gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

14/03/2004 13:58:00
Quote Anchor link
$bestand = \'gastenboek.php\'; //

dit boven file wat moet ik er achter zeten ik snap daar niets van achter dit bestand
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:07:49
 
Bart Smulders

Bart Smulders

14/03/2004 14:26:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk zal het de bedoeling zijn om alle berichten in een txt bestand te schrijven dus zet er maar $bestand = "gastenboek.txt";

Dit is wel hetgeen dat ik veronderstel. Zou je de volledige script eens kunnen posten?
 
Rick

Rick

14/03/2004 16:20:00
Quote Anchor link
dit is wel erg vaag ja, zonder code kunnen wij natuurlijk niet zo veel, dan moet je bij Jomanda zijn :P
 

14/03/2004 16:20:00
Quote Anchor link
hallo bart hier heb je de heel script meschien dat jij het snap groetjes herman




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$host
= 'localhost'; //
$username = ''; // $password = ''; //
$database = ''; //
$ip = ''; //
$bestand = 'gastenboek.php'; //
?>

<html>

<head>
<title>

</title>
</head>

<style>
<!--

a {
text-decoration: none;
}

a:hover {
text-decoration: underline;
}

.tekst {
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.Dtekst {
color: #c0c0c0;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.gastenboek {
background: #c0c0c0;
border: 1px #808080 solid;
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.velden {
background: #c0c0c0;
border: 1px #808080 solid;
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

//-->
</style>

<body bgcolor=#000000>
<!--
 
Mitch X

Mitch X

14/03/2004 16:23:00
Quote Anchor link
Is dat het?
 

14/03/2004 16:26:00
Quote Anchor link
wil je echt als ik heb nog meer
 
Mitch X

Mitch X

14/03/2004 16:28:00
Quote Anchor link
Jah hier wordt alleen een variable gedeclareerd ...
 
Rick

Rick

14/03/2004 16:29:00
Quote Anchor link
jup we willen meer :)
 

14/03/2004 16:33:00
Quote Anchor link
oke kom ie

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$host
= 'localhost'; //
$username = ''; //
$password = ''; //
$database = ''; //
$ip = ''; //
$bestand = 'gastenboek.php'; //
?>

<html>

<head>
<title>

</title>
</head>

<style>
<!--

a {
text-decoration: none;
}

a:hover {
text-decoration: underline;
}

.tekst {
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.Dtekst {
color: #c0c0c0;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.gastenboek {
background: #c0c0c0;
border: 1px #808080 solid;
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.velden {
background: #c0c0c0;
border: 1px #808080 solid;
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

//-->
</style>

<body bgcolor=#000000>
<!--
====================================================
NIET WIJZIGEN ONDER DEZE LIJN
====================================================
//-->

<font class=Dtekst>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
<?php
$connect
= mysql_connect($host,$username,$password);
mysql_select_db($database, $connect);

echo "<p align=right>\n";

if ($type == 'admin') {
    if ($REMOTE_ADDR == $ip) {
        if (is_numeric($id)) {
            $query = "DELETE FROM gastenboek WHERE id=$id";
            mysql_query($query,$connect) or die(mysql_error());
            echo "Het bericht is verwijderd
<center>
<a href=gastenboek.php?type=admin class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Administratiepaneel</a>
</center>
<p>
"
;
            }

        else {
            $query = "SELECT * FROM gastenboek GROUP BY id DESC";
            $result = mysql_query($query,$connect);
            $nr = mysql_num_rows($result);

            while ($msg = mysql_fetch_assoc($result)) {
                echo "<br>
<center>
<table cellpadding=0 cellspacing=1 border=0 width=600>
<tr>
        <td class=gastenboek width=200>
        <a href='mailto:"
.$msg['email']."' class=tekst>".stripslashes($msg['naam'])."</a>
        </td>
        <td width=75>
        </td>
        <td width=200>
        </td>
        <td class=gastenboek width=150 align=center>
        ["
.$msg['id']."] &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp [".$msg['ip']."]
        </td>
</tr>
"
;

                if(strlen($msg['website']) != 0) {
                    echo "<tr>
        <td class=gastenboek width=200>
        <a href='"
.stripslashes($msg['website'])."' target=_blank class=tekst>".stripslashes($msg['website'])."</a>
        </td>
        <td width=75>
        </td>
        <td colspan=2>
        </td>
</tr>
"
;
                    }


                    echo "<tr>
        <td colspan=4 class=gastenboek>
        "
.stripslashes($msg['msg'])."
        </td>
</tr>
<tr>
        <td colspan=2 width=50%>
        </td>
        <td width=200>
        </td>
        <td class=gastenboek width=150 align=center>
        "
.$msg['posted']."
        </td>
</tr>
</table>
<form action="
.$bestand." method=post>
<input type=hidden name=type value=admin>
<input type=hidden name=id value="
.$msg['id'].">
<input type=submit class=velden style=\"width:150px;\" value=Verwijder>
</form>
</center>
<p>
"
;
                }

                echo "<center>
Er staan momenteel <b>"
.$nr."</b> berichten in het gastenboek.
</center>
<p>
"
;
            }
        }

    else {
        echo "IP-adres ongeldig\n";
        }

    echo "<center>
<a href=gastenboek.php class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Gastenboek</a>
</center>"
;
    }


elseif ($type == 'add' && $submit) {
    $naam = htmlspecialchars($naam);
    $website = htmlspecialchars($website);
    $msg  = htmlspecialchars($msg);
    $err = 0;
    if (strlen($naam) == 0) {
        echo "Vul een (schuil)naam in<br>\n";
        $err = 1;
        }

    if (!ereg("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email)) {
        echo "Vul het e-mailadres in<br>\n";
        $err = 1;
        }

    if (strlen($msg) == 0) {
        echo "Typ een bericht<br>\n";
        $err = 1;
        }

    if (!$err) {
        $msg = eregi_replace(":)","<img src=files/icons/smile.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":s","<img src=files/icons/dizzy.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":D","<img src=files/icons/lol.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(";)","<img src=files/icons/wink.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":p","<img src=files/icons/tong.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":\(","<img src=files/icons/sad.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":\\\'\(","<img src=files/icons/cry.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":\|","<img src=files/icons/weird.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":\\$","<img src=files/icons/shame.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace("\(h)","<img src=files/icons/cool.gif align=center>", $msg);

        $posted = date("[j-n-Y] [H:i]");
        $msg = nl2br($msg);

        $query = "INSERT INTO gastenboek (naam, email, website, ip, posted, msg) VALUES ('$naam', '$email', '$website', '$ip', '$posted', '$msg')";
        mysql_query($query,$connect);
        echo "Het bericht is toegevoegd";
        echo "<center>
<a href=gastenboek.php class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Terug</a>
</center>
"
;
        }

    else {
        Form();
        }
    }


elseif (($type == 'add' && !$submit) || $err) {
    $email = htmlspecialchars($email);
    Form();
    }


else {
    echo "<a href=".$bestand."?type=add class=Dtekst>Teken gastenboek</a>\n";
    if(!is_numeric($page)) $page = 0;
    $begin = $page * 10;
    $eind = $begin + 10;

    $query = "SELECT * FROM gastenboek ORDER BY id DESC LIMIT $begin,$eind";
    $result = mysql_query($query,$connect) or die(mysql_error());
    $rows = mysql_num_rows($result);

    if (!$rows) {
        echo "<center>
Er zijn momenteel nog geen berichten op deze pagina."
;
        }

    else {
        echo "<center>\n";
        while ($msg = mysql_fetch_assoc($result)) {
            echo "<br>
<table cellpadding=0 cellspacing=1 border=0 width=600>
<tr>
        <td class=gastenboek width=200>
        <a href='mailto:"
.$msg['email']."' class=tekst>".stripslashes($msg['naam'])."</a>
        </td>
        <td width=75>
        </td>
        <td colspan=2 width=50%>
        </td>
</tr>
"
;

            if(strlen($msg['website']) != 0) {
                echo "<tr>
        <td class=gastenboek width=200>
        <a href='"
.stripslashes($msg['website'])."' target=_blank class=tekst>".stripslashes($msg['website'])."</a>
        </td>
        <td width=75>
        </td>
        <td colspan=2 width=50%>
        </td>
</tr>
"
;
            }


            echo "<tr>
        <td colspan=4 class=gastenboek>
        "
.stripslashes($msg['msg'])."
        </td>
</tr>
<tr>
        <td colspan=2 width=50%>
        </td>
        <td width=200>
        </td>
        <td class=gastenboek width=150 align=center>
        "
.$msg['posted']."
        </td>
</tr>
</table>
"
;
            }

        if ($page) {
            echo "<a href=".$bestand."?page=".($page - 1)." class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Vorige</a>&nbsp;";
            }

        $query = "SELECT * FROM gastenboek GROUP BY id DESC LIMIT ".($eind + 1).",".($eind + 2);
        $result = mysql_query($query,$connect) or die(mysql_error());
        $rows = mysql_num_rows($result);
        if ($rows) {
            echo "<a href=".$bestand."?page=".($page + 1)." class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Volgende</a>";
            }
        }

    if ($REMOTE_ADDR == $ip) {
        echo "<p>

<a href="
.$bestand."?type=admin class=velden style=\"width:200px; height:17px; cursor: default;\">Administratiepaneel</a>
</center>
"
;
        }
    }

function
Form() {
    global $naam, $email, $website, $msg, $bestand;
    echo "Velden met een * dienen te worden ingevuld
<center>
<form action="
.$bestand." method=post>
<input type=hidden name=submit value=yes>
<input type=hidden name=type value=add>
<table cellpadding=0 cellspacing=1 border=0>
<tr>
        <td width=50% class=Dtekst>
        Naam*:
        </td>
        <td width=50%>
        <input type=text style=\"width: 150px;\" name=naam value=\""
.stripslashes($naam)."\" class=velden>
        </td>
</tr>
<tr>
        <td width=50% class=Dtekst>
        E-mail*:
        </td>
        <td width=50%>
        <input type=text style=\"width: 150px;\" name=email value=\""
.stripslashes($email)."\" class=velden>
        </td>
</tr>
<tr>
        <td width=50% class=Dtekst>
        Website:
        </td>
        <td width=50%>
        <input type=text style=\"width: 150px;\" name=website value=\""
.stripslashes($website)."\" class=velden>
        </td>
</tr>
<tr>
        <td colspan=2 class=Dtekst>
        Bericht*:<br>
        <textarea name=msg style=\"width:100%; height=50px;\" class=velden>"
.stripslashes($msg)."</textarea>
        </td>
</tr>
<tr>
        <td colspan=2 align=center valign=top>
        <input type=submit value=Toevoegen style=\"width: 100px;\" class=velden>&nbsp;<input type=reset value=wissen style=\"width: 100px;\" class=velden>
        </td>
</tr>
<tr>
        <td colspan=2 align=center valign=top>
        <a href="
.$bestand." class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Terug</a>
        </td>
</tr>
</table>
</form>
</center>
"
;
    }

mysql_close($connect);
?>


</tekst>

</body>

</html>
 
Rick

Rick

14/03/2004 16:39:00
Quote Anchor link
oi oi oi, linkje naar .phps had makkelijker geweest maar ik zal even kijken :)
 
Rick

Rick

14/03/2004 16:41:00
Quote Anchor link
leuk script, maar het is nog niet alles

ik zie dat er nog wat mist, een stukje dat het opstuurt naar de database :)

en dat is waar $bestand heen moet wijzen
 

14/03/2004 16:42:00
 

14/03/2004 16:43:00
Quote Anchor link
dit is echt als
 

14/03/2004 16:49:00
Quote Anchor link
ik heb je naar je gewoon email dat zip file gestuurt wat ik moest downloaden herman
 
Rick

Rick

14/03/2004 17:11:00
Quote Anchor link
ik heb je mailtje binnen (m'n spamfilter vond het trouwens spam, hoe vreemd is dat?)

maar dit script is zeker niet af.
er word namelijk gestuurd via post en nergens in het bestand worden die variabelen opgehaald
net zoals de get variabelen die gebruikt worden, die worden ook niet opgehaald

er mist nog een flink stuk script als je het mij vraagt
 
Mitch X

Mitch X

14/03/2004 17:11:00
Quote Anchor link
Jaja dat heb je met niet-zelfgemaakte scripts die je zelf toch niet snapt...

Mss moet je een simpelere nemen of leren snappen wat er staat (bespaard je een hoop tijd later ipv dat je alles moet vragen ...)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.