Geen sessions?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 14:04:00
Quote Anchor link
Ik heb net een nieuwe host gekocht, alles werkt tot nu toe, maar:

Ik kan geen sessions aanmaken :S

Ik heb session_start(); etc.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 16:02:34
 
Harmen

Harmen

11/02/2006 14:06:00
Quote Anchor link
Mmm,
wat is nu de vraag? Of is het gewoon de bedoeling dat we met je mee huilen?
:'S :'( :'@
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 14:08:00
Quote Anchor link
de vraag is:
Waarom ik geen sessions aan kan maken..
 
PHP erik

PHP erik

11/02/2006 14:09:00
Quote Anchor link
Hi PurpleMadness,

Heb je een script dat je hebt getest? Post die hier even, dan kunnen we meekijken of het niet aan je script ligt.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 14:15:00
Quote Anchor link
Ik heb het met een test geprobeerd:
pagina1.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
session_start();
$_SESSION['test'] = "test";
echo '<a href="pagina2.php">pagina2.php</a>';
?>


pagina2.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL);
session_start();
echo $_SESSION['test'];
?>



Maar bij pagina 2 output hij helemaal niks..
 
PHP erik

PHP erik

11/02/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Oké, dat is inderdaad wel heel gek. Misschien draait de host een heel oude versie van PHP en lukt het wel met session_register(), maar dat lijkt me niet echt een oplossing.

Ik zou toch m'n host even bellen of mailen, misschien hebben ze de session-dir niet goed ingesteld.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 14:22:00
Quote Anchor link
PHPerik:
Oké, dat is inderdaad wel heel gek. Misschien draait de host een heel oude versie van PHP en lukt het wel met session_register(), maar dat lijkt me niet echt een oplossing.

Ik zou toch m'n host even bellen of mailen, misschien hebben ze de session-dir niet goed ingesteld.

Ik heb het al met session_register geprobeerd, ik zal inderdaad een een mailtje sturen
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

11/02/2006 14:38:00
Quote Anchor link
Het beste kun je deze vraag even bij je nieuwe hoster leggen, daar betaal je namelijk voor en hij kan het je beter vertellen dan ons.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

11/02/2006 15:13:00
Quote Anchor link
en als ze toch nog met session_register() werken zou ik een andere host adviseren ;)
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 15:22:00
Quote Anchor link
PHPerik:
Oké, dat is inderdaad wel heel gek. Misschien draait de host een heel oude versie van PHP en lukt het wel met session_register(), maar dat lijkt me niet echt een oplossing.

Ik zou toch m'n host even bellen of mailen, misschien hebben ze de session-dir niet goed ingesteld.

Wat zou dan een verkeerde pad moeten zijn?

BTW: slaat hij de sessions in een bestand op of kan je dat niet zien?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

11/02/2006 15:37:00
Quote Anchor link
Php slaat zijn gegevens inderdaad op in een bestand, die je gewoon kan uitlezen als je voldoende rechten daarvoor hebt :).
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

11/02/2006 15:53:00
Quote Anchor link
IK hou het met deze informatie hier op een instellings"foutje" bij je nieuwe host en wanneer ik jou was stuurde ik ze een net mailtje met dezelfde vraag als die je ons stelt.

Soms is een kleine wijziging aan de serverside al voldoende en is alles voor jou toppies geregeld.
Om de snelheid voor jou erin te houden vertel je host ook wat je allemaal al gedaan hebt en dat jij het niet meer weet wat te doen maar dat je graag PHP met sessions had gehad en of dit ook kan?

Heel veel Succes!!!


edit: typo :(
Gewijzigd op 11/02/2006 15:54:00 door Lissy Pixel
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 16:16:00
Quote Anchor link
lissy:
IK hou het met deze informatie hier op een instellings"foutje" bij je nieuwe host en wanneer ik jou was stuurde ik ze een net mailtje met dezelfde vraag als die je ons stelt.

Soms is een kleine wijziging aan de serverside al voldoende en is alles voor jou toppies geregeld.
Om de snelheid voor jou erin te houden vertel je host ook wat je allemaal al gedaan hebt en dat jij het niet meer weet wat te doen maar dat je graag PHP met sessions had gehad en of dit ook kan?

Heel veel Succes!!!


edit: typo :(

Bedankt, 't zal wel lukken hoop ik

Ik kijk in die folder waar de sessions in "horen"te staan, en met webdevolper voor FF kan je ook je sessions zien, en in die map staan ze niet, en wel in webdeveloper :S
 
Eris -

Eris -

11/02/2006 16:19:00
Quote Anchor link
Sessions staan client side en vaak in de temp dir.. En die is vaak niet voor je toegangkelijk (Als de server niet van jouw is...)
 
Oid T

Oid T

11/02/2006 17:20:00
Quote Anchor link
Serverside neem ik aan dat je bedoelt?

Cookies staan clientside

Misschien kan je ons ook vertellen welke host dit is?? Niet om hem/haar in een kwaad daglicht te zetten maar om te kunnen kijken of meer mensen dit probleem hebben?
Gewijzigd op 11/02/2006 17:23:00 door Oid T
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

11/02/2006 17:59:00
Quote Anchor link
kijk bovenaan op de banner..

Hostingdiscounter.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.