Gebruik facebook feed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »
Sietsko Bos

Sietsko Bos

27/06/2016 22:51:06
Quote Anchor link
Hallo ik gebruik dit om een image met tekst te sharen op facebook, dat werk goed samen met jquery 1.6.1
Maar nu maak ik gebruik van jquery 1.11.2 en werk mijn button om te sharen niet meer.
Heeft iemand een oplossing hiervoor?

Dit is hoe het wel werkt met 1.6.1 maar niet met 1.11.2
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<div id="fb-root"></div>
    <script>
      window.fbAsyncInit = function() {
        FB.init({
          appId  : 'MyId',
          status : true, // check login status
          cookie : true, // enable cookies to allow the server to access the session
          xfbml  : true  // parse XFBML
        });
      };
    
      (function() {
        var e = document.createElement('script');
        e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js';
        e.async = true;
        document.getElementById('fb-root').appendChild(e);
      }());
    </script>




    <div onclick="share_me()"><img id = "share_button1" src = "deel_button.png"></div>
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function(){
            $('#share_button1').live('click', function(e){
                e.preventDefault();
                FB.ui({
                    method: 'feed',
                    name: 'titel',
                    link: 'url',
                    picture: 'image.jpg',
                    caption: 'website',
                    description: 'de beschrijving'
                });
            });
        });
    </script>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 27/06/2016 23:05:11 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:19:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2016 23:07:13
Quote Anchor link
http://api.jquery.com/live/:
As of jQuery 1.7, the .live() method is deprecated. Use .on() to attach event handlers. Users of older versions of jQuery should use .delegate() in preference to .live().

This method provides a means to attach delegated event handlers to the document element of a page, which simplifies the use of event handlers when content is dynamically added to a page. See the discussion of direct versus delegated events in the .on() method for more information.

Rewriting the .live() method in terms of its successors is straightforward; these are templates for equivalent calls for all three event attachment methods:

Je moet nu de on() functie gebruiken op de juiste manier.
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

27/06/2016 23:22:03
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip het werkt weer als vanouds :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2016 23:23:41
Quote Anchor link
Mooi! :-)
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

29/06/2016 09:45:22
Quote Anchor link
Het werkt toch niet helemaal goed bij een nieuwe inspectie.
Bij sommige images word een verkeerd images gedeeld (terwijl er in de code wel het juiste image bij staat) iemand enig idee hoe dat kan?

Het vreemde is dat de titel en de beschrijving wel kloppen.

Mijn vermoeden is dat hier ergens iets niet klopt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').live('click', function(e){


wat vervangen is in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('td').on('click', '#share_button<?php echo $share_counter; ?>', function(e){


Waarschijnlijk zou ik hier naar moeten verwijzen "#share_button?"?
Het nummer van "#share_button?" wordt steeds verhoogd naargelang er images zijn om te delen.

Ik krijg ook een aantal keer de melding: Uncaught ReferenceError: share_me is not defined
Dit komt soms 5x voor soms 2x het veranderd steeds.

Als iemand een idee heeft wat er nu mis gaat hoor ik het graag, ook als ik meer code moet plaatsen natuurlijk.

P.S. Zo werkt het ook zonder de on(), maar probleem met het image blijft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').click(function(e){


Sietsko
Gewijzigd op 29/06/2016 11:06:20 door Sietsko Bos
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/06/2016 13:50:23
Quote Anchor link
Je hebt ook nergens een share_me() functie gedeclareerd? Het afhandelen van de click gebeurt ook via .on(...), dus je kunt dat hele onclick="share_me()" weglaten?

Ik neem aan dat $share_counter een vaste waarde heeft, dus #share_button<$share_counter> is waarschijnlijk niet uniek? Ook definieer je met .on(...) vaak in één keer onclick-events voor meerdere elementen. Het zou handiger zijn als je een id definieert en aanroept voor een overkoepelende container (table wellicht?) en dan de klikbare elementen voorziet van een klasse ofzo.

Voor het overzicht zou het ook niet misstaan om de laatste versie van relevante code te plaatsen, zodat we hierop kunnen voortborduren - het is nu namelijk nogal koffiedik kijken wat er misgaat... De flarden code die je plaatst bevatten simpelweg te weinig puzzelstukjes.
 
Sietsko Bos

Sietsko Bos

29/06/2016 14:17:24
Quote Anchor link
Ik heb even wat meer code neergezet zodat het wat duidelijker is wat er gebeurd.
Het vreemde is dat alles in principe werkt, alleen dat het image die gedeeld wordt niet klopt.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
// teller om de id's voor de share buttons te maken
$share_counter = 1;
    
    foreach ($resultaat as $both)
    {

    
        echo '<div class="content_container_beeldendevorming"><div class="content_image_beeldendevorming">';
        echo "<div class='wrapper'>";
        echo '<a href="link naar andere pagina"><div align="left"><strong>Titel</strong>'.
             '</div><br><img src="'.$delthumb.$both['thumbnail2'].'" alt="" width="267" height="200" /></a>';
        echo "<div class='description'>";
        echo "<div class='description_content'>";
           echo '<table width="263" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">';
        echo "<tr>";
        echo '<td width="70" scope="row">';
        ?>
                    
        <div onclick="share_me()"><img id = "share_button<?php echo $share_counter; ?>" src = "deel_button.png"></div>

          <script type="text/javascript">
            $(document).ready(function(){
                $('#share_button<?php echo $share_counter; ?>').click(function(e){
                    e.preventDefault();
                    FB.ui({
                        method: 'feed',
                        name: 'Titel',
                        picture: 'link to image',
                        link: 'link to url',
                        caption: 'www.juf-milou.nl',
                        description: 'description'
                    });
                });
            });
        </script>
        <?php                
        echo '</td>';
        echo '<td width="81">&nbsp;</td>';
        echo '<td width="129" align="right">&nbsp;</td>';
        echo '</tr></table></div></div></div>';
    
        // verhoog de share counter met 1
        $share_counter++;
    }

?>
Gewijzigd op 29/06/2016 14:24:29 door Sietsko Bos
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/06/2016 15:19:15
Quote Anchor link
Sietsko Bos op 29/06/2016 14:17:24:
Het vreemde is dat alles in principe werkt, alleen dat het image die gedeeld wordt niet klopt.

Waar blijkt dat uit? Stuur je ook de juiste informatie door aan FaceBook?

Observatie: er staat nu JavaScript code in een PHP-loop, deze lap JavaScript-code komt dus meerdere keren voor in het uiteindelijke HTML-document. In plaats van het éénmalig definiëren van een generieke functie voor het afhandelen van een click-event definieer je nu voor elke afbeelding afzonderlijk een click-event(-functie)? Waarom? :/

En zoals eerder gezegd doet dat onclick="share_me()" of whatever dus waarschijnlijk niets. In het ergste geval breekt dit de rest van je JavaScript omdat je refereert aan een niet-bestaande functie. Maak alles eerst eens kloppend door dat weg te halen en kijk dan eens of/hoe het een en ander werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.