geen fout melding maar werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

24/05/2013 08:54:21
Quote Anchor link
Ik heb script's waarmee ik kan posten, wijzigen en werwijderen.
Maar posten wil niet mee werken, ik krijg de titelnaam en (posten) te zien)
EN als ik dit verwijder: if ($actie == "1"){
Krijg ik wel alles te zien en als ik dan invoer en op "Post film" klik, krijg ik "Je nieuws is succesvol toegevoegd klik <a

href="admin.php">HIER</a> om terug te gaan." te zien.
Maar als ik dan kijk heeft die niks toe gevoegt, terwijl het in de andere scripts tot en met regel 60 = if ($actie == "1"){

allemaal het zelfde is werken die wel goed

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
<?php
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
include("../includes/kijkwijzerubb.php");
ini_set('display_errors',0); // 1 == aan , 0 == uit
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
?>

<head>
<body>
<div id="main_container">
<center>
<font size="4" color="#0000A0"><?php echo "$titelname"; ?></font><br>
<font size="3">(posten)</font><br><br>
<?php

if($_GET['actie'] == 2){
    if($_POST['gebruikersnaam'] == $adminnaam && $_POST['wachtwoord'] == $password){
        Setcookie("gebruikersnaam", $_POST['gebruikersnaam'], Time()+$_POST['tijdingelogd']);
        Setcookie("wachtwoord",$_POST['wachtwoord'], Time()+$_POST['tijdingelogd']);
        echo '<h4> Je bent succesvol ingelogd! Je wordt over 2 seconden naar je pagina gestuurd.</h4>
              <META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="2; URL=admin.php">'
;
    }
else{
        echo '<H1> <b>Error!!!!!</H1><H4>Je hebt 1 of meer velden niet correct ingevuld.</H4>';
                echo '<META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="2; URL=admin.php">';
    }
}
else{
    if($_COOKIE['gebruikersnaam'] != $adminnaam && $_COOKIE['wachtwoord'] != $password){
        echo '<form name="inloggen" action="admin.php?actie=2" method="POST">';
?>

<table width="341px" border="1" bordercolor="#0000A0" cellpadding="2" cellspacing="0">
  <tr>
      <td width="150px" align="left">Gebruikersnaaam: </td><td align="left"><input type="adminnaam" name="gebruikersnaam"

size="20"></td>
  </tr>
  <tr>
      <td align="left">Wachtwoord: </td><td align="left"><input type="password" name="wachtwoord" size="20"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="left">Ingelogdtijd: </td>
    <td align="left">
      <select size="1" name="tijdingelogd">
        <option value="900">een kwartier</option>
        <option value="1800">half uur</option>
        <option value="3600">een uur</option>
        <option value="7200">twee uren</option>
        <option value="14400">vier uren</option>
        <option value="20800">acht uren</option>
      </select>
        &nbsp; <input type="submit" name="verzenden" value="login"></td>
  </tr>
</table>
</form>
<?php
}
        elseif($_GET[actie] == "uitloggen"){
            setcookie( "gebruikersnaam" , "" ); setcookie( "wachtwoord" , "" );
            echo '<h4>Je bent nu uitgelogd, je wordt naar de admin teruggestuurd.</h4><br><br>
            <META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="2; URL=admin.php">'
;
    }
else{

if ($actie == "1"){
if($_POST[Submit]){
   if($_POST[titel] != "" AND $_POST[regie] != "" AND $_POST[script] != "" AND $_POST[acteurs] != "" AND $_POST[inhoud] != ""
AND $_POST[speeltijd] != "" AND $_POST[jaar] != "" AND $_POST[soort] != "" AND $_POST[kijkwijzer] != ""){
      mysql_query("INSERT INTO dvd (titel, regie, script, acteur,  inhoud, speeltijd, jaar, soort, kijkwijzer, id) VALUES
('$_POST[titel]', '$_POST[regie]', '$_POST[script]', '$_POST[acteurs]', '$_POST[inhoud]', '$_POST[speeltijd]', '$_POST[jaar]',
'$_POST[soort]', '$_POST[kijkwijzer]', '$id')"
);
        echo'<h4> Je nieuws is succesvol toegevoegd klik <a href="admin.php">HIER</a> om terug te gaan.</h4>';
    }

    else{
        echo'<H1>Error!!!!!</H!><H4>Je moet wel alle velden invullen.</H4>';
    }
}
else{                        
?>

<div id="post">
<div class="screen">
<form name="form" method="post" action="">
 <div class="row">
  <label>Film titel:</label>
  <input type="text" name="titel" size="74" maxlength="60">
 </div>
 <div class="row">
  <label>Regie:</label>
  <input type="text" name="regie" size="74" maxlength="40">
 </div>
 <div class="row">
  <label>Script</label>
  <input type="text" name="script" size="74" maxlength="40">
 </div>
 <div class="row">
  <label>Acteurs:</label>
  <textarea name="acteurs" cols="53" rows="2"></textarea>
 </div>
  <div class="row">
  <label>Inhoud:</label>
  <textarea name="inhoud" cols="53" rows="10"></textarea>
 </div>
 <div class="row">
  <label>Speeltijd:</label>
  <input type="text" size="4" name="speeltijd" maxlength="5">
 </div>
 <div class="row">
  <label>Jaar:</label>
  <input type="text" name="jaar" size="4" maxlength="5">
 </div>
 <div class="row">
  <label>Soort:</label>
  <select name="soort" size="1">
    <option value="actie">Actie</option>
    <option value="Animatie">Animatie</option>
    <option value="avonturen">Avonturen</option>
    <option value="biografische">Biografische</option>
    <option value="compelatie">Compelatie</option>
    <option value="cult">Cult</option>
    <option value="documentaire">Documentaire&nbsp;&nbsp;</option>
    <option value="drama">Drama</option>
    <option value="familie">Familie</option>
    <option value="fantasy">Fantasy</option>
    <option value="film noir">Film noir</option>
    <option value="historische">Historische</option>
    <option value="horror">Horror</option>
    <option value="kerst">Kerst</option>
    <option value="kinder">Kinder</option>
    <option value="komische">Komische</option>
    <option value="korte">Korte</option>
    <option value="martial arts">Martial arts</option>
    <option value="misdaad">Misdaad</option>
    <option value="musical">Musical</option>
    <option value="muziek">Muziek</option>
    <option value="mystery">Mystery</option>
    <option value="oorlogs">Oorlogs</option>
    <option value="porno">Porno</option>
    <option value="propaganda">Propaganda</option>
    <option value="rampen">Rampen</option>
    <option value="Religieuze">Religieuze</option>
    <option value="roadmovie">Roadmovie</option>
    <option value="romantische">Romantische</option>
    <option value="sciencefiction">Sciencefiction</option>
    <option value="softsex">Softsex</option>
    <option value="sport">Sport</option>
    <option value="stomme">Stomme</option>
    <option value="superhelden">Superhelden</option>
    <option value="thriller">Thriller</option>
    <option value="tiener">Tiener</option>
    <option value="western">Western</option>
  </select>
</div>
 <div class="row">
  <label>Kijkzijzer:</label>
  <input type="text" maxlength="5" size="1" name="kijkwijzer"><?php echo klik(); smileys (); ?>
 </div>
  <div class="row_1">
  <input type="reset" value="Wissen"> <input type="submit" name="Submit" value="Post film!">
 </div>
</form>
</div><!--einde div screen-->
</div><!--einde div post-->
<?php
include("includes/footer.php");
echo '</div>';
die();}}
}
}

?>
Gewijzigd op 24/05/2013 11:19:35 door Niek Kasius
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:21:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2013 09:21:25
Quote Anchor link
Ik zou zeggen, voeg eens goede foutafhandeling op je queries toe.
En als ik nog een goed advies mag geven: Reviseer je inlogsysteem, wachtwoorden sla je NOOIT op in Cookies.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

24/05/2013 11:33:09
Quote Anchor link
Ja die foutafhandeling daar hebben we het al eens over gehad.
Is dat op regel 5 en 6 dan nog niet goed?
En dat inlog gebeuren zat er al in, ik zal het wel een keer wijzigen, maar ik gebruik dat alleen voor mezelf.
Aleen snap ik niet waarom de rest wel werkt en posten niet.
Het moet dan toch hier in zitten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
if ($actie == "1"){
if($_POST[Submit]){
   if($_POST[titel] != "" AND $_POST[regie] != "" AND $_POST[script] != "" AND $_POST[acteurs] != "" AND $_POST[inhoud] != ""
AND $_POST[speeltijd] != "" AND $_POST[jaar] != "" AND $_POST[soort] != "" AND $_POST[kijkwijzer] != ""){
      mysql_query("INSERT INTO dvd (titel, regie, script, acteur,  inhoud, speeltijd, jaar, soort, kijkwijzer, id) VALUES
('$_POST[titel]', '$_POST[regie]', '$_POST[script]', '$_POST[acteurs]', '$_POST[inhoud]', '$_POST[speeltijd]', '$_POST[jaar]',
'$_POST[soort]', '$_POST[kijkwijzer]', '$id')");


Ik heb if($_POST[titel] != "" veranderd naar if($_POST[titel] != "titel" enz enz, maar dat werkt ook niet.
ik zie wel dat bij wijzigen en verwijderen word doorverwezen naar edite.php en delete.php en dat is hier niet het geval zoals ik dat in een ander script heb dat zonder database werkt die gaat van posten.php naar verstuur.php
Gewijzigd op 24/05/2013 11:44:07 door Niek Kasius
 
Landleven Tips

Landleven Tips

24/05/2013 12:00:34
Quote Anchor link
Hallo niek,

Momenteel is de code die je nu gebruikt voor de foutafhandeling onnodig lang, verdiep je eens in empty(). Er is daarnaast ook nog eens kan op SQL Injection, IEDERE input die een gebruiker kan invoegen altijd beveiligen met mysql_real_escpae_string(), dit is alleen zodra je iets naar een database toestuurt.

Hieronder een klein voorbeeldje. Kijk goed naar het vershil, en kijk eens naar de bovengenoemde functies.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(empty($_POST['username']) == false) {
    mysql_query("INSERT INTO gebruikers (username),'". mysql_real_escape_string($_POST['username']) ."'")
}

?>
Gewijzigd op 24/05/2013 12:00:52 door Landleven Tips
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2013 13:03:12
Quote Anchor link
Zet je errors eens aan.

ini_set('display_errors',0); // 1 == aan , 0 == uit

Dus op 1 en niet op 0.

ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
 
Niek Kasius

Niek Kasius

24/05/2013 13:07:01
Quote Anchor link
Ik snap wel wat je bedoelt en dat heeft iemand met een hoed op me ook als eens uit gelegt.
Maar wat ik niet snap is, dat het voorheen op mijn oude pc met Windows XP allemaal wel gewerkt heeft. en nu op mijn (nieuwe) pc eerst met Vista en nu windows 7 niet meer werkt.
en -Aar- zal nu wel zeggen dat het niet aan het besturingsysteem ligt, maar ik blijf het toch raar vinden.
PS.
Of kan dat komen doordat Windows 7 een engelse versie is

Toevoeging op 24/05/2013 13:31:14:

- San The -
Als ik dat doe krijg ik bijna alleen maar foutmeldingen en wat kan er fout zijn ann bijvoorbeeld:
include ("includes/footer.php");

SCREAM: Error suppression ignored for
Warning: include(includes/footer.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\dvd_collectie\admin\post.php on line 158
SCREAM: Error suppression ignored for
Warning: include(): Failed opening 'includes/footer.php' for inclusion (include_path='.;C:\php\pear') in C:\wamp\www\dvd_collectie\admin\post.php on line 158

en zo staan er nog 4 regels soort gelijken meldingen
Gewijzigd op 24/05/2013 13:11:39 door Niek Kasius
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2013 14:27:00
Quote Anchor link
Die include bestanden worden blijkbaar niet gevonden.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/05/2013 06:55:16
Quote Anchor link
ze bestaan toch echt wel, want dan zou de header, config en kijkwijzer als fout moeten weergeven, want die zijn op de zelfde wijze ge-include.

Maar kan het zijn dat die Wamp server niet goed is ingesteld, Want ik zie als ik op dat huisje klik zie ik onderaan de pagina het volgende staan:
De phpMyAdmin-configuratie-opslag is niet volledig ingesteld, sommige uitgebreide mogelijkheden zijn uitgeschakeld. Om te weten te komen waarom klik hier.
EN als ik er dan klik krijg ik het onderstaande te zien.

$cfg['Servers'][$i]['pmadb'] ... Niet goed [ Documentatie ]
$cfg['Servers'][$i]['relation'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Algemene relatie-opties: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['table_info'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Toon Opties: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['table_coords'] ... Niet goed [ Documentatie ]
$cfg['Servers'][$i]['pdf_pages'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Aanmaken van PDF-bestanden: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['column_info'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Toon kolomopmerkingen: Uitgeschakeld
Browsertransformaties: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['bookmarktable'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Opgeslagen SQL-query: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['history'] ... Niet goed [ Documentatie ]
SQL-geschiedenis: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['designer_coords'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Ontwerper: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['recent'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Persistente recent gebruikte tabellen: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['table_uiprefs'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Persistente interfacevoorkeuren voor tabellen: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['tracking'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Traceren: Uitgeschakeld

$cfg['Servers'][$i]['userconfig'] ... Niet goed [ Documentatie ]
Gebruikersvoorkeuren: Uitgeschakeld
Gewijzigd op 25/05/2013 06:58:27 door Niek Kasius
 
Simon ploegh

simon ploegh

25/05/2013 08:38:56
Quote Anchor link
De error aangeeft is dat de regel 160(in script wat hier staat) niet gevonden wordt.
include("includes/footer.php");
Zou dat niet
include("../includes/footer.php");
moet zijn? aan gezien je de andere bestanden ook map terug staan.

veder zou ik als jouw was kijken naar fatsoenlijke form afhandeling.
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

Veder mist er een check of de data wel gelukt is om in de database te stoppen.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/05/2013 10:49:57
Quote Anchor link
Klopt had ik over hoofd gezien, heb er ../ voor gezet.
Maar dan is er nog regel 63 dat die Submit niet goed zou zijn.
En ik denk dat die Wamp server op zich niet goed werkt.
ten eerste omdat het voorheen allemaal gewoon gewerkt heeft in Windows XP met Wamp5,
en doordat er in de "collectie.php" het script waarin de gegevens zichtbaar worden 4 linken staan naar een deel van die gegevens zoals regie, script, acteurs en inhoud, en die zijn alle 4 het zelfde behalve dat er in de 1 regie en de andere script,acteurs of inhoud staat, En ze tonen wat ze moeten tonen behalve in acteurs daar krijg ik alleen maar de titel te zien.
Dus daarom denk ik dat die server niet goed werkt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
$aantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM dvd"));
$query = mysql_query("select * from dvd WHERE id='".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."'");
while($show = mysql_fetch_object($query)){
?>

<table width="500" border="1" bordercolor="#0000A0" cellpadding="2" cellspacing="2">
<tr>
  <td class="dvd" colspan="2" align="center"><?php echo"$show->titel";?></td>
</tr>
<tr>
  <td align="left" width="20%">Acteurs:</td><td><?php echo "$show->acteurs";?></td>
</tr>
</table>
Gewijzigd op 25/05/2013 10:50:38 door Niek Kasius
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/05/2013 13:14:04
Quote Anchor link
Het lijkt mij erg onwaarschijnlijk dat als de server drie van de vier goed doet, dat het dan aan de server ligt. Zou het toch zoeken in je script. De include bleek ook aan een scriptfout te liggen en niet aan de server.
Controleer, nogmaals, goed of er geen tiepfaut is gemaakt.
Bouw foutafhandeling bij je query's in.
Selecteer het veld/de velden die je wilt. Geen *
Om het aantal record te tellen lijkt (regel 4) ga jij nu alle records ophalen. Is wat overdreven.
Waarom plaats je de variabelen op regel 10/13 tussen "" ?
Gewijzigd op 25/05/2013 13:14:25 door Obelix Idefix
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/05/2013 16:31:05
Quote Anchor link
Die "" heb ik verwijderd ware inderdaad niet nodig zie ik nu, maar die stonden er al in dus weet ik niet beter dat het zo hoort.
heb dat script niet zelf gemaakt was een gastenboek maar bleek zo lek als een visnet voor walvissen stond binnen 3 dagen vol met viagra en sex reclames, heb het toen maar verwijderd van de site. en nu wil ik dat gebruiken voor eigen gebruik om dvd mee te archiveren.
En dat probleem van acteurs is opgelost, stomme fout van mij kwam er achter dat er niks in de database stond
Gewijzigd op 26/05/2013 04:52:17 door Niek Kasius
 
Niek Kasius

Niek Kasius

09/06/2013 04:11:53
Quote Anchor link
Probleem is opgelost.
Ik heb regel 62 verwijderd, En rerel 66 veranderd in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
mysql_query("INSERT INTO dvd (id, titel, regie, script, acteurs, inhoud, soort, speeltijd, jaar, kijkwijzer)
VALUES ('', '$_POST[titel]', '$_POST[regie]', '$_POST[script]', '$_POST[acteurs]', '$_POST[inhoud]', '$_POST[soort]', '$_POST[speeltijd]', '$_POST[jaar]', '$_POST[kijkwijzer]')");

Nu alleen die tip van Landleven Tips nog uit proberen.
al hoe wel het wel word gekontoleerd, want als ik een veld niet invul, krijg ik een melding dat ik alle velden moet invullen.
Gewijzigd op 09/06/2013 04:12:35 door Niek Kasius
 
Bart V B

Bart V B

09/06/2013 10:52:25
Quote Anchor link
Je verandert hem verkeerd.
Eerst wat tips zet niet alles op 1 regel.
Dat is zo onoverzichtelijk. Verder een $_GET $_POST global is met quotes dus: $_POST['iets'].
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

mysql_query("INSERT INTO dvd (titel,
                              regie,
                              script,
                              acteurs,
                              inhoud,
                              soort,
                              speeltijd,
                              jaar,
                              kijkwijzer
                              )
                             VALUES ('"
.mysql_real_escape_string($_POST['titel'])."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['regie'])."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['script'])."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['acteurs']."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['inhoud']."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['soort'])."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['speeltijd']."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['jaar']."',
                                      '"
.mysql_real_escape_string($_POST['kijkwijzer']."')
                        "
);

?>

Verder zie je dat ik id heb verwijdert. Dat is een auto_increment veld, dus die doet hij automatisch.
Gewijzigd op 09/06/2013 10:53:33 door Bart V B
 
Niek Kasius

Niek Kasius

14/06/2013 02:34:05
Quote Anchor link
Dat het zo veel overzichtlijker is dat klopt wel. Maar krijg je dan geen white space?
Want dat heb ik ook al gehad als fout melding in een script.
 
Chris PHP

Chris PHP

14/06/2013 09:19:02
Quote Anchor link
Php is niet gevoelig voor white spaces.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

17/06/2013 04:41:52
Quote Anchor link
Chris NVT op 14/06/2013 09:19:02:
Php is niet gevoelig voor white spaces.

Raar!
Ik heb geen voorbeeld meer,
maar kreeg ik toch een white space foutmelding, omdat ik ergens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'".  $bla bla['naam'])."' in plaats van '".$bla bla['naam'])."'
had staan. of zoiets
Gewijzigd op 17/06/2013 04:50:41 door Niek Kasius
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/06/2013 07:58:21
Quote Anchor link
Niet zo raar. Je hebt in een variabele een spatie staan. Dat gaat inderdaad niet werken.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/06/2013 11:24:01
Quote Anchor link
Chris NVT op 14/06/2013 09:19:02:
Php is niet gevoelig voor white spaces.


maar er zijn uiteraard grenzen.
Een variabele moet aan mekaar geschreven worden. De naam van een functie ook.

Verder maakt het (bijna altijd) niets uit.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

17/06/2013 18:52:08
Quote Anchor link
Ja daar was ik zelf al achter gekomen.
Zodat die uitspraak van Chris NVT niet klopt.
Maar ik heb het script nu wel in orde, alleen moet ik nog iets uitvogelen waarmee ik bepaalde dingen kan verbergen als er niks in de database staat, want ik heb er nu wijziging aan toe gevoegd en als er niets gewijzigt word toont die in wel 0000-00-00 en dat zou ik nog willen veranderen zodat dat niet zichtbaar word.
Of kan ik dat in de database zelf doen door default'' achter not null te zetten?

PS
heb ik al geprobeerd maar dat werkt dus niet.en ook niet met NULL inplaats van NOT NULL
Gewijzigd op 17/06/2013 19:13:34 door Niek Kasius
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.