Geen afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Tim S

Tim S

31/10/2012 21:59:16
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik ben bezig met een website en had hiervoor een gastenboek met boven elk bericht een afbeelding. Nu krijg ik ineens geen afbeelding meer te zien en alleen een rood kruis. De link klopt dus het is voor mij een raadsel...

Ik heb verder nog een afbeelding deze is ook niet te zien, alleen de afbeeldingen die als background staan in css doen het nog.

Heeft iemand enig idee hoe dit kan??
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:17:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2012 22:01:17
Quote Anchor link
Een hotlinkbeveiliging?
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

31/10/2012 22:01:29
Quote Anchor link
^^
Gewijzigd op 31/10/2012 22:08:22 door Olivier Peeters
 
Tim S

Tim S

31/10/2012 22:30:19
Quote Anchor link
Nee ik heb geen hotlinkbeveiliging, had er ook nog nooit van gehoord maar ik heb zelf niks hieraan gedaan dus dit lijkt me niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2012 22:48:43
Quote Anchor link
Is je afbeelding niet stuk ofzo?
 
Tim S

Tim S

31/10/2012 23:11:45
Quote Anchor link
Nee het gaat om 2 verschillende afbeeldingen, ik heb ze zojuist bekeken en dit kan niet het probleem zijn.
Ik heb ook nog om te testen een afbeelding op een andere pagina gezet en krijg hier weer geen afbeelding te zien. Het probleem zit hem dus niet in de afbeeldingen de link hier naar toe of .htaccess.


Ook heb ik al eerder problemen met de gd library gehad, kreeg toen ook geen afbeeldingen te zien maar alleen een kruis of pictogram. Dit is al een tijd geleden en ik ben hier toen maar niet mee verder gegaan.

Ik heb de website getest op me computer en laptop, bij beide hetzelfde probleem....
 
Chris PHP

Chris PHP

01/11/2012 07:33:23
Quote Anchor link
Hoe wordt je afbeelding aangeroepen?

Zo: ../images/afbeelding.jpg

of

Zo: http://www.jesite.nl/images/afbeeldingen.jpg

Localhost slikt beide methodes maar zodra je online gaat moet je 9 van de 10 keer het complete pad gebruiken, zoals het laatste voorbeeld wat ik geef.
Gewijzigd op 01/11/2012 07:34:00 door Chris PHP
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/11/2012 08:45:00
Quote Anchor link
Gooi je html code eens door de w3c validator. Misschien wordt er ergens een tag niet goed afgesloten of zo
 
Tim S

Tim S

01/11/2012 22:51:58
Quote Anchor link
Ik heb de html code gecontroleerd, hierbij geen fouten. Ik heb ook de afbeeldingen geprobeerd aan te roepen via het volledige pad, dat had oog geen resultaat.

Ik werk momenteel nog met een include systeem van http://www.html-site.nl/forum/24_18237_0.html. Ik ben ook bezig met een eigen systeem waarbij alle pagina's uit de database komen maar dit is nog niet klaar.

de index.php ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$map
= "inc/"; // De map waar de includes inkomen, (moet een slash achter).
$pagina404 = $map."error404.php"; // de 404 pagina
$paginahome = $map."home.php"; // De home pagina

// staat ?pagina=iets in de url?

if(isset($_GET['pagina'])) {
   $pagina = $map.basename($_GET['pagina']).".php"; // De totale map en bestandnaam bepalen
   if(!file_exists($pagina)) {
       $pagina = $pagina404;
   }
}
  else {
   $pagina = $paginahome;
}


$paginanaam = str_replace('.php', '', basename($pagina));
$title = " ". ucfirst($paginanaam);
// ucfirst is een functie om van de eerste letter een hoofdletter te maken, de rest klein letters.
?>

<head>
...
</head>
<body>
//als ik hier een afbeelding zet gaat alles goed
<div class='pagina'>
    <?php include($pagina); ?>//in een van deze pagina's niet
</div>
</body>


Ik heb hier niets meer aan veranderd en eerst werkte alles goed, nu kan ik ineens geen foto's meer zien in een
pagina die via dit systeem wordt ge-include. Als ik de afbeelding in de index.php zet dan zie ik hem wel.

Heeft iemand enig idee hoe dit zomaar kan veranderen?
Gewijzigd op 01/11/2012 22:52:19 door Tim S
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/11/2012 09:16:49
Quote Anchor link
Dit klinkt als een fout pad.....
 
Tim S

Tim S

02/11/2012 11:29:25
Quote Anchor link
Ja maar ik heb hier niets aan veranderd. Eerst haalde ik de afbeeldingen uit een map afbeeldingen en dit ging goed. Nu heb ik om te testen ook de afbeeldingen in de map inc gezet waar alles uit wordt gehaald. Maar dit heeft het zelfde effect. Ook haalt hij wel de afbeeldingen op, als hij geen afbeeldinge op kan vinden krijg je ookngeen rood kruis of pictogram. Kortom het is een vreemd verhaal....

Als iemand nog ideen heeft goor ik het wel!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/11/2012 12:09:01
Quote Anchor link
Ga eens op zo'n rood kruis staan en klik daar met je rechtermuisknop op. Kijk dan eens wat er staat bij 'properties' of 'eigenschappen'.
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 19:50:17
Quote Anchor link
protocol: HyperText Transfer Protocol

type: Niet beschikbaar

Groote: niet beschikbaar

afmetingen: 20 x 30 px

gemaakt: niet beschikbaar

gewijzigd niet beschikbaar

Het adres klopt ook gewoon, en dit zie ik bij alle afbeeldingen...?
 
Eddy E

Eddy E

04/11/2012 20:01:45
Quote Anchor link
Geef het adres eens van de afbeelding?
En eventueel een link naar zo'n pagina waarop die afbeelding moet staan.

Want de link die je gaf, geeft alleen maar een 404.
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 20:14:29
Quote Anchor link
http://localhost/onlinewebsites/paranormalehulp/afbeeldingen/kaarsje.gif

Dit is de url en deze klopt, ik heb hier ook niets aan veranderd. Ik heb ook de afbeeldingen gezet in de map inc waar alle pagina's staan, dit had hetzelfde effect.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/11/2012 20:17:48
Quote Anchor link
Dat is geen normale url. Daar moet sowieso een extensie bij. En localhost.....?
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 21:17:54
Quote Anchor link
Ik heb de url aangepast om te testen.
Als je de url ophaalt via html href, dan krijg je "../afbeeldingen/kaarsje-bewegend.gif". Dit had ik eerst en dit geeft hetzelfde effect.
 
Wouter J

Wouter J

04/11/2012 21:24:00
Quote Anchor link
Je probeert vanuit een online server een local bestand op te vragen? Dat kan natuurlijk nooit..
 
Eddy E

Eddy E

04/11/2012 21:30:17
Quote Anchor link
Blij dat ik toch een goede vraag stelde.

Heb je ook nog een link van het ONLINE-gebeuren: dus de pagina waarop je de afbeelding wilt tonen. Liefst met de <IMG> in de HTML erbij.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/11/2012 21:39:32
Quote Anchor link
mi o my .. het lijkt wel paranormaal
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 21:40:59
Quote Anchor link
Dit staat op me test-server, de pagina die online staat is goed. De online pagina kan ik juist niet meer veranderen omdat ik dan alle afbeeldingen kwijt ben. De online website is http://www.paranormalehulp.com

Op de online pagina zie je ook de img tag staan op de pagina bekijk alle kaarsjes. Het is me eerste website die ik voor een kennis heb gemaakt, er zitten nog wat foutjes in de code maar ik kan dit niet meer veranderen omdat de afbeeldingen niet meer zichtbaar zijn.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.