Geen afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Tim S

Tim S

31/10/2012 21:59:16
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik ben bezig met een website en had hiervoor een gastenboek met boven elk bericht een afbeelding. Nu krijg ik ineens geen afbeelding meer te zien en alleen een rood kruis. De link klopt dus het is voor mij een raadsel...

Ik heb verder nog een afbeelding deze is ook niet te zien, alleen de afbeeldingen die als background staan in css doen het nog.

Heeft iemand enig idee hoe dit kan??
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:19:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2012 22:01:17
Quote Anchor link
Een hotlinkbeveiliging?
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

31/10/2012 22:01:29
Quote Anchor link
^^
Gewijzigd op 31/10/2012 22:08:22 door Olivier Peeters
 
Tim S

Tim S

31/10/2012 22:30:19
Quote Anchor link
Nee ik heb geen hotlinkbeveiliging, had er ook nog nooit van gehoord maar ik heb zelf niks hieraan gedaan dus dit lijkt me niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2012 22:48:43
Quote Anchor link
Is je afbeelding niet stuk ofzo?
 
Tim S

Tim S

31/10/2012 23:11:45
Quote Anchor link
Nee het gaat om 2 verschillende afbeeldingen, ik heb ze zojuist bekeken en dit kan niet het probleem zijn.
Ik heb ook nog om te testen een afbeelding op een andere pagina gezet en krijg hier weer geen afbeelding te zien. Het probleem zit hem dus niet in de afbeeldingen de link hier naar toe of .htaccess.


Ook heb ik al eerder problemen met de gd library gehad, kreeg toen ook geen afbeeldingen te zien maar alleen een kruis of pictogram. Dit is al een tijd geleden en ik ben hier toen maar niet mee verder gegaan.

Ik heb de website getest op me computer en laptop, bij beide hetzelfde probleem....
 
Chris PHP

Chris PHP

01/11/2012 07:33:23
Quote Anchor link
Hoe wordt je afbeelding aangeroepen?

Zo: ../images/afbeelding.jpg

of

Zo: http://www.jesite.nl/images/afbeeldingen.jpg

Localhost slikt beide methodes maar zodra je online gaat moet je 9 van de 10 keer het complete pad gebruiken, zoals het laatste voorbeeld wat ik geef.
Gewijzigd op 01/11/2012 07:34:00 door Chris PHP
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/11/2012 08:45:00
Quote Anchor link
Gooi je html code eens door de w3c validator. Misschien wordt er ergens een tag niet goed afgesloten of zo
 
Tim S

Tim S

01/11/2012 22:51:58
Quote Anchor link
Ik heb de html code gecontroleerd, hierbij geen fouten. Ik heb ook de afbeeldingen geprobeerd aan te roepen via het volledige pad, dat had oog geen resultaat.

Ik werk momenteel nog met een include systeem van http://www.html-site.nl/forum/24_18237_0.html. Ik ben ook bezig met een eigen systeem waarbij alle pagina's uit de database komen maar dit is nog niet klaar.

de index.php ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$map
= "inc/"; // De map waar de includes inkomen, (moet een slash achter).
$pagina404 = $map."error404.php"; // de 404 pagina
$paginahome = $map."home.php"; // De home pagina

// staat ?pagina=iets in de url?

if(isset($_GET['pagina'])) {
   $pagina = $map.basename($_GET['pagina']).".php"; // De totale map en bestandnaam bepalen
   if(!file_exists($pagina)) {
       $pagina = $pagina404;
   }
}
  else {
   $pagina = $paginahome;
}


$paginanaam = str_replace('.php', '', basename($pagina));
$title = " ". ucfirst($paginanaam);
// ucfirst is een functie om van de eerste letter een hoofdletter te maken, de rest klein letters.
?>

<head>
...
</head>
<body>
//als ik hier een afbeelding zet gaat alles goed
<div class='pagina'>
    <?php include($pagina); ?>//in een van deze pagina's niet
</div>
</body>


Ik heb hier niets meer aan veranderd en eerst werkte alles goed, nu kan ik ineens geen foto's meer zien in een
pagina die via dit systeem wordt ge-include. Als ik de afbeelding in de index.php zet dan zie ik hem wel.

Heeft iemand enig idee hoe dit zomaar kan veranderen?
Gewijzigd op 01/11/2012 22:52:19 door Tim S
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/11/2012 09:16:49
Quote Anchor link
Dit klinkt als een fout pad.....
 
Tim S

Tim S

02/11/2012 11:29:25
Quote Anchor link
Ja maar ik heb hier niets aan veranderd. Eerst haalde ik de afbeeldingen uit een map afbeeldingen en dit ging goed. Nu heb ik om te testen ook de afbeeldingen in de map inc gezet waar alles uit wordt gehaald. Maar dit heeft het zelfde effect. Ook haalt hij wel de afbeeldingen op, als hij geen afbeeldinge op kan vinden krijg je ookngeen rood kruis of pictogram. Kortom het is een vreemd verhaal....

Als iemand nog ideen heeft goor ik het wel!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/11/2012 12:09:01
Quote Anchor link
Ga eens op zo'n rood kruis staan en klik daar met je rechtermuisknop op. Kijk dan eens wat er staat bij 'properties' of 'eigenschappen'.
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 19:50:17
Quote Anchor link
protocol: HyperText Transfer Protocol

type: Niet beschikbaar

Groote: niet beschikbaar

afmetingen: 20 x 30 px

gemaakt: niet beschikbaar

gewijzigd niet beschikbaar

Het adres klopt ook gewoon, en dit zie ik bij alle afbeeldingen...?
 
Eddy E

Eddy E

04/11/2012 20:01:45
Quote Anchor link
Geef het adres eens van de afbeelding?
En eventueel een link naar zo'n pagina waarop die afbeelding moet staan.

Want de link die je gaf, geeft alleen maar een 404.
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 20:14:29
Quote Anchor link
http://localhost/onlinewebsites/paranormalehulp/afbeeldingen/kaarsje.gif

Dit is de url en deze klopt, ik heb hier ook niets aan veranderd. Ik heb ook de afbeeldingen gezet in de map inc waar alle pagina's staan, dit had hetzelfde effect.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/11/2012 20:17:48
Quote Anchor link
Dat is geen normale url. Daar moet sowieso een extensie bij. En localhost.....?
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 21:17:54
Quote Anchor link
Ik heb de url aangepast om te testen.
Als je de url ophaalt via html href, dan krijg je "../afbeeldingen/kaarsje-bewegend.gif". Dit had ik eerst en dit geeft hetzelfde effect.
 
Wouter J

Wouter J

04/11/2012 21:24:00
Quote Anchor link
Je probeert vanuit een online server een local bestand op te vragen? Dat kan natuurlijk nooit..
 
Eddy E

Eddy E

04/11/2012 21:30:17
Quote Anchor link
Blij dat ik toch een goede vraag stelde.

Heb je ook nog een link van het ONLINE-gebeuren: dus de pagina waarop je de afbeelding wilt tonen. Liefst met de <IMG> in de HTML erbij.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/11/2012 21:39:32
Quote Anchor link
mi o my .. het lijkt wel paranormaal
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 21:40:59
Quote Anchor link
Dit staat op me test-server, de pagina die online staat is goed. De online pagina kan ik juist niet meer veranderen omdat ik dan alle afbeeldingen kwijt ben. De online website is http://www.paranormalehulp.com

Op de online pagina zie je ook de img tag staan op de pagina bekijk alle kaarsjes. Het is me eerste website die ik voor een kennis heb gemaakt, er zitten nog wat foutjes in de code maar ik kan dit niet meer veranderen omdat de afbeeldingen niet meer zichtbaar zijn.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.