Gebruikersnaam uit sessie blijft staan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

12/07/2014 22:58:06
Quote Anchor link
Beste,

ik heb een login systeem dat met het vervelende probleem zit dat als je iemand uitlogd en daarna een ander terug inlogt de gebruikersnaam van de eerste blijft staan. Bijvoorbeeld: ik ben 1 er staat Welkom 1 ik log uit en log in met 2 en er staat Welkom 1.
Hieronder mijn code's:

Logout.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
include 'config/mysql.php';
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <link rel="stylesheet" href="css/main.css" />
        <link rel="shortcut icon" href="images/favicon.png" type="image/png">
        <title>TeamGame: Uitloggen</title>
    </head>
    <body>
        <div id="header">
            <img src="images/logo.png" class="left" />
            <div class="right">
                <table>
                    <tr>
                    <form method="post" action="login.php" style="position:fixed;">
                        <td><label for="userName">Username: </label></td>
                        <td><input type="text" name="userName" class="form_boxText"/></td>
                        
                        <td><label for="password">Wachtwoord: </label></td>
                        <td><input type="password" name="password" class="form_boxText"/></td>
                        
                        <td><button type="submit" name="loginButton" class="button_login" value="Login">Login</button></td>
                    </form>
                    </tr>
                </table>
            </div>
        </div>
        <div id="body" style="padding-left:25%;">
            <table border="0" align="center">                
                <tr>
                <!-- content -->
                    <td height="693" align="center">
                        <?php
//If the user is logged, we log him out
if(isset($_SESSION['userName']))
{

        //We log him out by deleting the username and userid sessions
        unset($_SESSION['userName']);
?>

<div class="message">You are logged out.<br />
                        <?php
} else {
    echo 'We kunnen je niet uitloggen, mischien ben je al uitgelogd.';
}

?>

                    </td>
                </tr>
            </table>
        </div>
    </body>
    
</html>


Mysql.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
session_start();
mysql_connect('localhost', 'root', 'root') or die('Could not conect to MySQL.');
mysql_select_db('root') or die('Could not connect to MySQL database.');
?>


Profile.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
include 'config/mysql.php';
if(isset($_SESSION['userName'])) {
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>TeamCrafted: Profiel</title>
        <meta charset="UTF-8">
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.teamgame.tk/css/game.css">
    </head>
    <body>
        <?php include_once("header.php"); ?>
    <div class="content">
            <div>
                <h2>Welkom <?php echo $_SESSION['userName'];?>,</h2>
              <p>op onze browsergame website!</p>
              <p>Hieronder kan je een browsergame naar keuze uikiezen.</p>
            </div>
    </div>
        <ddiv class="image_1">
            <a href="http://www.teamcrafted.tk/browsergame/business_game.php">
                <imdg src="http://www.teamcrafted.tk/browsergame/images/business_game.png" alt="logo" title="TeamCrafted">
            </a>
        </divd>
    </body>
</html>
<?php
} else {
    header('Location: index.php');
}

?>


Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen!


Mvg,
Gewijzigd op 03/04/2017 18:56:02 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:29:33
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/07/2014 01:31:48
Quote Anchor link
en waar is je login(.php) ?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 12:34:37
Quote Anchor link
Login.php linkt aan func_login.php hier de Func_login.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
error_reporting('NOTICE');

include 'config/mysql.php';

function
login() {
    $userName = $_POST['userName'];
    $password = $_POST['password'];
    
    $query = mysql_query("SELECT * FROM `logins` WHERE `userName`='$userName' AND `password`='$password'");
    
    $errors = array();
    
    if (empty($userName)) {
        $errors[] = 'Je gebruikersnaam kan niet leeg zijn.';
    }

    
    if (empty($password)) {
        $errors[] = 'Je wachtwoord moet volledig zijn.';
    }
    

    if ($errors==true) {
        foreach ($errors as $error) {
            echo $error.'<br />';
        }
    }
else {
        if (mysql_num_rows($query)==true) {
            echo 'Ingelogd! We sturen je door naar je configuratiescherm.';
            $_SESSION['userName'] = $_POST['userName'];
            include 'config/redirect_profile.php';
        }
else {
            echo 'Login mislukt. Heb je wel een juiste email of een juist wachtwoord ingegeven?';
        }
    }

}


?>
Gewijzigd op 13/07/2014 12:54:38 door John De Zon
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2014 14:01:53
Quote Anchor link
>> ik heb een login systeem dat met het vervelende probleem zit dat als je iemand uitlogd en daarna een ander terug inlogt de gebruikersnaam van de eerste blijft staan.

Ik zie dit staan in jouw code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if(isset($_SESSION['userName']))
{

        //We log him out by deleting the username and userid sessions
        unset($_SESSION['userName']);
?>

Waarom vernietig je niet de complete sessie? Waarom unset je alleen de username?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 14:19:51
Quote Anchor link
Hoe doe je dat dan?
 
Victor G

Victor G

13/07/2014 15:43:21
Quote Anchor link
Wat je nu doet is een key uit de array* weghalen, als je de hele array weg wil hebben doe je simpelweg

* $_SESSION is een array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
unset($_SESSION);
?>
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 15:49:44
Quote Anchor link
Als ik dat doe gebeurt er niets
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/07/2014 15:58:40
Quote Anchor link
Victor G op 13/07/2014 15:43:21:
Wat je nu doet is een key uit de array* weghalen, als je de hele array weg wil hebben doe je simpelweg

* $_SESSION is een array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
unset($_SESSION);
?>


daar heb je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_destroy(); ?>
voor.

Maar dan is dus alles uit je sessie weg, ook dingen die niet met inloggen te maken hebben.

Toevoeging op 13/07/2014 16:05:53:

wat gebeurt er in config/redirect_profile.php ?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 16:06:10
Quote Anchor link
Ik heb het probleem ook zo nog steeds als ik 2 keer herlaad via de profile.php?id=1 pagina werkt het wel.
 
H Kse

H Kse

13/07/2014 17:10:59
Quote Anchor link
Dit probleem had ik ook gehad ik denk dat dat te maken heeft met dat de eerste refresh je session_destroy() in werking gaat (vernietigen van session).

En bij je 2e refresh de sessions niet meer bestaat vanwege je eerste refresh.

Gewoon logout.php maken en daar session_destroy() doen ?
 
Erwin H

Erwin H

13/07/2014 17:46:43
Quote Anchor link
Victor G op 13/07/2014 15:43:21:
Wat je nu doet is een key uit de array* weghalen, als je de hele array weg wil hebben doe je simpelweg

* $_SESSION is een array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
unset($_SESSION);
?>


Even de manual lezen:
Quote:
Caution Do NOT unset the whole $_SESSION with unset($_SESSION) as this will disable the registering of session variables through the $_SESSION superglobal.
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 18:02:50
Quote Anchor link
@Frank alleen een redirect in html
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2014 23:13:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
session_start();

// Uitloggen
        session_destroy();
        session_id(sha1(microtime()));
        session_start();
?>
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 23:17:26
Quote Anchor link
Dit probleem gaat maar niet weg. Kan iemand misschien een andere aanpak van sessie doorsturen die volgens hem/haar wel moet werken.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2014 23:29:21
Quote Anchor link
Als je mijn code gebruikt ben je echt wel uitgelogd.
Dus wat is het probleem nog?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 23:31:10
Quote Anchor link
De gebruikersnaam blijft nog steeds staan!
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2014 23:33:17
Quote Anchor link
Lijkt mij stug.
Wat heb je nu?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.