get method ??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 09:44:39
Quote Anchor link
hallo phphulp
heb een klein vraagje.
ben bezig met een website,
maar nu heb ik een get method nodig.
heb wel al de link,
maar wat moet ik nou de pagina doen enzo
dat die dingen laat zien dat met de url temaken heeft .
dus bv localhost/watch?1
dus dat dan alleen uit een db wordt gehaald alles van die 1 maar meer niet


wie zou me daar mee kunnen helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:12:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 09:51:26
Quote Anchor link
Je hoeft niet na elke komma of punt een enter te plaatsen ;-)

Verder was ik even benieuwd wat je al hebt?
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 09:57:30
Quote Anchor link
- Aar - op 14/07/2014 09:51:26:
Je hoeft niet na elke komma of punt een enter te plaatsen ;-)

Verder was ik even benieuwd wat je al hebt?


alleen die url heb ik met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="/music?<?php echo$preview['id']?>">More</a>


voor de rest kan ik niks vinden (zou wel aan mijn liggen :()
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 10:03:05
Quote Anchor link
Je moet je GET-request in je URL ook een index (bijv.: 'id') meegeven
/music.php?id=1337

Dan kan je de waarde ophalen met $_GET['id']
Gewijzigd op 14/07/2014 10:03:42 door - Ariën -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

14/07/2014 10:05:06
Quote Anchor link
En hoe ziet de pagina er uit waarmee je de gegevens verstuurd ?
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 10:14:16
Quote Anchor link
zo ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div id="right_column">
      <div id="new_released_section">
        <h1>Latest uploads</h1>
        <div class="new_released_box"> <img src="<?php echo $preview['foto link']?>" height="100" width="150" alt="" />
          <h3><?php echo $preview['naam']?></h3>
          <h4>door <?php echo $preview['user'] ?></h4>
          <div class="rantsection"> <img class="star" src="images/yellowstar.gif" alt="" /> <img class="star" src="images/yellowstar.gif" alt="" /> <img class="star" src="images/yellowstar.gif" alt="" /> <img class="star" src="images/yellowstar.gif" alt="" /> <img class="star" src="images/whitestar.gif" alt="" /> </div>
          <div class="more_button"><a href="/music?<?php echo $_GET ['id']?>"> More</a></div>
        </div>
      </div>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 10:25:57
Quote Anchor link
Nee, kijk nog eens goed naar lijn 8.
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 10:27:29
Quote Anchor link
oo wacht zo zeker?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<form method=GET >
echo $preview['id'];
</form>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 10:38:14
Quote Anchor link
Ja, zo kan je in een formulier (die je via GET verstuurt) een ID tonen uit de $preview-array.
Ik heb geen idee of je dat wilt?
Het is in ieder geval totaal wat anders dan dat ik je probeer uit te leggen:

Jij hebt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/music?<?php echo $_GET ['id']?>

Die spatie tussen je $_GET en je brackets hoort er overigens NIET tussen, maar dat even terzijde.
Als je dit vertaalt naar een ID-nummer dan krijg je:
/music?1337

Ik had net uitgelegd dat je een index mist in je URL.
Dus dan moet je dit gebruiken:
/music.php?id=1337
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 10:41:46
Quote Anchor link
zou je een klein voorbeeld kunnen laten zien met de code
snap niet echt wat jen bedoelt

Toevoeging op 14/07/2014 10:41:47:

zou je een klein voorbeeld kunnen laten zien met de code
snap niet echt wat jen bedoelt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 10:55:13
Quote Anchor link
Wat snap je dan niet? En waar loop je op vast?
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 11:10:45
Quote Anchor link
een get hoe je dat moet doen enzo
$_GET['id']
maar dan verder
weet ik niet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 11:24:31
Quote Anchor link
Je zult eerst een query moeten uitvoeren met mysqli_query, met een WHERE-voorwaarde
Dan moeten kijken of de query gelukt is, zo niet toon dan een foutmelding (liefst zonder gebruik van die())
Als het wel gelukt is, dan kijk je met mysqli_num_rows() of er records zijn
Zo ja, dan gebruik je mysqli_fetch_assoc om de result van je query in een array te plaatsen. Heb je meerdere items, dan gebruik je mysqli_fetch_assoc in combinatie met een while loop.
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 13:35:18
Quote Anchor link
is miss dom maar heb je een klein voorbeeld?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 13:37:35
Quote Anchor link
Probeer zelf eens wat met de gegeven tips... ;-)
gewoon stuk voor stuk je code uitbreiden ermee..
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 13:40:55
Quote Anchor link
dus zo
$mysqli->query("SELECT * FROM muziek WHERE link = '" . $link. "' AND wachtwoord = ' LIMIT 1 ");
maar verder idk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 13:45:21
Quote Anchor link
Ik zou zeggen, lees mijn post nog eens goed. En probeer alles wat er staat eens te implementeren.

Persoonlijk raad ik de 'procedurele stijl' (link) aan voor beginners. Dus die zonder '->'. Maar het blijft een keuze ;-)
Gewijzigd op 14/07/2014 13:47:49 door - Ariën -
 
Kenny iets

kenny iets

14/07/2014 14:42:11
Quote Anchor link
heb je aub een voorbeeld weet egt niet hoe het moet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 14:48:45
Quote Anchor link
Ik kan me niet voorstellen dat je in die tussentijd niets gevonden zou hebben, maar vooruit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$sql
= "SELECT ... FROM... WHERE iets = '....'";
$result= mysqli_query($con,$sql);
if($result) {
// query gelukt, doe de rest...
    if(mysqli_num_rows($query)==1) {
        // Een enkel item is gevonden:
    // $data = mysqli_fetch_assoc($result);
    // echo $data['veldnaam'];
    // ....OF...........
    // while($data=mysqli_fetch_assoc($result)) {
    // echo $data['veldnaam'];
    //    }

    } else {
        // niks gevonden.
    }

}
else {
    // toon een error mysqli_error()
}
?>
Gewijzigd op 14/07/2014 15:28:57 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

14/07/2014 15:11:50
Quote Anchor link
@Aar: Die while() bij 1 record is niet zinvol.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2014 15:27:35
Quote Anchor link
Zie ook lijn 7 in de comments.

Ik heb geen idee of er één of meer records uit moeten komen, dus heb ik dus twee voorbeelden genoemd.
Gewijzigd op 14/07/2014 15:28:19 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.