Gastenboekbeheer fouten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Eric

Eric

12/02/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Hij geeft het id van het bericht...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php

{
    echo "<h1>Gastenboek beheer</h1>";
    
    $sql = "SELECT id,naam,email,bericht,DATE_FORMAT(datum, '%d.%m.%Y') as show_datum FROM jbw_gastenboek ORDER BY datum DESC";
    
    $res = mysql_query($sql);
    $srv = $_SERVER['PHP_SELF'];
    
    if (mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($res))
           {

            $row['email'] = htmlentities($row['email']);
            $row['naam'] = nl2br(htmlentities($row['naam']));
            $row['bericht'] = nl2br(htmlentities($row['bericht']));
            $row['id'] = nl2br(htmlentities($row['id']));
    
            echo "<p><fieldset><a href=\"mailto:" . $row['email'] . "\">" . $row['naam'] . "</a> schreef op <i>" . $row['show_datum'] . "</i>: <br />";
            echo $row['bericht'] . "</fieldset></p>";
            
            $idknop = $row['id'];
            
            echo '<form action="'.$srv.'" method="post">
                    <input type="submit" name="verwijderen" value="'
.$idknop.'" />
                  </form>'
;
        }
    }

    else
    {
        echo "<p>Er zijn nog geen gastenboek berichten toegevoegd.</p>";
        }
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 22:30:30
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

12/02/2008 22:52:00
Quote Anchor link
Waarom zet je het dan in de value van de verwijder knop?
Je zou het dan eigenlijk zo aan moeten roepen $_POST['verwijderen']

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
elseif (isset ($_POST["verwijderen"]))
{
        $idknop = $_POST["verwijderen"];
        $sql = "DELETE FROM reunisten_gastenboek WHERE id = '" . $idknop . "'";
        $result = mysql_query($sql)
            or die("Fout bij uitvoeren query");
            
        $check = mysql_affected_rows();

if ($check != 0)
    {
        echo "<h1>Bericht verwijderd</h1>";
    
        echo "<p>Het bericht is verwijderd. Ga nu naar <a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "\" title=\"Berichten overzicht\">het berichten overzicht</a>.";
    }
}

Probeer het zo eens
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jimmy Arts
 
Eric

Eric

12/02/2008 22:56:00
Quote Anchor link
Dat gebeurt nu ook, maar die variabele idknop moet passen bij het bericht. Per bericht moet er een knop staan om dat bericht te verwijderen.
Ik roep het wel aan met $_POST['verwijderen']

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
include '../../db.php';

if (isset ($_POST["verwijderen"]))
{

    
        $sql = "DELETE FROM jbw_gastenboek WHERE id = '" . $idknop . "'";
        $result = mysql_query($sql)
            or die("Fout bij uitvoeren query");
            
        $check = mysql_affected_rows();

if ($check != 0)
    {

        echo "<h1>Bericht verwijderd</h1>";
    
        echo "<p>Het bericht is verwijderd. Ga nu naar <a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "\" title=\"Berichten overzicht\">het berichten overzicht</a>.";
    }
}

    
else
{
    echo "<h1>Gastenboek beheer</h1>";
    
    $sql = "SELECT id,naam,email,bericht,DATE_FORMAT(datum, '%d.%m.%Y') as show_datum FROM jbw_gastenboek ORDER BY datum DESC";
    
    $res = mysql_query($sql);
    $srv = $_SERVER['PHP_SELF'];
    
    if (mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($res))
           {

            $row['email'] = htmlentities($row['email']);
            $row['naam'] = nl2br(htmlentities($row['naam']));
            $row['bericht'] = nl2br(htmlentities($row['bericht']));
            $row['id'] = nl2br(htmlentities($row['id']));
    
            echo "<p><fieldset><a href=\"mailto:" . $row['email'] . "\">" . $row['naam'] . "</a> schreef op <i>" . $row['show_datum'] . "</i>: <br />";
            echo $row['bericht'] . "</fieldset></p>";
            
            $idknop = $row['id'];
            
            echo '<form action="'.$srv.'" method="post">
                    <input type="submit" name="verwijderen" value="'
.$idknop.'" />
                  </form>'
;
        }
    }

    else
    {
        echo "<p>Er zijn nog geen gastenboek berichten toegevoegd.</p>";
        }
}

?>



EDITEDITEDIT
HIJ WERKT!!! DANK!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eric
 
Eric

Eric

13/02/2008 11:45:00
Quote Anchor link
Nog een vraagje hierover..als ik nu in de knop wil zetten 'Verwijder bericht $row['id']' Hoe moet ik dit in code zetten?
Of is het ook mogelijk om alleen de tekst 'verwijder bericht' in de knop te zetten en een soort hidden-value erbij te zetten met het id van het bericht...
 
Antoine

antoine

13/02/2008 13:34:00
Quote Anchor link
echo '<form action="'.$srv.'" method="post">
<input type="submit" name="verwijderen" value="Verwijder bericht" />
<input type="hidden" value="'.$idknop.'" />
</form>';
 
Eric

Eric

13/02/2008 14:05:00
Quote Anchor link
Bedankt! Het is gelukt! Was eerst vergeten de actie ook aan te passen, maar dat is nu gelukt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eric
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.