';
                                                                exit();
                                                            }

                                                            else
                                                            {                                                  
                                                                /* Bericht is succesvol aangemaakt. */
                                                                echo 'Bericht succesvol aangemaakt!<br><br>';
                                                            }}

                else
                                        {
                                            /* bericht is niet geldig. */
                                            echo 'U heeft geen bericht ingevult, <a href="javascript: history.go(-1)"class="link_orange">Terug</a><br><br>';
                                            exit();
            } }

        else
        {
            /* Geen gnaam ingevuld. */
            echo 'U heeft geen naam ingevuld, <a href="javascript: history.go(-1)"class="link_orange">Terug</a><br><br>';
            exit();
        }
    }
}

?>


Heeft iemand een oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:39:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/11/2009 15:16:00
Quote Anchor link
Bij het opslaan hoeft er niks te gebeuren. Je moet alleen even nl2br() aanroepen bij het tonen van het bericht.
 
Stef van de Ven

Stef van de Ven

08/11/2009 15:19:00
Quote Anchor link
Ik weet helaas ook niet hoe ik dat moet doen...

Mijn php voor berichten tonen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?PHP

# Errors weergeven
error_reporting(E_ALL);

# Query uitvoeren
$Query =
"
    SELECT
        ID,
        Naam,
        Bericht
    FROM
        gastenboek
    ORDER BY
        ID
    DESC
"
;

# Resultaat van de query
$Result = mysql_query($Query);

# Kijken of de query is gelukt
if(!$Result)
{

    # Fout in query
    echo 'Foutje opgetreden: '.mysql_error();
}

else
{
    # Kijken of er wel resultaten zijn
    if(mysql_num_rows($Result) == 0)
    {

        # Geen resultaten
        echo 'Er staan geen resultaten in de database.';
    }

    else
    {
        # While loop uitvoeren om gegevens te laten zien
        while($Row = mysql_fetch_assoc($Result))
        {

            echo '<div id="TEKSTBLOK"><div id="TEKSTHEADER"><p> Dit bericht is geschreven door: '.$Row['Naam'].'</p></div><div id="TEKSTBODY"><br><p>'.$Row['Bericht'].'</p><br></div></div><br>'
        ;}
    }
}


?>
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

08/11/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Hier toevoegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<div id="TEKSTBLOK"><div id="TEKSTHEADER"><p> Dit bericht is geschreven door: '.$Row['Naam'].'</p></div><div id="TEKSTBODY"><br><p>'.nl2br($Row['Bericht']).'</p><br></div></div><br>'
?>
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

08/11/2009 15:41:00
Quote Anchor link
Deze rij (rij 42):

echo '<div id="TEKSTBLOK"><div id="TEKSTHEADER"><p> Dit bericht is geschreven door: '.$Row['Naam'].'</p></div><div id="TEKSTBODY"><br><p>'.$Row['Bericht'].'</p><br></div></div><br>'

vervangen voor dit:

echo '<div id="TEKSTBLOK"><div id="TEKSTHEADER"><p> Dit bericht is geschreven door: '.$Row['Naam'].'</p></div><div id="TEKSTBODY"><br><p>' . nl2br($Row['Bericht']) . '</p><br></div></div><br>'

Dat zou moeten werken...
 
Stef van de Ven

Stef van de Ven

08/11/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Thanks,

het werkt perfect!
 
Stef van de Ven

Stef van de Ven

08/11/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Nu ik aan het testen was of dit goed werkt, kwam ik op een volgend probleem.
Als er meerdere berichten in mijn gastenboek komen te staan dan gaan er berichten uit de lay-out van de website verschijnen.

Ik laat de berichten achter elkaar zien, alleen wil ik niet dat er zoveel berichten op een pagina komen te staan.

Hoe zou ik dit op kunnen lossen?
Door met meerdere pagina's te werken?
Door een maximum aantal berichten te stellen?

Of hoe wordt dit normaal gedaan en hoe zou ik dit moeten doen?

alvast bedank!

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stef van de Ven
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

08/11/2009 16:00:00
Quote Anchor link
Hier een kant en klare toepassing daarvoor

http://www.phphulp.nl/php/scripts/3/1715/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.