geen fout melding maar werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

24/05/2013 08:54:21
Quote Anchor link
Ik heb script's waarmee ik kan posten, wijzigen en werwijderen.
Maar posten wil niet mee werken, ik krijg de titelnaam en (posten) te zien)
EN als ik dit verwijder: if ($actie == "1"){
Krijg ik wel alles te zien en als ik dan invoer en op "Post film" klik, krijg ik "Je nieuws is succesvol toegevoegd klik <a

href="admin.php">HIER</a> om terug te gaan." te zien.
Maar als ik dan kijk heeft die niks toe gevoegt, terwijl het in de andere scripts tot en met regel 60 = if ($actie == "1"){

allemaal het zelfde is werken die wel goed

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
<?php
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
include("../includes/kijkwijzerubb.php");
ini_set('display_errors',0); // 1 == aan , 0 == uit
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
?>

<head>
<body>
<div id="main_container">
<center>
<font size="4" color="#0000A0"><?php echo "$titelname"; ?></font><br>
<font size="3">(posten)</font><br><br>
<?php

if($_GET['actie'] == 2){
    if($_POST['gebruikersnaam'] == $adminnaam && $_POST['wachtwoord'] == $password){
        Setcookie("gebruikersnaam", $_POST['gebruikersnaam'], Time()+$_POST['tijdingelogd']);
        Setcookie("wachtwoord",$_POST['wachtwoord'], Time()+$_POST['tijdingelogd']);
        echo '<h4> Je bent succesvol ingelogd! Je wordt over 2 seconden naar je pagina gestuurd.</h4>
              <META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="2; URL=admin.php">'
;
    }
else{
        echo '<H1> <b>Error!!!!!</H1><H4>Je hebt 1 of meer velden niet correct ingevuld.</H4>';
                echo '<META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="2; URL=admin.php">';
    }
}
else{
    if($_COOKIE['gebruikersnaam'] != $adminnaam && $_COOKIE['wachtwoord'] != $password){
        echo '<form name="inloggen" action="admin.php?actie=2" method="POST">';
?>

<table width="341px" border="1" bordercolor="#0000A0" cellpadding="2" cellspacing="0">
  <tr>
      <td width="150px" align="left">Gebruikersnaaam: </td><td align="left"><input type="adminnaam" name="gebruikersnaam"

size="20"></td>
  </tr>
  <tr>
      <td align="left">Wachtwoord: </td><td align="left"><input type="password" name="wachtwoord" size="20"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="left">Ingelogdtijd: </td>
    <td align="left">
      <select size="1" name="tijdingelogd">
        <option value="900">een kwartier</option>
        <option value="1800">half uur</option>
        <option value="3600">een uur</option>
        <option value="7200">twee uren</option>
        <option value="14400">vier uren</option>
        <option value="20800">acht uren</option>
      </select>
        &nbsp; <input type="submit" name="verzenden" value="login"></td>
  </tr>
</table>
</form>
<?php
}
        elseif($_GET[actie] == "uitloggen"){
            setcookie( "gebruikersnaam" , "" ); setcookie( "wachtwoord" , "" );
            echo '<h4>Je bent nu uitgelogd, je wordt naar de admin teruggestuurd.</h4><br><br>
            <META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="2; URL=admin.php">'
;
    }
else{

if ($actie == "1"){
if($_POST[Submit]){
   if($_POST[titel] != "" AND $_POST[regie] != "" AND $_POST[script] != "" AND $_POST[acteurs] != "" AND $_POST[inhoud] != ""
AND $_POST[speeltijd] != "" AND $_POST[jaar] != "" AND $_POST[soort] != "" AND $_POST[kijkwijzer] != ""){
      mysql_query("INSERT INTO dvd (titel, regie, script, acteur,  inhoud, speeltijd, jaar, soort, kijkwijzer, id) VALUES
('$_POST[titel]', '$_POST[regie]', '$_POST[script]', '$_POST[acteurs]', '$_POST[inhoud]', '$_POST[speeltijd]', '$_POST[jaar]',
'$_POST[soort]', '$_POST[kijkwijzer]', '$id')"
);
        echo'<h4> Je nieuws is succesvol toegevoegd klik <a href="admin.php">HIER</a> om terug te gaan.</h4>';
    }

    else{
        echo'<H1>Error!!!!!</H!><H4>Je moet wel alle velden invullen.</H4>';
    }
}
else{                        
?>

<div id="post">
<div class="screen">
<form name="form" method="post" action="">
 <div class="row">
  <label>Film titel:</label>
  <input type="text" name="titel" size="74" maxlength="60">
 </div>
 <div class="row">
  <label>Regie:</label>
  <input type="text" name="regie" size="74" maxlength="40">
 </div>
 <div class="row">
  <label>Script</label>
  <input type="text" name="script" size="74" maxlength="40">
 </div>
 <div class="row">
  <label>Acteurs:</label>
  <textarea name="acteurs" cols="53" rows="2"></textarea>
 </div>
  <div class="row">
  <label>Inhoud:</label>
  <textarea name="inhoud" cols="53" rows="10"></textarea>
 </div>
 <div class="row">
  <label>Speeltijd:</label>
  <input type="text" size="4" name="speeltijd" maxlength="5">
 </div>
 <div class="row">
  <label>Jaar:</label>
  <input type="text" name="jaar" size="4" maxlength="5">
 </div>
 <div class="row">
  <label>Soort:</label>
  <select name="soort" size="1">
    <option value="actie">Actie</option>
    <option value="Animatie">Animatie</option>
    <option value="avonturen">Avonturen</option>
    <option value="biografische">Biografische</option>
    <option value="compelatie">Compelatie</option>
    <option value="cult">Cult</option>
    <option value="documentaire">Documentaire&nbsp;&nbsp;</option>
    <option value="drama">Drama</option>
    <option value="familie">Familie</option>
    <option value="fantasy">Fantasy</option>
    <option value="film noir">Film noir</option>
    <option value="historische">Historische</option>
    <option value="horror">Horror</option>
    <option value="kerst">Kerst</option>
    <option value="kinder">Kinder</option>
    <option value="komische">Komische</option>
    <option value="korte">Korte</option>
    <option value="martial arts">Martial arts</option>
    <option value="misdaad">Misdaad</option>
    <option value="musical">Musical</option>
    <option value="muziek">Muziek</option>
    <option value="mystery">Mystery</option>
    <option value="oorlogs">Oorlogs</option>
    <option value="porno">Porno</option>
    <option value="propaganda">Propaganda</option>
    <option value="rampen">Rampen</option>
    <option value="Religieuze">Religieuze</option>
    <option value="roadmovie">Roadmovie</option>
    <option value="romantische">Romantische</option>
    <option value="sciencefiction">Sciencefiction</option>
    <option value="softsex">Softsex</option>
    <option value="sport">Sport</option>
    <option value="stomme">Stomme</option>
    <option value="superhelden">Superhelden</option>
    <option value="thriller">Thriller</option>
    <option value="tiener">Tiener</option>
    <option value="western">Western</option>
  </select>
</div>
 <div class="row">
  <label>Kijkzijzer:</label>
  <input type="text" maxlength="5" size="1" name="kijkwijzer"><?php echo klik(); smileys (); ?>
 </div>
  <div class="row_1">
  <input type="reset" value="Wissen"> <input type="submit" name="Submit" value="Post film!">
 </div>
</form>
</div><!--einde div screen-->
</div><!--einde div post-->
<?php
include("includes/footer.php");
echo '</div>';
die();}}
}
}

?>
Gewijzigd op 24/05/2013 11:19:35 door Niek Kasius
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:08:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2013 09:21:25
Quote Anchor link
Ik zou zeggen, voeg eens goede foutafhandeling op je queries toe.
En als ik nog een goed advies mag geven: Reviseer je inlogsysteem, wachtwoorden sla je NOOIT op in Cookies.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

24/05/2013 11:33:09
Quote Anchor link
Ja die foutafhandeling daar hebben we het al eens over gehad.
Is dat op regel 5 en 6 dan nog niet goed?
En dat inlog gebeuren zat er al in, ik zal het wel een keer wijzigen, maar ik gebruik dat alleen voor mezelf.
Aleen snap ik niet waarom de rest wel werkt en posten niet.
Het moet dan toch hier in zitten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
if ($actie == "1"){
if($_POST[Submit]){
   if($_POST[titel] != "" AND $_POST[regie] != "" AND $_POST[script] != "" AND $_POST[acteurs] != "" AND $_POST[inhoud] != ""
AND $_POST[speeltijd] != "" AND $_POST[jaar] != "" AND $_POST[soort] != "" AND $_POST[kijkwijzer] != ""){
      mysql_query("INSERT INTO dvd (titel, regie, script, acteur,  inhoud, speeltijd, jaar, soort, kijkwijzer, id) VALUES
('$_POST[titel]', '$_POST[regie]', '$_POST[script]', '$_POST[acteurs]', '$_POST[inhoud]', '$_POST[speeltijd]', '$_POST[jaar]',
'$_POST[soort]', '$_POST[kijkwijzer]', '$id')");


Ik heb if($_POST[titel] != "" veranderd naar if($_POST[titel] != "titel" enz enz, maar dat werkt ook niet.
ik zie wel dat bij wijzigen en verwijderen word doorverwezen naar edite.php en delete.php en dat is hier niet het geval zoals ik dat in een ander script heb dat zonder database werkt die gaat van posten.php naar verstuur.php
Gewijzigd op 24/05/2013 11:44:07 door Niek Kasius
 
Landleven Tips

Landleven Tips

24/05/2013 12:00:34
Quote Anchor link
Hallo niek,

Momenteel is de code die je nu gebruikt voor de foutafhandeling onnodig lang, verdiep je eens in empty(). Er is daarnaast ook nog eens kan op SQL Injection, IEDERE input die een gebruiker kan invoegen altijd beveiligen met mysql_real_escpae_string(), dit is alleen zodra je iets naar een database toestuurt.

Hieronder een klein voorbeeldje. Kijk goed naar het vershil, en kijk eens naar de bovengenoemde functies.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(empty($_POST['username']) == false) {
    mysql_query("INSERT INTO gebruikers (username),'". mysql_real_escape_string($_POST['username']) ."'")
}

?>
Gewijzigd op 24/05/2013 12:00:52 door Landleven Tips
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2013 13:03:12
Quote Anchor link
Zet je errors eens aan.

ini_set('display_errors',0); // 1 == aan , 0 == uit

Dus op 1 en niet op 0.

ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
 
Niek Kasius

Niek Kasius

24/05/2013 13:07:01
Quote Anchor link
Ik snap wel wat je bedoelt en dat heeft iemand met een hoed op me ook als eens uit gelegt.
Maar wat ik niet snap is, dat het voorheen op mijn oude pc met Windows XP allemaal wel gewerkt heeft. en nu op mijn (nieuwe) pc eerst met Vista en nu windows 7 niet meer werkt.
en -Aar- zal nu wel zeggen dat het niet aan het besturingsysteem ligt, maar ik blijf het toch raar vinden.
PS.
Of kan dat komen doordat Windows 7 een engelse versie is

Toevoeging op 24/05/2013 13:31:14:

- San The -
Als ik dat doe krijg ik bijna alleen maar foutmeldingen en wat kan er fout zijn ann bijvoorbeeld:
include ("includes/footer.php");

SCREAM: Error suppression ignored for
Warning: include(includes/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\dvd_collectie\admin\post.php on line 158
SCREAM: Error suppression ignored for
Warning: include(): Failed opening 'includes/footer.php' for inclusion (include_path='.;C:\php\pear') in C:\wamp\www\dvd_collectie\admin\post.php on line 158

en zo staan er nog 4 regels soort gelijken meldingen
Gewijzigd op 24/05/2013 13:11:39 door Niek Kasius
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2013 14:27:00
Quote Anchor link
Die include bestanden worden blijkbaar niet gevonden.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/05/2013 06:55:16
Quote Anchor link
ze bestaan toch echt wel, want dan zou de header, config en kijkwijzer als fout moeten weergeven, want die zijn op de zelfde wijze ge-include.

Maar kan het zijn dat die Wamp server niet goed is ingesteld, Want ik zie als ik op dat huisje klik zie ik onderaan de pagina het volgende staan:
De phpMyAdmin-configuratie-opslag is niet volledig ingesteld, sommige uitgebreide mogelijkheden zijn uitgeschakeld. Om te weten te komen waarom klik hier.
EN als ik er dan klik krijg ik het onderstaande te zien.

$cfg['Servers'][$i]['pmadb'] ... Niet goed [ Documentatie ]
$cfg['Servers'][$i]['relation'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Algemene relatie-opties: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['table_info'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Toon Opties: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['table_coords'] ... Niet goed [ Documentatie ]
$cfg['Servers'][$i]['pdf_pages'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Aanmaken van PDF-bestanden: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['column_info'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Toon kolomopmerkingen: Uitgeschakeld
Browsertransformaties: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['bookmarktable'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Opgeslagen SQL-query: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['history'] ... Niet goed [ Documentatie ]
SQL-geschiedenis: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['designer_coords'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Ontwerper: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['recent'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Persistente recent gebruikte tabellen: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['table_uiprefs'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Persistente interfacevoorkeuren voor tabellen: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['tracking'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Traceren: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['userconfig'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Gebruikersvoorkeuren: Uitgeschakeld
Gewijzigd op 25/05/2013 06:58:27 door Niek Kasius
 
Simon ploegh

simon ploegh

25/05/2013 08:38:56
Quote Anchor link
De error aangeeft is dat de regel 160(in script wat hier staat) niet gevonden wordt.
include("includes/footer.php");
Zou dat niet
include("../includes/footer.php");
moet zijn? aan gezien je de andere bestanden ook map terug staan.

veder zou ik als jouw was kijken naar fatsoenlijke form afhandeling.
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

Veder mist er een check of de data wel gelukt is om in de database te stoppen.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/05/2013 10:49:57
Quote Anchor link
Klopt had ik over hoofd gezien, heb er ../ voor gezet.
Maar dan is er nog regel 63 dat die Submit niet goed zou zijn.
En ik denk dat die Wamp server op zich niet goed werkt.
ten eerste omdat het voorheen allemaal gewoon gewerkt heeft in Windows XP met Wamp5,
en doordat er in de "collectie.php" het script waarin de gegevens zichtbaar worden 4 linken staan naar een deel van die gegevens zoals regie, script, acteurs en inhoud, en die zijn alle 4 het zelfde behalve dat er in de 1 regie en de andere script,acteurs of inhoud staat, En ze tonen wat ze moeten tonen behalve in acteurs daar krijg ik alleen maar de titel te zien.
Dus daarom denk ik dat die server niet goed werkt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
$aantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM dvd"));
$query = mysql_query("select * from dvd WHERE id='".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."'");
while($show = mysql_fetch_object($query)){
?>

<table width="500" border="1" bordercolor="#0000A0" cellpadding="2" cellspacing="2">
<tr>
  <td class="dvd" colspan="2" align="center"><?php echo"$show->titel";?></td>
</tr>
<tr>
  <td align="left" width="20%">Acteurs:</td><td><?php echo "$show->acteurs";?></td>
</tr>
</table>
Gewijzigd op 25/05/2013 10:50:38 door Niek Kasius
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/05/2013 13:14:04
Quote Anchor link
Het lijkt mij erg onwaarschijnlijk dat als de server drie van de vier goed doet, dat het dan aan de server ligt. Zou het toch zoeken in je script. De include bleek ook aan een scriptfout te liggen en niet aan de server.
Controleer, nogmaals, goed of er geen tiepfaut is gemaakt.
Bouw foutafhandeling bij je query's in.
Selecteer het veld/de velden die je wilt. Geen *
Om het aantal record te tellen lijkt (regel 4) ga jij nu alle records ophalen. Is wat overdreven.
Waarom plaats je de variabelen op regel 10/13 tussen "" ?
Gewijzigd op 25/05/2013 13:14:25 door Obelix Idefix
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/05/2013 16:31:05
Quote Anchor link
Die "" heb ik verwijderd ware inderdaad niet nodig zie ik nu, maar die stonden er al in dus weet ik niet beter dat het zo hoort.
heb dat script niet zelf gemaakt was een gastenboek maar bleek zo lek als een visnet voor walvissen stond binnen 3 dagen vol met viagra en sex reclames, heb het toen maar verwijderd van de site. en nu wil ik dat gebruiken voor eigen gebruik om dvd mee te archiveren.
En dat probleem van acteurs is opgelost, stomme fout van mij kwam er achter dat er niks in de database stond
Gewijzigd op 26/05/2013 04:52:17 door Niek Kasius
 
Niek Kasius

Niek Kasius

09/06/2013 04:11:53
Quote Anchor link
Probleem is opgelost.
Ik heb regel 62 verwijderd, En rerel 66 veranderd in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
mysql_query("INSERT INTO dvd (id, titel, regie, script, acteurs, inhoud, soort, speeltijd, jaar, kijkwijzer)
VALUES ('', '$_POST[titel]', '$_POST[regie]', '$_POST[script]', '$_POST[acteurs]', '$_POST[inhoud]', '$_POST[soort]', '$_POST[speeltijd]', '$_POST[jaar]', '$_POST[kijkwijzer]')");

Nu alleen die tip van Landleven Tips nog uit proberen.
al hoe wel het wel word gekontoleerd, want als ik een veld niet invul, krijg ik een melding dat ik alle velden moet invullen.
Gewijzigd op 09/06/2013 04:12:35 door Niek Kasius
 
Bart V B

Bart V B

09/06/2013 10:52:25
Quote Anchor link
Je verandert hem verkeerd.
Eerst wat tips zet niet alles op 1 regel.
Dat is zo onoverzichtelijk. Verder een $_GET $_POST global is met quotes dus: $_POST['iets'].
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

mysql_query("INSERT INTO dvd (titel,
                              regie,
                              script,
                              acteurs,
                              inhoud,
                              soort,
                              speeltijd,
                              jaar,
                              kijkwijzer
                              )
                             VALUES ('"
.mysql_real_escape_string($_POST['titel'])."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['regie'])."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['script'])."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['acteurs']."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['inhoud']."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['soort'])."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['speeltijd']."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['jaar']."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['kijkwijzer']."')
                        "
);

?>

Verder zie je dat ik id heb verwijdert. Dat is een auto_increment veld, dus die doet hij automatisch.
Gewijzigd op 09/06/2013 10:53:33 door Bart V B
 
Niek Kasius

Niek Kasius

14/06/2013 02:34:05
Quote Anchor link
Dat het zo veel overzichtlijker is dat klopt wel. Maar krijg je dan geen white space?
Want dat heb ik ook al gehad als fout melding in een script.
 
Chris PHP

Chris PHP

14/06/2013 09:19:02
Quote Anchor link
Php is niet gevoelig voor white spaces.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

17/06/2013 04:41:52
Quote Anchor link
Chris NVT op 14/06/2013 09:19:02:
Php is niet gevoelig voor white spaces.

Raar!
Ik heb geen voorbeeld meer,
maar kreeg ik toch een white space foutmelding, omdat ik ergens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'".  $bla bla['naam'])."' in plaats van '".$bla bla['naam'])."'
had staan. of zoiets
Gewijzigd op 17/06/2013 04:50:41 door Niek Kasius
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/06/2013 07:58:21
Quote Anchor link
Niet zo raar. Je hebt in een variabele een spatie staan. Dat gaat inderdaad niet werken.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/06/2013 11:24:01
Quote Anchor link
Chris NVT op 14/06/2013 09:19:02:
Php is niet gevoelig voor white spaces.


maar er zijn uiteraard grenzen.
Een variabele moet aan mekaar geschreven worden. De naam van een functie ook.

Verder maakt het (bijna altijd) niets uit.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

17/06/2013 18:52:08
Quote Anchor link
Ja daar was ik zelf al achter gekomen.
Zodat die uitspraak van Chris NVT niet klopt.
Maar ik heb het script nu wel in orde, alleen moet ik nog iets uitvogelen waarmee ik bepaalde dingen kan verbergen als er niks in de database staat, want ik heb er nu wijziging aan toe gevoegd en als er niets gewijzigt word toont die in wel 0000-00-00 en dat zou ik nog willen veranderen zodat dat niet zichtbaar word.
Of kan ik dat in de database zelf doen door default'' achter not null te zetten?

PS
heb ik al geprobeerd maar dat werkt dus niet.en ook niet met NULL inplaats van NOT NULL
Gewijzigd op 17/06/2013 19:13:34 door Niek Kasius
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.