Gastenboek smilies hulp gevraagd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »
Kristof Debleu

Kristof Debleu

02/11/2006 18:27:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een gastenboekservice, alles werkt behalve mijn smilies...

Bericht.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?include('functies.php');?>
 <html>
<head>
<title>KristofDebleu.Net - Gratis gastenboek</TITLE>
<meta name="robots" content="index, follow">
<script type="text/javascript">
function getObject(obj) {
  var theObj;
  if(document.all) {
    if(typeof obj=="string") {
      return document.all(obj);
    } else {
      return obj.style;
    }
  }
  if(document.getElementById) {
    if(typeof obj=="string") {
      return document.getElementById(obj);
    } else {
      return obj.style;
    }
  }
  return null;
}

//Contador de caracteres.
function Contar(entrada,salida,texto,caracteres) {
  var entradaObj=getObject(entrada);
  var salidaObj=getObject(salida);
  var longitud=caracteres - entradaObj.value.length;
  if(longitud <= 0) {
    longitud=0;
    texto='<span class="disable"> '+texto+' </span>';
    entradaObj.value=entradaObj.value.substr(0,caracteres);
  }
  salidaObj.innerHTML = texto.replace("{CHAR}",longitud);
}

//-->
</script>
<LINK REL=STYLESHEET HREF="css/site.css">
</head>
<BODY>

<form name="form1" method="post" action="gastenboek_verwerk.php">
  <table width="379" border="0">
    <tr>
      <td width="101">Naam:</td>
      <td width="262"><input name="name" type="text" id="name"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Mail:</td>
      <td><input name="mail" type="text" id="mail"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Site:</td>
      <td><input name="site" type="text" id="site"></td>
    </tr>
  </table>
  <p>Bericht(Maz. 230 tekens, <span id="sBann" class="minitext">230 tekens over!)</span><span class="2">
  </span></p>
  <p><span class="2">
    <textarea name="bericht" cols="60" class="text"  id="eBann" maxlength="230" onKeyUp="Contar('eBann','sBann','{CHAR} tekens over!.',230);"></textarea>
    <input name="user" type="hidden" id="user" value="<? echo $_GET['user']; ?>">
</span>
  </p>
    <p>
<td>
<img style="margin: 1px; margin-left: 0px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':)')" src="images/smilies/smile.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':p')" src="images/smilies/exclaim.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':p')" src="images/smilies/confused.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':(')" src="images/smilies/cool.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ';)')" src="images/smilies/wink.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':angry')" src="images/smilies/neutral.gif" alt="Emoticon"><br />
<img style="margin: 1px; margin-left: 0px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':roll')" src="images/smilies/rolleyes.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':kiss')" src="images/smilies/twisted.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':cool')" src="images/smilies/cool.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':cry')" src="images/smilies/cry.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':huh')" src="images/smilies/question.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':omg')" src="images/smilies/mrgreen.gif" alt="Emoticon"><br /><br />
BBcode</a> is OFF<br />HTML is OFF</td></tr></table><br />

        </p>
  <p>
    <input type="submit" name="Submit" value="Verzend">
    <input type="reset" name="Reset" value="Reset">
</p>
</form>

</html>


Verwerkt.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
ob_start();
$fout = 0;
if ($_POST['name'] == "")
{

  $fout = $fout +1;
}

if ($_POST['bericht'] == "")
{

  $fout = $fout +1;
}

if ($fout == "0")
{

  include "config.php";
  $sql=("INSERT INTO ".$_POST['user']." (name, mail, site, bericht) VALUES ('".$_POST['name']."','".$_POST['mail']."','".$_POST['site']."','".$_POST['bericht']."')");mysql_query($sql);
  echo "uw bericht is verzonden!";
  header("Location: gastenboek.php?user=".$_POST['user']);  
}

else
{
  echo "U heeft uw naam niet ingevuld en/of geen bericht ingevuld! Vul deze vak(ken) in en probeer het opniew!";
}

ob_end_flush();
?>


Als je meer informatie nodig hebt, moet je het maar vragen...
Bedankt aan diegene die me wi helpen ...

Greetz Kristof
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:17:35
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/11/2006 18:30:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet aan je smilies? Worden ze niet toegevoegd als je op een smilie klikt, worden ze niet goed weergegeven in je bericht?
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

02/11/2006 18:32:00
Quote Anchor link
Dit is een voorbeeld: http://gastenboek.kristofdebleu.net/gastenboek.php?user=kristofd

Ik voeg mijn smilies in mijn bericht in maar hij toont ze uiteindelijk niet ...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/11/2006 18:43:00
Quote Anchor link
Blijkbaar gaat er dan iets niet goed bij het weergeven van je gastenboek. De tekencombinaties die smilies voorstellen worden blijkbaar niet goed omgezet. Geef de code voor het weergeven van je gastenboek eens?
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

02/11/2006 18:45:00
Quote Anchor link
gastenboek.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<html>
<head>
<LINK REL=STYLESHEET HREF="css/site.css">
</head>
</html>
<?
/*
Naam: Rene Biemans
Versie: 1.2
Copyrights: renebiemans.nl
Werking:
Laat het gastenboek zien van een user
*/


include "config.php";
$user_form = $_GET['user'];
$sql=("SELECT * FROM users WHERE user='$user_form'");
$result=@mysql_query($sql);
$background=@mysql_result($result,$i,"background");
$logo=@mysql_result($result,$i,"logo");
$height=@mysql_result($result,$i,"height");
$width=@mysql_result($result,$i,"width");
$width=@mysql_result($result,$i,"width");
$textcolor=@mysql_result($result,$i,"textcolor");
echo mysql_error();
//afsluiten mysql connectie
?>

<html>
<head>
<title><? echo $title_gastenboek;
echo $_GET['user']; ?>
</title>
<body bgcolor="<? echo $background; ?>" text="<? echo $textcolor; ?>">
</head>
<body>
<center>
  <p>
  <?
  if (!$logo == "")
  {

  echo "<img src = '$logo' width='$width' height='$height'>";
  }

  ?>
</p>
  <a href="gastenboek_bericht.php?user=<? echo $_GET['user']; ?>">
  <p>|Nieuw bericht|</p>
</center></a>
</body>
<?
if ($_GET['user'] == "")
{

  echo "Geen user geselecteerd!";
}

else
{
  $query="SELECT * FROM ".$_GET['user']."";
  $result=mysql_query($query);

  $num=mysql_numrows($result);

  mysql_close();

  $i=0;
  while ($i < $num) {

  $name=mysql_result($result,$i,"name");
  $mail=mysql_result($result,$i,"mail");
  $site=mysql_result($result,$i,"site");
  $bericht=mysql_result($result,$i,"bericht");

  echo "<B>Naam: $name</b><br>E-mail: $mail<br>Site: $site<br> $bericht<br><hr><br>";

  $i++;
  }
}

?>


</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kristof Debleu
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/11/2006 18:51:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens in deze code een functie die de tekencombinatie van een smilie om zou zetten naar de htmlcode voor een afbeelding. Ik zou een functie als preg_replace() maar die zie ik nergens.

Daarnaast is je script ook verreweg van netjes:
-> @tjes om fouten te onderdrukken? Niet doen, zorg liever voor een goede foutafhandeling
-> gebruik liever mysql_fetch_assoc() in plaats van mysql_result, werkt veel makkelijker.
-> $_GET waarden in queries zonder enige beveiliging: vragen om problemen!
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

02/11/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Ok bedankt Blanche, ik ga hier direct eens werk van maken ...

Bedankt voor uw reactie !!!!!
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

02/11/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Ik heb het bestand aangepast, maar het lukt nog altijd niet:

gastenboek.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<html>
<head>
<LINK REL=STYLESHEET HREF="css/site.css">
</head>
</html>
<?
include "config.php";
$user_form = $_GET['user'];
$sql=("SELECT * FROM users WHERE user='$user_form'");
$result=@mysql_query($sql);
$background=@mysql_result($result,$i,"background");
$logo=@mysql_result($result,$i,"logo");
$height=@mysql_result($result,$i,"height");
$width=@mysql_result($result,$i,"width");
$width=@mysql_result($result,$i,"width");
$textcolor=@mysql_result($result,$i,"textcolor");
echo mysql_error();
//afsluiten mysql connectie
?>

<html>
<head>
<title><? echo $title_gastenboek;
echo $_GET['user']; ?>
</title>
<body bgcolor="<? echo $background; ?>" text="<? echo $textcolor; ?>">
</head>
<body>
<center>
  <p>
  <?
  if (!$logo == "")
  {

  echo "<img src = '$logo' width='$width' height='$height'>";
  }

  ?>
</p>
  <a href="gastenboek_bericht.php?user=<? echo $_GET['user']; ?>">
  <p>|Nieuw bericht|</p>
</center></a>
</body>
<?
if ($_GET['user'] == "")
{

  echo "Geen user geselecteerd!";
}

else
{
  $query="SELECT * FROM ".$_GET['user']."";
  $result=mysql_query($query);

  $num=mysql_numrows($result);

  mysql_close();

  $i=0;
  while ($i < $num) {

  $name=mysql_result($result,$i,"name");
  $mail=mysql_result($result,$i,"mail");
  $site=mysql_result($result,$i,"site");
  $bericht=mysql_result($result,$i,"bericht");

  echo "<B>Naam: $name</b><br>E-mail: $mail<br>Site: $site<br> $bericht<br><hr><br>";

  $i++;
    
  }
function
ubb_smiley($bericht = "smilies") {
        
    //UBB-code
    $bericht = preg_replace("/\[B\](?U)((.|\n|\r)*)\[\/B\]/", "<B>\\1</B>", $bericht);
    $bericht = preg_replace("/\[U\](?U)((.|\n|\r)*)\[\/U\]/", "<U>\\1</U>", $bericht);
    $bericht = preg_replace("/\[I\](?U)((.|\n|\r)*)\[\/I\]/", "<I>\\1</I>", $bericht);
    $bericht = preg_replace("/\[S\](?U)((.|\n|\r)*)\[\/S\]/", "<S>\\1</S>", $bericht);
    $bericht = eregi_replace("\\[COLOR=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/COLOR\\]","<font color=\"\\1\">\\2</font>",$bericht);    
    $bericht = eregi_replace("\\[SIZE=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/SIZE\\]","<font size=\"\\1\">\\2</font>",$bericht);
    $bericht = eregi_replace("\\[ALIGN=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/ALIGN\\]","<p align=\"\\1\">\\2</p>",$bericht);  
    $bericht = eregi_replace("\\[EMAIL=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/EMAIL\\]", "<a href=\"mailto:\\1\">\\2</a>",$bericht);
    $bericht = eregi_replace("\\[URL=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/URL\\]","<a href=\\1 target=_blank>\\2</a>",$bericht);  ;
    
    //Smileys-code    
    $bericht = str_replace(":)", "<img src=\"images/smilies/confused.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":(", "<img src=\"images/smilies/cool.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":s", "<img src=\"images/smilies/cry.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":P", "<img src=\"images/smilies/exclaim.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":D", "<img src=\"images/smilies/mrgreen.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(";)", "<img src=\"images/smilies/neutral.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":omg:", "<img src=\"images/smilies/wink.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":cool:", "<img src=\"images/smilies/smile.gif\">", $bericht);
        }
}



        ?>

 


Bedankt aan de helper ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.