Gebied kopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »
Chris

Chris

08/04/2007 12:27:00
Quote Anchor link
Ik had even een vraagje, op mijn site staat er een foutmelding als iemand grond wilt kopen in een bepaald gebied. Als er maar 1 iemand is dan lukt het wel gewoon, maar als er 2 families zijn in 1 gebied niet meer.
Heb vanalles geprobeerd maar kom er niet meer uit.

Wat moet ik hierin veranderen?!


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
}
print "</table></form></td></tr>";
  }

else if ($_GET['p'] == land) {
if ($data->famrang < 3) {exit;}
    echo "<tr>
    <td class=subTitle><b>Koop gebied</b></td>
  </tr>
  <tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
  <tr>
    <td class=mainTxt>"
;
echo "Je hebt grond nodig om members toe te laten. Met 5 m² grond kan je 1 member toelaten.<br><br>";
$famillie = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$data->famillie}'"));
$stad = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `stad` WHERE `stad`='{$famillie->stad}'"));
$fami = mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `stad`='{$famillie->stad}'");
$grond = 0;
while($famillies = mysql_fetch_object($fami)) {
$grond = ($grond + $famillies->grond);
}

$overige = $stad->grond-$grond;
if ($overige < 0) { echo "Er is geen grond meer in deze stad. Probeer andere families uit te moorden."; }
else {
$kopen = floor($famillie->bank / 50000);
$totaal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famillie`='$data->famillie'"));
$totaal = floor($totaal * 5);
$bla = floor(($famillie->grond - $totaal) / 5);
if ($bla < 0) { $bla = 0; }
print "Er is nog {$overige}m² grond in $famillie->stad<br>1m² kost &euro;50.000<br>Er staat &euro;$famillie->bank op de familiebank. Daarmee kun je {$kopen}m² kopen<br><br>Je kan nog $bla leden toelaten met de grond die $data->famillie bezit.<br><br><form method=post><input type=text name=grond size=5>m²<br><input type=submit name=koop value=Koop></form>";
}

if ($_POST['koop']) {
$prijs = ($_POST['grond'] * 50000);
if ($overige - $_POST['grond'] < 0) { echo "Er is niet zoveel grond meer."; }
elseif($_POST['grond'] < 0){echo"Ongeldig aantal.";}
elseif ($famillie->bank < $prijs) { echo "Er staat niet genoeg geld op de famillie bank."; }
else {
mysql_query("UPDATE `famillie` SET `bank`=`bank`-$prijs,`grond`=`grond`+{$_POST['grond']} WHERE `name`='{$data->famillie}'");
echo "Je hebt {$_POST['grond']}m² gekocht in $famillie->stad voor &euro;$prijs.";
}

?>




Vast bedankt,
Chris
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Chris
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 11:43:53
 
GaMer B

GaMer B

08/04/2007 12:30:00
Quote Anchor link
Zet het a.u.b. tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    
?>

en code tags. Dan is het beter te lezen namelijk.

EDIT: Ook wel handig om de foutmelding te noemen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Chris

Chris

08/04/2007 12:32:00
Quote Anchor link
Sorry vergeten, dit is beter!
 
GaMer B

GaMer B

08/04/2007 12:44:00
Quote Anchor link
Maar wat voor foutmelding krijg je dan bij dit stuk script?
 
Chris

Chris

08/04/2007 12:47:00
Quote Anchor link
Je hebt grond nodig om members toe te laten. Met 5 m² grond kan je 1 member toelaten.

Er is geen grond meer in deze stad. Probeer andere families uit te moorden.


Dat krijg ik te zien!


Edit:
Volgende berichten gewist, ivm bumpen. Dit is niet toegestaan binnen 24 uur! (zie ook de faq)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Chris
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

08/04/2007 13:01:00
Quote Anchor link
bumpen pas na 24uur en niet na 7 minuten..
gebruik gewoon de edit knop.
en is dit een deel van het script??
want anders begin je met iets af te sluiten :P
maar zet eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
error_reporting(E_ALL);

boven in je script
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Chris

Chris

08/04/2007 13:06:00
Quote Anchor link
en dan..

uhm ja dit is een deel van het script
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Chris
 
Chris

Chris

08/04/2007 13:21:00
Quote Anchor link
Ik heb error_reporting(E_ALL); in het script gezet maar er gebeurt niet veel!

Krijg hem nu ook niet meer op mijn ftp
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

08/04/2007 13:49:00
Quote Anchor link
als het goed is zie je dan alle fouten die op de pagina zijn te zien..
maar waal haal je $overig vandaan??
en hoe reken je die uit..
want ik denk dat het daar aan ligt
 
Dizzy

Dizzy

08/04/2007 13:59:00
Quote Anchor link
nico schreef op 08.04.2007 13:49:
als het goed is zie je dan alle fouten die op de pagina zijn te zien..
maar waal haal je $overig vandaan??
en hoe reken je die uit..
want ik denk dat het daar aan ligt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$overige
= $stad->grond-$grond;
?>
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

08/04/2007 14:51:00
Quote Anchor link
ahh sorry overheen gekeken..
 
M Ypma

M Ypma

08/04/2007 14:57:00
Quote Anchor link
maar de foutmlding die je geeft is geen php foutmelding maar een gebrek in het script, neem contact op met de maker van dit script, hij is de aangewezen persoon die dit snel kan verhelpen
 
Dizzy

Dizzy

08/04/2007 14:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
}
print "</table></form></td></tr>";
  }

else if ($_GET['p'] == land) {
if ($data->famrang < 3) {exit;}
    echo "<tr>
    <td class=subTitle><b>Koop gebied</b></td>
  </tr>
  <tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
  <tr>
    <td class=mainTxt>"
;
echo "Je hebt grond nodig om members toe te laten. Met 5 m² grond kan je 1 member toelaten.<br><br>";
$famillie = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$data->famillie}'"));
$stad = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `stad` WHERE `stad`='{$famillie->stad}'"));
$fami = mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `stad`='{$famillie->stad}'");
$grond = 0;
while($famillie = mysql_fetch_object($fami)) {
$grond = ($grond + $famillie->grond);
}

$overige = $stad->grond-$grond;
if ($overige < 0) { echo "Er is geen grond meer in deze stad. Probeer andere families uit te moorden."; }
else {
$kopen = floor($famillie->bank / 50000);
$totaal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famillie`='$data->famillie'"));
$totaal = floor($totaal * 5);
$bla = floor(($famillie->grond - $totaal) / 5);
if ($bla < 0) { $bla = 0; }
print "Er is nog {$overige}m² grond in $famillie->stad<br>1m² kost &euro;50.000<br>Er staat &euro;$famillie->bank op de familiebank. Daarmee kun je {$kopen}m² kopen<br><br>Je kan nog $bla leden toelaten met de grond die $data->famillie bezit.<br><br><form method=post><input type=text name=grond size=5>m²<br><input type=submit name=koop value=Koop></form>";
}

if ($_POST['koop']) {
$prijs = ($_POST['grond'] * 50000);
if ($overige - $_POST['grond'] < 0) { echo "Er is niet zoveel grond meer."; }
elseif($_POST['grond'] < 0){echo"Ongeldig aantal.";}
elseif ($famillie->bank < $prijs) { echo "Er staat niet genoeg geld op de famillie bank."; }
else {
mysql_query("UPDATE `famillie` SET `bank`=`bank`-$prijs,`grond`=`grond`+{$_POST['grond']} WHERE `name`='{$data->famillie}'");
echo "Je hebt {$_POST['grond']}m² gekocht in $famillie->stad voor &euro;$prijs.";
}

?>
 
Chris

Chris

08/04/2007 22:31:00
Quote Anchor link
Het punt is wij schrijven ze zelf! :p

Maar ik kom hier niet uit!

Dizzy heb je daar een verandering in gemaakt?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/04/2007 23:09:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of de fout er al uit is maar leer alsjeblieft netjes te scripten. spring eens in gebruiken geen * in een sql en geen `` in een sql.

Geef de sql een naam ipv 3 functies in elkaar te drukken

enz..
enz..


Anders zal je altijd moeite houden met het debuggen
 
Chris

Chris

10/04/2007 09:15:00
Quote Anchor link
Ok bedankt voor de tip :)
Laat nog wel weten hoe het gelopen is
 
- wes  -

- wes -

10/04/2007 09:19:00
 
Marvin S

Marvin S

10/04/2007 09:36:00
Quote Anchor link
edit:
sorry mijn antwoord slaat nergens op haha
had het verkeerd gelezen.. delete please
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.