Gastenboek smilies hulp gevraagd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »
Kristof Debleu

Kristof Debleu

02/11/2006 18:27:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een gastenboekservice, alles werkt behalve mijn smilies...

Bericht.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?include('functies.php');?>
 <html>
<head>
<title>KristofDebleu.Net - Gratis gastenboek</TITLE>
<meta name="robots" content="index, follow">
<script type="text/javascript">
function getObject(obj) {
  var theObj;
  if(document.all) {
    if(typeof obj=="string") {
      return document.all(obj);
    } else {
      return obj.style;
    }
  }
  if(document.getElementById) {
    if(typeof obj=="string") {
      return document.getElementById(obj);
    } else {
      return obj.style;
    }
  }
  return null;
}

//Contador de caracteres.
function Contar(entrada,salida,texto,caracteres) {
  var entradaObj=getObject(entrada);
  var salidaObj=getObject(salida);
  var longitud=caracteres - entradaObj.value.length;
  if(longitud <= 0) {
    longitud=0;
    texto='<span class="disable"> '+texto+' </span>';
    entradaObj.value=entradaObj.value.substr(0,caracteres);
  }
  salidaObj.innerHTML = texto.replace("{CHAR}",longitud);
}

//-->
</script>
<LINK REL=STYLESHEET HREF="css/site.css">
</head>
<BODY>

<form name="form1" method="post" action="gastenboek_verwerk.php">
  <table width="379" border="0">
    <tr>
      <td width="101">Naam:</td>
      <td width="262"><input name="name" type="text" id="name"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Mail:</td>
      <td><input name="mail" type="text" id="mail"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Site:</td>
      <td><input name="site" type="text" id="site"></td>
    </tr>
  </table>
  <p>Bericht(Maz. 230 tekens, <span id="sBann" class="minitext">230 tekens over!)</span><span class="2">
  </span></p>
  <p><span class="2">
    <textarea name="bericht" cols="60" class="text"  id="eBann" maxlength="230" onKeyUp="Contar('eBann','sBann','{CHAR} tekens over!.',230);"></textarea>
    <input name="user" type="hidden" id="user" value="<? echo $_GET['user']; ?>">
</span>
  </p>
    <p>
<td>
<img style="margin: 1px; margin-left: 0px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':)')" src="images/smilies/smile.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':p')" src="images/smilies/exclaim.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':p')" src="images/smilies/confused.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':(')" src="images/smilies/cool.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ';)')" src="images/smilies/wink.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':angry')" src="images/smilies/neutral.gif" alt="Emoticon"><br />
<img style="margin: 1px; margin-left: 0px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':roll')" src="images/smilies/rolleyes.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':kiss')" src="images/smilies/twisted.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':cool')" src="images/smilies/cool.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':cry')" src="images/smilies/cry.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':huh')" src="images/smilies/question.gif" alt="Emoticon">
<img style="margin: 1px" onMouseover="this.style.cursor='pointer'" onClick="sendtext(document.form1.bericht, ':omg')" src="images/smilies/mrgreen.gif" alt="Emoticon"><br /><br />
BBcode</a> is OFF<br />HTML is OFF</td></tr></table><br />

        </p>
  <p>
    <input type="submit" name="Submit" value="Verzend">
    <input type="reset" name="Reset" value="Reset">
</p>
</form>

</html>


Verwerkt.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
ob_start();
$fout = 0;
if ($_POST['name'] == "")
{

  $fout = $fout +1;
}

if ($_POST['bericht'] == "")
{

  $fout = $fout +1;
}

if ($fout == "0")
{

  include "config.php";
  $sql=("INSERT INTO ".$_POST['user']." (name, mail, site, bericht) VALUES ('".$_POST['name']."','".$_POST['mail']."','".$_POST['site']."','".$_POST['bericht']."')");mysql_query($sql);
  echo "uw bericht is verzonden!";
  header("Location: gastenboek.php?user=".$_POST['user']);  
}

else
{
  echo "U heeft uw naam niet ingevuld en/of geen bericht ingevuld! Vul deze vak(ken) in en probeer het opniew!";
}

ob_end_flush();
?>


Als je meer informatie nodig hebt, moet je het maar vragen...
Bedankt aan diegene die me wi helpen ...

Greetz Kristof
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:04:10
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/11/2006 18:30:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet aan je smilies? Worden ze niet toegevoegd als je op een smilie klikt, worden ze niet goed weergegeven in je bericht?
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

02/11/2006 18:32:00
Quote Anchor link
Dit is een voorbeeld: http://gastenboek.kristofdebleu.net/gastenboek.php?user=kristofd

Ik voeg mijn smilies in mijn bericht in maar hij toont ze uiteindelijk niet ...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/11/2006 18:43:00
Quote Anchor link
Blijkbaar gaat er dan iets niet goed bij het weergeven van je gastenboek. De tekencombinaties die smilies voorstellen worden blijkbaar niet goed omgezet. Geef de code voor het weergeven van je gastenboek eens?
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

02/11/2006 18:45:00
Quote Anchor link
gastenboek.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<html>
<head>
<LINK REL=STYLESHEET HREF="css/site.css">
</head>
</html>
<?
/*
Naam: Rene Biemans
Versie: 1.2
Copyrights: renebiemans.nl
Werking:
Laat het gastenboek zien van een user
*/


include "config.php";
$user_form = $_GET['user'];
$sql=("SELECT * FROM users WHERE user='$user_form'");
$result=@mysql_query($sql);
$background=@mysql_result($result,$i,"background");
$logo=@mysql_result($result,$i,"logo");
$height=@mysql_result($result,$i,"height");
$width=@mysql_result($result,$i,"width");
$width=@mysql_result($result,$i,"width");
$textcolor=@mysql_result($result,$i,"textcolor");
echo mysql_error();
//afsluiten mysql connectie
?>

<html>
<head>
<title><? echo $title_gastenboek;
echo $_GET['user']; ?>
</title>
<body bgcolor="<? echo $background; ?>" text="<? echo $textcolor; ?>">
</head>
<body>
<center>
  <p>
  <?
  if (!$logo == "")
  {

  echo "<img src = '$logo' width='$width' height='$height'>";
  }

  ?>
</p>
  <a href="gastenboek_bericht.php?user=<? echo $_GET['user']; ?>">
  <p>|Nieuw bericht|</p>
</center></a>
</body>
<?
if ($_GET['user'] == "")
{

  echo "Geen user geselecteerd!";
}

else
{
  $query="SELECT * FROM ".$_GET['user']."";
  $result=mysql_query($query);

  $num=mysql_numrows($result);

  mysql_close();

  $i=0;
  while ($i < $num) {

  $name=mysql_result($result,$i,"name");
  $mail=mysql_result($result,$i,"mail");
  $site=mysql_result($result,$i,"site");
  $bericht=mysql_result($result,$i,"bericht");

  echo "<B>Naam: $name</b><br>E-mail: $mail<br>Site: $site<br> $bericht<br><hr><br>";

  $i++;
  }
}

?>


</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kristof Debleu
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/11/2006 18:51:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens in deze code een functie die de tekencombinatie van een smilie om zou zetten naar de htmlcode voor een afbeelding. Ik zou een functie als preg_replace() maar die zie ik nergens.

Daarnaast is je script ook verreweg van netjes:
-> @tjes om fouten te onderdrukken? Niet doen, zorg liever voor een goede foutafhandeling
-> gebruik liever mysql_fetch_assoc() in plaats van mysql_result, werkt veel makkelijker.
-> $_GET waarden in queries zonder enige beveiliging: vragen om problemen!
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

02/11/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Ok bedankt Blanche, ik ga hier direct eens werk van maken ...

Bedankt voor uw reactie !!!!!
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

02/11/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Ik heb het bestand aangepast, maar het lukt nog altijd niet:

gastenboek.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<html>
<head>
<LINK REL=STYLESHEET HREF="css/site.css">
</head>
</html>
<?
include "config.php";
$user_form = $_GET['user'];
$sql=("SELECT * FROM users WHERE user='$user_form'");
$result=@mysql_query($sql);
$background=@mysql_result($result,$i,"background");
$logo=@mysql_result($result,$i,"logo");
$height=@mysql_result($result,$i,"height");
$width=@mysql_result($result,$i,"width");
$width=@mysql_result($result,$i,"width");
$textcolor=@mysql_result($result,$i,"textcolor");
echo mysql_error();
//afsluiten mysql connectie
?>

<html>
<head>
<title><? echo $title_gastenboek;
echo $_GET['user']; ?>
</title>
<body bgcolor="<? echo $background; ?>" text="<? echo $textcolor; ?>">
</head>
<body>
<center>
  <p>
  <?
  if (!$logo == "")
  {

  echo "<img src = '$logo' width='$width' height='$height'>";
  }

  ?>
</p>
  <a href="gastenboek_bericht.php?user=<? echo $_GET['user']; ?>">
  <p>|Nieuw bericht|</p>
</center></a>
</body>
<?
if ($_GET['user'] == "")
{

  echo "Geen user geselecteerd!";
}

else
{
  $query="SELECT * FROM ".$_GET['user']."";
  $result=mysql_query($query);

  $num=mysql_numrows($result);

  mysql_close();

  $i=0;
  while ($i < $num) {

  $name=mysql_result($result,$i,"name");
  $mail=mysql_result($result,$i,"mail");
  $site=mysql_result($result,$i,"site");
  $bericht=mysql_result($result,$i,"bericht");

  echo "<B>Naam: $name</b><br>E-mail: $mail<br>Site: $site<br> $bericht<br><hr><br>";

  $i++;
    
  }
function
ubb_smiley($bericht = "smilies") {
        
    //UBB-code
    $bericht = preg_replace("/\[B\](?U)((.|\n|\r)*)\[\/B\]/", "<B>\\1</B>", $bericht);
    $bericht = preg_replace("/\[U\](?U)((.|\n|\r)*)\[\/U\]/", "<U>\\1</U>", $bericht);
    $bericht = preg_replace("/\[I\](?U)((.|\n|\r)*)\[\/I\]/", "<I>\\1</I>", $bericht);
    $bericht = preg_replace("/\[S\](?U)((.|\n|\r)*)\[\/S\]/", "<S>\\1</S>", $bericht);
    $bericht = eregi_replace("\\[COLOR=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/COLOR\\]","<font color=\"\\1\">\\2</font>",$bericht);    
    $bericht = eregi_replace("\\[SIZE=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/SIZE\\]","<font size=\"\\1\">\\2</font>",$bericht);
    $bericht = eregi_replace("\\[ALIGN=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/ALIGN\\]","<p align=\"\\1\">\\2</p>",$bericht);  
    $bericht = eregi_replace("\\[EMAIL=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/EMAIL\\]", "<a href=\"mailto:\\1\">\\2</a>",$bericht);
    $bericht = eregi_replace("\\[URL=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/URL\\]","<a href=\\1 target=_blank>\\2</a>",$bericht);  ;
    
    //Smileys-code    
    $bericht = str_replace(":)", "<img src=\"images/smilies/confused.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":(", "<img src=\"images/smilies/cool.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":s", "<img src=\"images/smilies/cry.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":P", "<img src=\"images/smilies/exclaim.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":D", "<img src=\"images/smilies/mrgreen.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(";)", "<img src=\"images/smilies/neutral.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":omg:", "<img src=\"images/smilies/wink.gif\">", $bericht);
    $bericht = str_replace(":cool:", "<img src=\"images/smilies/smile.gif\">", $bericht);
        }
}



        ?>

 


Bedankt aan de helper ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.