gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

14/03/2004 13:58:00
Quote Anchor link
$bestand = \'gastenboek.php\'; //

dit boven file wat moet ik er achter zeten ik snap daar niets van achter dit bestand
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 04:37:18
 
Bart Smulders

Bart Smulders

14/03/2004 14:26:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk zal het de bedoeling zijn om alle berichten in een txt bestand te schrijven dus zet er maar $bestand = "gastenboek.txt";

Dit is wel hetgeen dat ik veronderstel. Zou je de volledige script eens kunnen posten?
 
Rick

Rick

14/03/2004 16:20:00
Quote Anchor link
dit is wel erg vaag ja, zonder code kunnen wij natuurlijk niet zo veel, dan moet je bij Jomanda zijn :P
 

14/03/2004 16:20:00
Quote Anchor link
hallo bart hier heb je de heel script meschien dat jij het snap groetjes herman




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$host
= 'localhost'; //
$username = ''; // $password = ''; //
$database = ''; //
$ip = ''; //
$bestand = 'gastenboek.php'; //
?>

<html>

<head>
<title>

</title>
</head>

<style>
<!--

a {
text-decoration: none;
}

a:hover {
text-decoration: underline;
}

.tekst {
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.Dtekst {
color: #c0c0c0;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.gastenboek {
background: #c0c0c0;
border: 1px #808080 solid;
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.velden {
background: #c0c0c0;
border: 1px #808080 solid;
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

//-->
</style>

<body bgcolor=#000000>
<!--
 
Mitch X

Mitch X

14/03/2004 16:23:00
Quote Anchor link
Is dat het?
 

14/03/2004 16:26:00
Quote Anchor link
wil je echt als ik heb nog meer
 
Mitch X

Mitch X

14/03/2004 16:28:00
Quote Anchor link
Jah hier wordt alleen een variable gedeclareerd ...
 
Rick

Rick

14/03/2004 16:29:00
Quote Anchor link
jup we willen meer :)
 

14/03/2004 16:33:00
Quote Anchor link
oke kom ie

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$host
= 'localhost'; //
$username = ''; //
$password = ''; //
$database = ''; //
$ip = ''; //
$bestand = 'gastenboek.php'; //
?>

<html>

<head>
<title>

</title>
</head>

<style>
<!--

a {
text-decoration: none;
}

a:hover {
text-decoration: underline;
}

.tekst {
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.Dtekst {
color: #c0c0c0;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.gastenboek {
background: #c0c0c0;
border: 1px #808080 solid;
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

.velden {
background: #c0c0c0;
border: 1px #808080 solid;
color: #333333;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
}

//-->
</style>

<body bgcolor=#000000>
<!--
====================================================
NIET WIJZIGEN ONDER DEZE LIJN
====================================================
//-->

<font class=Dtekst>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
<?php
$connect
= mysql_connect($host,$username,$password);
mysql_select_db($database, $connect);

echo "<p align=right>\n";

if ($type == 'admin') {
    if ($REMOTE_ADDR == $ip) {
        if (is_numeric($id)) {
            $query = "DELETE FROM gastenboek WHERE id=$id";
            mysql_query($query,$connect) or die(mysql_error());
            echo "Het bericht is verwijderd
<center>
<a href=gastenboek.php?type=admin class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Administratiepaneel</a>
</center>
<p>
"
;
            }

        else {
            $query = "SELECT * FROM gastenboek GROUP BY id DESC";
            $result = mysql_query($query,$connect);
            $nr = mysql_num_rows($result);

            while ($msg = mysql_fetch_assoc($result)) {
                echo "<br>
<center>
<table cellpadding=0 cellspacing=1 border=0 width=600>
<tr>
        <td class=gastenboek width=200>
        <a href='mailto:"
.$msg['email']."' class=tekst>".stripslashes($msg['naam'])."</a>
        </td>
        <td width=75>
        </td>
        <td width=200>
        </td>
        <td class=gastenboek width=150 align=center>
        ["
.$msg['id']."] &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp [".$msg['ip']."]
        </td>
</tr>
"
;

                if(strlen($msg['website']) != 0) {
                    echo "<tr>
        <td class=gastenboek width=200>
        <a href='"
.stripslashes($msg['website'])."' target=_blank class=tekst>".stripslashes($msg['website'])."</a>
        </td>
        <td width=75>
        </td>
        <td colspan=2>
        </td>
</tr>
"
;
                    }


                    echo "<tr>
        <td colspan=4 class=gastenboek>
        "
.stripslashes($msg['msg'])."
        </td>
</tr>
<tr>
        <td colspan=2 width=50%>
        </td>
        <td width=200>
        </td>
        <td class=gastenboek width=150 align=center>
        "
.$msg['posted']."
        </td>
</tr>
</table>
<form action="
.$bestand." method=post>
<input type=hidden name=type value=admin>
<input type=hidden name=id value="
.$msg['id'].">
<input type=submit class=velden style=\"width:150px;\" value=Verwijder>
</form>
</center>
<p>
"
;
                }

                echo "<center>
Er staan momenteel <b>"
.$nr."</b> berichten in het gastenboek.
</center>
<p>
"
;
            }
        }

    else {
        echo "IP-adres ongeldig\n";
        }

    echo "<center>
<a href=gastenboek.php class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Gastenboek</a>
</center>"
;
    }


elseif ($type == 'add' && $submit) {
    $naam = htmlspecialchars($naam);
    $website = htmlspecialchars($website);
    $msg  = htmlspecialchars($msg);
    $err = 0;
    if (strlen($naam) == 0) {
        echo "Vul een (schuil)naam in<br>\n";
        $err = 1;
        }

    if (!ereg("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email)) {
        echo "Vul het e-mailadres in<br>\n";
        $err = 1;
        }

    if (strlen($msg) == 0) {
        echo "Typ een bericht<br>\n";
        $err = 1;
        }

    if (!$err) {
        $msg = eregi_replace(":)","<img src=files/icons/smile.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":s","<img src=files/icons/dizzy.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":D","<img src=files/icons/lol.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(";)","<img src=files/icons/wink.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":p","<img src=files/icons/tong.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":\(","<img src=files/icons/sad.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":\\\'\(","<img src=files/icons/cry.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":\|","<img src=files/icons/weird.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace(":\\$","<img src=files/icons/shame.gif align=center>", $msg);
        $msg = eregi_replace("\(h)","<img src=files/icons/cool.gif align=center>", $msg);

        $posted = date("[j-n-Y] [H:i]");
        $msg = nl2br($msg);

        $query = "INSERT INTO gastenboek (naam, email, website, ip, posted, msg) VALUES ('$naam', '$email', '$website', '$ip', '$posted', '$msg')";
        mysql_query($query,$connect);
        echo "Het bericht is toegevoegd";
        echo "<center>
<a href=gastenboek.php class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Terug</a>
</center>
"
;
        }

    else {
        Form();
        }
    }


elseif (($type == 'add' && !$submit) || $err) {
    $email = htmlspecialchars($email);
    Form();
    }


else {
    echo "<a href=".$bestand."?type=add class=Dtekst>Teken gastenboek</a>\n";
    if(!is_numeric($page)) $page = 0;
    $begin = $page * 10;
    $eind = $begin + 10;

    $query = "SELECT * FROM gastenboek ORDER BY id DESC LIMIT $begin,$eind";
    $result = mysql_query($query,$connect) or die(mysql_error());
    $rows = mysql_num_rows($result);

    if (!$rows) {
        echo "<center>
Er zijn momenteel nog geen berichten op deze pagina."
;
        }

    else {
        echo "<center>\n";
        while ($msg = mysql_fetch_assoc($result)) {
            echo "<br>
<table cellpadding=0 cellspacing=1 border=0 width=600>
<tr>
        <td class=gastenboek width=200>
        <a href='mailto:"
.$msg['email']."' class=tekst>".stripslashes($msg['naam'])."</a>
        </td>
        <td width=75>
        </td>
        <td colspan=2 width=50%>
        </td>
</tr>
"
;

            if(strlen($msg['website']) != 0) {
                echo "<tr>
        <td class=gastenboek width=200>
        <a href='"
.stripslashes($msg['website'])."' target=_blank class=tekst>".stripslashes($msg['website'])."</a>
        </td>
        <td width=75>
        </td>
        <td colspan=2 width=50%>
        </td>
</tr>
"
;
            }


            echo "<tr>
        <td colspan=4 class=gastenboek>
        "
.stripslashes($msg['msg'])."
        </td>
</tr>
<tr>
        <td colspan=2 width=50%>
        </td>
        <td width=200>
        </td>
        <td class=gastenboek width=150 align=center>
        "
.$msg['posted']."
        </td>
</tr>
</table>
"
;
            }

        if ($page) {
            echo "<a href=".$bestand."?page=".($page - 1)." class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Vorige</a>&nbsp;";
            }

        $query = "SELECT * FROM gastenboek GROUP BY id DESC LIMIT ".($eind + 1).",".($eind + 2);
        $result = mysql_query($query,$connect) or die(mysql_error());
        $rows = mysql_num_rows($result);
        if ($rows) {
            echo "<a href=".$bestand."?page=".($page + 1)." class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Volgende</a>";
            }
        }

    if ($REMOTE_ADDR == $ip) {
        echo "<p>

<a href="
.$bestand."?type=admin class=velden style=\"width:200px; height:17px; cursor: default;\">Administratiepaneel</a>
</center>
"
;
        }
    }

function
Form() {
    global $naam, $email, $website, $msg, $bestand;
    echo "Velden met een * dienen te worden ingevuld
<center>
<form action="
.$bestand." method=post>
<input type=hidden name=submit value=yes>
<input type=hidden name=type value=add>
<table cellpadding=0 cellspacing=1 border=0>
<tr>
        <td width=50% class=Dtekst>
        Naam*:
        </td>
        <td width=50%>
        <input type=text style=\"width: 150px;\" name=naam value=\""
.stripslashes($naam)."\" class=velden>
        </td>
</tr>
<tr>
        <td width=50% class=Dtekst>
        E-mail*:
        </td>
        <td width=50%>
        <input type=text style=\"width: 150px;\" name=email value=\""
.stripslashes($email)."\" class=velden>
        </td>
</tr>
<tr>
        <td width=50% class=Dtekst>
        Website:
        </td>
        <td width=50%>
        <input type=text style=\"width: 150px;\" name=website value=\""
.stripslashes($website)."\" class=velden>
        </td>
</tr>
<tr>
        <td colspan=2 class=Dtekst>
        Bericht*:<br>
        <textarea name=msg style=\"width:100%; height=50px;\" class=velden>"
.stripslashes($msg)."</textarea>
        </td>
</tr>
<tr>
        <td colspan=2 align=center valign=top>
        <input type=submit value=Toevoegen style=\"width: 100px;\" class=velden>&nbsp;<input type=reset value=wissen style=\"width: 100px;\" class=velden>
        </td>
</tr>
<tr>
        <td colspan=2 align=center valign=top>
        <a href="
.$bestand." class=velden style=\"width:100px; height:17px; cursor: default;\">Terug</a>
        </td>
</tr>
</table>
</form>
</center>
"
;
    }

mysql_close($connect);
?>


</tekst>

</body>

</html>
 
Rick

Rick

14/03/2004 16:39:00
Quote Anchor link
oi oi oi, linkje naar .phps had makkelijker geweest maar ik zal even kijken :)
 
Rick

Rick

14/03/2004 16:41:00
Quote Anchor link
leuk script, maar het is nog niet alles

ik zie dat er nog wat mist, een stukje dat het opstuurt naar de database :)

en dat is waar $bestand heen moet wijzen
 

14/03/2004 16:42:00
 

14/03/2004 16:43:00
Quote Anchor link
dit is echt als
 

14/03/2004 16:49:00
Quote Anchor link
ik heb je naar je gewoon email dat zip file gestuurt wat ik moest downloaden herman
 
Rick

Rick

14/03/2004 17:11:00
Quote Anchor link
ik heb je mailtje binnen (m'n spamfilter vond het trouwens spam, hoe vreemd is dat?)

maar dit script is zeker niet af.
er word namelijk gestuurd via post en nergens in het bestand worden die variabelen opgehaald
net zoals de get variabelen die gebruikt worden, die worden ook niet opgehaald

er mist nog een flink stuk script als je het mij vraagt
 
Mitch X

Mitch X

14/03/2004 17:11:00
Quote Anchor link
Jaja dat heb je met niet-zelfgemaakte scripts die je zelf toch niet snapt...

Mss moet je een simpelere nemen of leren snappen wat er staat (bespaard je een hoop tijd later ipv dat je alles moet vragen ...)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.