Geschikte domeinnaam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

23/05/2010 15:52:14
Quote Anchor link
Ik ben al een tijdje op zoek naar een domeinnaam voor mijn website www.seriez.co.cc.
ik wil gtaag .nl externtie, maar deze zijn al bezet:
tvseries.nl
tvseriez.nl
series.nl
seriez.nl

Weet iemand wat leuks??
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:26:32
 
Bram Boos

Bram Boos

23/05/2010 16:17:14
Quote Anchor link
www.series.nl zou ik voor gaan als die vrij was.

Seriez is een beetje kinderachtig vind ik zelf.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/05/2010 16:20:00
Quote Anchor link
Bram:
www.series.nl zou ik voor gaan als die vrij was.

Seriez is een beetje kinderachtig vind ik zelf.

Maar helaas is die niet vrij ;-)
 

23/05/2010 16:33:59
Quote Anchor link
alle bovenstaande zijn niet beschkbaar...
 

24/05/2010 14:39:14
Quote Anchor link
bump!
 

24/05/2010 14:58:28
Quote Anchor link
Waarom moeten wij voor jouw een naam bedenken?
Echt niet nuttig.
En zeker niet als voor zo'n website als deze.
 
Milo S

Milo S

24/05/2010 17:13:37
Quote Anchor link
Eh schrijf het vol luit?
televisieseries.nl
televisie-series.nl
 
B a s
Beheerder

B a s

24/05/2010 17:52:12
Quote Anchor link
Of iets met onlineseries, webseries, seriesonline, etc. Wees creatief ;-)
 

24/05/2010 18:42:22
Quote Anchor link
of tv-series.nl :) die is ook vrij
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2010 19:18:23
 
Joakim Broden

Joakim Broden

24/05/2010 21:30:36
Quote Anchor link
@karl kun je nooit eens normaal reageren? Als je niks nutigs te melden hebt houdt u dan aub even stil.

ontopict: Ik ga met Martin mee, tv-series.nl
 

24/05/2010 21:44:06
Quote Anchor link
Oetzie:
@karl kun je nooit eens normaal reageren? Als je niks nutigs te melden hebt houdt u dan aub even stil.


Nee, dat kan niet, waarom zou ik m'n bek moeten houden, ik zeg gewoon dat het hartstikke onzin is dat wij voor hem een naam moeten gaan bedenken.
Dat moet hij zelf doen, hij maakt die site, wij niet.
Mijn bijdrage is dus dat hij geen domein moet nemen (en dus ook geen website).
Gewijzigd op 24/05/2010 21:44:47 door
 
Bram Boos

Bram Boos

24/05/2010 23:10:55
Quote Anchor link
@Karl;

Iedereen zijn eigen mening toch?!
Maar het woord bek is een beetje laag niveau...
 

24/05/2010 23:13:08
Quote Anchor link
Bram:
@Karl;

Iedereen zijn eigen mening toch?!
Maar het woord bek is een beetje laag niveau...


Tja, dat is mijn mening dus.
Normaal bestaat niet. Niemand is normaal. Er is geen één standaard. En die moet je mensen ook niet opleggen.
 
Victor Php

Victor Php

25/05/2010 08:01:27
Quote Anchor link
Karl:
Waarom moeten wij voor jouw een naam bedenken?
Echt niet nuttig.
En zeker niet als voor zo'n website als deze.


Waarom dat moeten? Hij vraagt: Weten jullie iets leuks?
Je bent daarnaast ook niet verplicht om te reageren..
Dus ik snap je probleem niet..

Ik ga mee met tv-series. Die is wel leuk =)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2010 08:24:45
Quote Anchor link
Dus iemand verzint een domeinnaam voor de topicstarter, topicstarter ziet er wel wat in, en iemand kaapt de domein voor zijn neus weg. ;-)

Waarom gaat de topicstarter niet gewoon brainstormen? Verstand op nul, en alles wat er in je opkomt zonder er bij na te denken op te schrijven.
Later filter je de ideeën eruit die niet echt leuk zijn.
 

25/05/2010 08:41:43
Quote Anchor link
Aar:
Dus iemand verzint een domeinnaam voor de topicstarter, topicstarter ziet er wel wat in, en iemand kaapt de domein voor zijn neus weg. ;-)

Waarom gaat de topicstarter niet gewoon brainstormen? Verstand op nul, en alles wat er in je opkomt zonder er bij na te denken op te schrijven.
Later filter je de ideeën eruit die niet echt leuk zijn.


Inderdaad, dat bedoel ik dus :-)
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 19:49:30
Quote Anchor link
Weer even ontopic... http://tvseries.com/ misschien?

Edit: gaf hij eerst 404, nu dit :s
Gewijzigd op 07/09/2010 19:50:12 door Dalando De Zuil
 

07/09/2010 20:32:54
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 07/09/2010 19:49:30:
Weer even ontopic... http://tvseries.com/ misschien?

Edit: gaf hij eerst 404, nu dit :s


Misschien moet je eens nadenken en onderzoek doen voordat je zo'n ontzettend nutteloze post doet!
Als je een vier nul vier krijgt, betekend dat dat er een webserver achter hangt, en dus dat het domein geregd is. Als het domein niet geregd is zoals http://idjfssdoiughfduohfdog.nl/ bijvoorbeeld, dan krijg je een melding van je browser (Opera geeft bijvoorbeeld: Could not locate remote server).
Verder had je ook nog een whois request kunnen doen, dan had je ook nog kunnen zien dat dat domein al geregd is. En ook had je nog kunnen nadenken dat zo'n term als dit zeker door iemand geregd zou zijn, aangezien dit best wel een goed keyword is. Dit betreffende domein is ook al sinds 1999 geregd.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

07/09/2010 20:50:04
Quote Anchor link
Trouwens een tipje:

stel je neemt een domein als tv-series.nl en er bestaat al tvseries.nl dan gaat het geheid voorkomen dat de verkeerde bezoekers op jou website komen en andersom. Mensen googlen en komen op de andere website uit, dan welke ze eigenlijk wilden. Probeer een uniek domein te creëren. Dit voorkomt het missen van bezoekers.

Edit:

Overigens wil ik er even aan toevoegen dat illegale downloads beschikbaar maken strafbaar is. Het doel van je site snap ik niet helemaal, maar raad je af dingen met illegaal downloaden te mijden.
Gewijzigd op 07/09/2010 20:53:22 door Bas IJzelendoorn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.