gegevens uit een database allemaal een aparte pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

20/04/2011 15:54:43
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil een soort van songteksten script maken... maar ik wil zeg maar alle songteksten op een aparte pagina hebben (duh!)

Hoe kan ik nou zoiets maken? site.nl?id=1064 en dan dat die de songtekst met id=1064 uit de db laat zien?

Of is er een andere manier voor die beter is?

Bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 05:56:57
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

20/04/2011 16:26:21
Quote Anchor link
$_GET ----> php.net

Toevoeging op 20/04/2011 16:26:23:

$_GET ----> php.net
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.