Gebruikersnaam uit sessie blijft staan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

12/07/2014 22:58:06
Quote Anchor link
Beste,

ik heb een login systeem dat met het vervelende probleem zit dat als je iemand uitlogd en daarna een ander terug inlogt de gebruikersnaam van de eerste blijft staan. Bijvoorbeeld: ik ben 1 er staat Welkom 1 ik log uit en log in met 2 en er staat Welkom 1.
Hieronder mijn code's:

Logout.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
include 'config/mysql.php';
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <link rel="stylesheet" href="css/main.css" />
        <link rel="shortcut icon" href="images/favicon.png" type="image/png">
        <title>TeamGame: Uitloggen</title>
    </head>
    <body>
        <div id="header">
            <img src="images/logo.png" class="left" />
            <div class="right">
                <table>
                    <tr>
                    <form method="post" action="login.php" style="position:fixed;">
                        <td><label for="userName">Username: </label></td>
                        <td><input type="text" name="userName" class="form_boxText"/></td>
                        
                        <td><label for="password">Wachtwoord: </label></td>
                        <td><input type="password" name="password" class="form_boxText"/></td>
                        
                        <td><button type="submit" name="loginButton" class="button_login" value="Login">Login</button></td>
                    </form>
                    </tr>
                </table>
            </div>
        </div>
        <div id="body" style="padding-left:25%;">
            <table border="0" align="center">                
                <tr>
                <!-- content -->
                    <td height="693" align="center">
                        <?php
//If the user is logged, we log him out
if(isset($_SESSION['userName']))
{

        //We log him out by deleting the username and userid sessions
        unset($_SESSION['userName']);
?>

<div class="message">You are logged out.<br />
                        <?php
} else {
    echo 'We kunnen je niet uitloggen, mischien ben je al uitgelogd.';
}

?>

                    </td>
                </tr>
            </table>
        </div>
    </body>
    
</html>


Mysql.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
session_start();
mysql_connect('localhost', 'root', 'root') or die('Could not conect to MySQL.');
mysql_select_db('root') or die('Could not connect to MySQL database.');
?>


Profile.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
include 'config/mysql.php';
if(isset($_SESSION['userName'])) {
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>TeamCrafted: Profiel</title>
        <meta charset="UTF-8">
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.teamgame.tk/css/game.css">
    </head>
    <body>
        <?php include_once("header.php"); ?>
    <div class="content">
            <div>
                <h2>Welkom <?php echo $_SESSION['userName'];?>,</h2>
              <p>op onze browsergame website!</p>
              <p>Hieronder kan je een browsergame naar keuze uikiezen.</p>
            </div>
    </div>
        <ddiv class="image_1">
            <a href="http://www.teamcrafted.tk/browsergame/business_game.php">
                <imdg src="http://www.teamcrafted.tk/browsergame/images/business_game.png" alt="logo" title="TeamCrafted">
            </a>
        </divd>
    </body>
</html>
<?php
} else {
    header('Location: index.php');
}

?>


Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen!


Mvg,
Gewijzigd op 03/04/2017 18:56:02 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:38:24
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/07/2014 01:31:48
Quote Anchor link
en waar is je login(.php) ?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 12:34:37
Quote Anchor link
Login.php linkt aan func_login.php hier de Func_login.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
error_reporting('NOTICE');

include 'config/mysql.php';

function
login() {
    $userName = $_POST['userName'];
    $password = $_POST['password'];
    
    $query = mysql_query("SELECT * FROM `logins` WHERE `userName`='$userName' AND `password`='$password'");
    
    $errors = array();
    
    if (empty($userName)) {
        $errors[] = 'Je gebruikersnaam kan niet leeg zijn.';
    }

    
    if (empty($password)) {
        $errors[] = 'Je wachtwoord moet volledig zijn.';
    }
    

    if ($errors==true) {
        foreach ($errors as $error) {
            echo $error.'<br />';
        }
    }
else {
        if (mysql_num_rows($query)==true) {
            echo 'Ingelogd! We sturen je door naar je configuratiescherm.';
            $_SESSION['userName'] = $_POST['userName'];
            include 'config/redirect_profile.php';
        }
else {
            echo 'Login mislukt. Heb je wel een juiste email of een juist wachtwoord ingegeven?';
        }
    }

}


?>
Gewijzigd op 13/07/2014 12:54:38 door John De Zon
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2014 14:01:53
Quote Anchor link
>> ik heb een login systeem dat met het vervelende probleem zit dat als je iemand uitlogd en daarna een ander terug inlogt de gebruikersnaam van de eerste blijft staan.

Ik zie dit staan in jouw code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if(isset($_SESSION['userName']))
{

        //We log him out by deleting the username and userid sessions
        unset($_SESSION['userName']);
?>

Waarom vernietig je niet de complete sessie? Waarom unset je alleen de username?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 14:19:51
Quote Anchor link
Hoe doe je dat dan?
 
Victor G

Victor G

13/07/2014 15:43:21
Quote Anchor link
Wat je nu doet is een key uit de array* weghalen, als je de hele array weg wil hebben doe je simpelweg

* $_SESSION is een array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
unset($_SESSION);
?>
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 15:49:44
Quote Anchor link
Als ik dat doe gebeurt er niets
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/07/2014 15:58:40
Quote Anchor link
Victor G op 13/07/2014 15:43:21:
Wat je nu doet is een key uit de array* weghalen, als je de hele array weg wil hebben doe je simpelweg

* $_SESSION is een array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
unset($_SESSION);
?>


daar heb je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_destroy(); ?>
voor.

Maar dan is dus alles uit je sessie weg, ook dingen die niet met inloggen te maken hebben.

Toevoeging op 13/07/2014 16:05:53:

wat gebeurt er in config/redirect_profile.php ?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 16:06:10
Quote Anchor link
Ik heb het probleem ook zo nog steeds als ik 2 keer herlaad via de profile.php?id=1 pagina werkt het wel.
 
H Kse

H Kse

13/07/2014 17:10:59
Quote Anchor link
Dit probleem had ik ook gehad ik denk dat dat te maken heeft met dat de eerste refresh je session_destroy() in werking gaat (vernietigen van session).

En bij je 2e refresh de sessions niet meer bestaat vanwege je eerste refresh.

Gewoon logout.php maken en daar session_destroy() doen ?
 
Erwin H

Erwin H

13/07/2014 17:46:43
Quote Anchor link
Victor G op 13/07/2014 15:43:21:
Wat je nu doet is een key uit de array* weghalen, als je de hele array weg wil hebben doe je simpelweg

* $_SESSION is een array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
unset($_SESSION);
?>


Even de manual lezen:
Quote:
Caution Do NOT unset the whole $_SESSION with unset($_SESSION) as this will disable the registering of session variables through the $_SESSION superglobal.
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 18:02:50
Quote Anchor link
@Frank alleen een redirect in html
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2014 23:13:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
session_start();

// Uitloggen
        session_destroy();
        session_id(sha1(microtime()));
        session_start();
?>
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 23:17:26
Quote Anchor link
Dit probleem gaat maar niet weg. Kan iemand misschien een andere aanpak van sessie doorsturen die volgens hem/haar wel moet werken.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2014 23:29:21
Quote Anchor link
Als je mijn code gebruikt ben je echt wel uitgelogd.
Dus wat is het probleem nog?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 23:31:10
Quote Anchor link
De gebruikersnaam blijft nog steeds staan!
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2014 23:33:17
Quote Anchor link
Lijkt mij stug.
Wat heb je nu?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.