Gebied kopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »
Chris

Chris

08/04/2007 12:27:00
Quote Anchor link
Ik had even een vraagje, op mijn site staat er een foutmelding als iemand grond wilt kopen in een bepaald gebied. Als er maar 1 iemand is dan lukt het wel gewoon, maar als er 2 families zijn in 1 gebied niet meer.
Heb vanalles geprobeerd maar kom er niet meer uit.

Wat moet ik hierin veranderen?!


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
}
print "</table></form></td></tr>";
  }

else if ($_GET['p'] == land) {
if ($data->famrang < 3) {exit;}
    echo "<tr>
    <td class=subTitle><b>Koop gebied</b></td>
  </tr>
  <tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
  <tr>
    <td class=mainTxt>"
;
echo "Je hebt grond nodig om members toe te laten. Met 5 m² grond kan je 1 member toelaten.<br><br>";
$famillie = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$data->famillie}'"));
$stad = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `stad` WHERE `stad`='{$famillie->stad}'"));
$fami = mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `stad`='{$famillie->stad}'");
$grond = 0;
while($famillies = mysql_fetch_object($fami)) {
$grond = ($grond + $famillies->grond);
}

$overige = $stad->grond-$grond;
if ($overige < 0) { echo "Er is geen grond meer in deze stad. Probeer andere families uit te moorden."; }
else {
$kopen = floor($famillie->bank / 50000);
$totaal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famillie`='$data->famillie'"));
$totaal = floor($totaal * 5);
$bla = floor(($famillie->grond - $totaal) / 5);
if ($bla < 0) { $bla = 0; }
print "Er is nog {$overige}m² grond in $famillie->stad<br>1m² kost &euro;50.000<br>Er staat &euro;$famillie->bank op de familiebank. Daarmee kun je {$kopen}m² kopen<br><br>Je kan nog $bla leden toelaten met de grond die $data->famillie bezit.<br><br><form method=post><input type=text name=grond size=5>m²<br><input type=submit name=koop value=Koop></form>";
}

if ($_POST['koop']) {
$prijs = ($_POST['grond'] * 50000);
if ($overige - $_POST['grond'] < 0) { echo "Er is niet zoveel grond meer."; }
elseif($_POST['grond'] < 0){echo"Ongeldig aantal.";}
elseif ($famillie->bank < $prijs) { echo "Er staat niet genoeg geld op de famillie bank."; }
else {
mysql_query("UPDATE `famillie` SET `bank`=`bank`-$prijs,`grond`=`grond`+{$_POST['grond']} WHERE `name`='{$data->famillie}'");
echo "Je hebt {$_POST['grond']}m² gekocht in $famillie->stad voor &euro;$prijs.";
}

?>




Vast bedankt,
Chris
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Chris
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 06:01:41
 
GaMer B

GaMer B

08/04/2007 12:30:00
Quote Anchor link
Zet het a.u.b. tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    
?>

en code tags. Dan is het beter te lezen namelijk.

EDIT: Ook wel handig om de foutmelding te noemen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Chris

Chris

08/04/2007 12:32:00
Quote Anchor link
Sorry vergeten, dit is beter!
 
GaMer B

GaMer B

08/04/2007 12:44:00
Quote Anchor link
Maar wat voor foutmelding krijg je dan bij dit stuk script?
 
Chris

Chris

08/04/2007 12:47:00
Quote Anchor link
Je hebt grond nodig om members toe te laten. Met 5 m² grond kan je 1 member toelaten.

Er is geen grond meer in deze stad. Probeer andere families uit te moorden.


Dat krijg ik te zien!


Edit:
Volgende berichten gewist, ivm bumpen. Dit is niet toegestaan binnen 24 uur! (zie ook de faq)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Chris
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

08/04/2007 13:01:00
Quote Anchor link
bumpen pas na 24uur en niet na 7 minuten..
gebruik gewoon de edit knop.
en is dit een deel van het script??
want anders begin je met iets af te sluiten :P
maar zet eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
error_reporting(E_ALL);

boven in je script
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Chris

Chris

08/04/2007 13:06:00
Quote Anchor link
en dan..

uhm ja dit is een deel van het script
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Chris
 
Chris

Chris

08/04/2007 13:21:00
Quote Anchor link
Ik heb error_reporting(E_ALL); in het script gezet maar er gebeurt niet veel!

Krijg hem nu ook niet meer op mijn ftp
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

08/04/2007 13:49:00
Quote Anchor link
als het goed is zie je dan alle fouten die op de pagina zijn te zien..
maar waal haal je $overig vandaan??
en hoe reken je die uit..
want ik denk dat het daar aan ligt
 
Dizzy

Dizzy

08/04/2007 13:59:00
Quote Anchor link
nico schreef op 08.04.2007 13:49:
als het goed is zie je dan alle fouten die op de pagina zijn te zien..
maar waal haal je $overig vandaan??
en hoe reken je die uit..
want ik denk dat het daar aan ligt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$overige
= $stad->grond-$grond;
?>
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

08/04/2007 14:51:00
Quote Anchor link
ahh sorry overheen gekeken..
 
M Ypma

M Ypma

08/04/2007 14:57:00
Quote Anchor link
maar de foutmlding die je geeft is geen php foutmelding maar een gebrek in het script, neem contact op met de maker van dit script, hij is de aangewezen persoon die dit snel kan verhelpen
 
Dizzy

Dizzy

08/04/2007 14:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
}
print "</table></form></td></tr>";
  }

else if ($_GET['p'] == land) {
if ($data->famrang < 3) {exit;}
    echo "<tr>
    <td class=subTitle><b>Koop gebied</b></td>
  </tr>
  <tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
  <tr>
    <td class=mainTxt>"
;
echo "Je hebt grond nodig om members toe te laten. Met 5 m² grond kan je 1 member toelaten.<br><br>";
$famillie = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$data->famillie}'"));
$stad = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `stad` WHERE `stad`='{$famillie->stad}'"));
$fami = mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `stad`='{$famillie->stad}'");
$grond = 0;
while($famillie = mysql_fetch_object($fami)) {
$grond = ($grond + $famillie->grond);
}

$overige = $stad->grond-$grond;
if ($overige < 0) { echo "Er is geen grond meer in deze stad. Probeer andere families uit te moorden."; }
else {
$kopen = floor($famillie->bank / 50000);
$totaal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famillie`='$data->famillie'"));
$totaal = floor($totaal * 5);
$bla = floor(($famillie->grond - $totaal) / 5);
if ($bla < 0) { $bla = 0; }
print "Er is nog {$overige}m² grond in $famillie->stad<br>1m² kost &euro;50.000<br>Er staat &euro;$famillie->bank op de familiebank. Daarmee kun je {$kopen}m² kopen<br><br>Je kan nog $bla leden toelaten met de grond die $data->famillie bezit.<br><br><form method=post><input type=text name=grond size=5>m²<br><input type=submit name=koop value=Koop></form>";
}

if ($_POST['koop']) {
$prijs = ($_POST['grond'] * 50000);
if ($overige - $_POST['grond'] < 0) { echo "Er is niet zoveel grond meer."; }
elseif($_POST['grond'] < 0){echo"Ongeldig aantal.";}
elseif ($famillie->bank < $prijs) { echo "Er staat niet genoeg geld op de famillie bank."; }
else {
mysql_query("UPDATE `famillie` SET `bank`=`bank`-$prijs,`grond`=`grond`+{$_POST['grond']} WHERE `name`='{$data->famillie}'");
echo "Je hebt {$_POST['grond']}m² gekocht in $famillie->stad voor &euro;$prijs.";
}

?>
 
Chris

Chris

08/04/2007 22:31:00
Quote Anchor link
Het punt is wij schrijven ze zelf! :p

Maar ik kom hier niet uit!

Dizzy heb je daar een verandering in gemaakt?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/04/2007 23:09:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of de fout er al uit is maar leer alsjeblieft netjes te scripten. spring eens in gebruiken geen * in een sql en geen `` in een sql.

Geef de sql een naam ipv 3 functies in elkaar te drukken

enz..
enz..


Anders zal je altijd moeite houden met het debuggen
 
Chris

Chris

10/04/2007 09:15:00
Quote Anchor link
Ok bedankt voor de tip :)
Laat nog wel weten hoe het gelopen is
 
- wes  -

- wes -

10/04/2007 09:19:00
 
Marvin S

Marvin S

10/04/2007 09:36:00
Quote Anchor link
edit:
sorry mijn antwoord slaat nergens op haha
had het verkeerd gelezen.. delete please
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.