getElementById Show Div, Niet showen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »
Sem E

Sem E

11/10/2012 12:23:34
Quote Anchor link
Hallo jongens,

Ik heb een scripje, die ervoor zorgt dat als jij een resolutie hebt van Groter of gelijk aan 1280 dat ie dan de Div wel laat zien.

Als het niet zo is ( kleinder dan 1280 ) moet ie de div niet laten zien.

Iemand die het weet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
echo "<script type='text/javascript'>
        if (screen.width>=1280)
            {
                    getElementById('frmInstellingen').show;
                }    
                else{
                    getElementById('frmInstellingen').none;
                    }
 </script>";


De id van de div is frmInstellingen

Greetz
Gewijzigd op 11/10/2012 12:23:52 door Sem E
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 19:36:37
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:25:43
Quote Anchor link
Hoe kom je aan 'show' en 'none'? Heb je dat zelf verzonnen?

Try this:

document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'block';

document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'none';
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 12:30:34
Quote Anchor link
of:

document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'visible';

document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'hidden';
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:34:41
Quote Anchor link
Marvin, ik had het antwoord al gegeven en jouw informatie is onjuist.
 
Sem E

Sem E

11/10/2012 12:34:52
Quote Anchor link
@ozzie ikke... ja ik weet eik niet, zelf verzonnen denk ik haha

Maar ze doen het beide niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
echo "<script type='text/javascript'>
        if (screen.width>=1280)
            {
                document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'visible';
                }    
                else{
                    document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'hidden';
                    }
 </script>";
         echo "<div id='frmInstellingen'>";
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 12:36:52
Quote Anchor link
Volgens mij werkt dit sowieso niet, omdat je de DIV pas creert nadat je de javascript hebt geladen. Hierdoor kan Javascript je DIV niet vinden, omdat hij nog niet bestaat op het moment dat je hem draait...
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/10/2012 12:37:06
Quote Anchor link
Het is zoals Ozzie zegt.
Neem gewoon zijn code over
Gewijzigd op 11/10/2012 12:38:55 door Kris Peeters
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 12:39:41
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 11/10/2012 12:34:41:
Marvin, ik had het antwoord al gegeven en jouw informatie is onjuist.


En waarom is die niet juist? die gebruik ik zelf ook voor mijn divs
 
Sem E

Sem E

11/10/2012 12:40:06
Quote Anchor link
Ik heb het geprobeerd met de code van Ozzie, dat was mijn eerst keuze, omdat mij dat het meest voor de hand liggend leek. Maar die werkte dus ook niet. Ik zal eens de code laten zien + de div code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
echo "<script type='text/javascript'>
        if (screen.width<1280)
            {
                document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'block';
                }    
                else{
                    document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'none';
                    }
 </script>";
         echo "<div id='frmInstellingen'>";
            echo "<table class='cmstable' cellspacing='0' cellpadding='2' width='100%';>";
                echo "<tr class='cmsheader'>";
                            echo "<th class='cmsheader' colspan='2'>Uw gekozen kleuren</th>";
                echo "</tr>";
                // Lettertype kleur
                echo "<tr class='cmscell ". oddeven() ."'>";
                    echo "<td>";
                        echo "Lettertype kleur:";
                    echo "</td>";
                    echo "<td>";
                        echo colortextfield('frmdefaultfontcolor',true,$standaardinstel['defaultfontcolor']);
                    echo "</td>";
                echo "</tr>";
                // Link Kleur
                echo "<tr class='cmscell ". oddeven() ."'>";
                    echo "<td>";
                        echo "Link Kleur:";
                    echo "</td>";
                    echo "<td>";
                        echo colortextfield('frmkaLink',true,$standaardinstel['link']);
                    echo "</td>";
                echo "</tr>";
                // Link Hover kleur:
                echo "<tr class='cmscell ". oddeven() ."'>";
                    echo "<td>";
                        echo "Link Hover kleur:";
                    echo "</td>";
                    echo "<td>";
                        echo colortextfield('frmkaLinkhover',true,$standaardinstel['linkhover']);
                    echo "</td>";
                echo "</tr>";
                // Link Visited kleur:
                echo "<tr class='cmscell ". oddeven() ."'>";
                    echo "<td>";
                        echo "Link Visited Kleur:";
                    echo "</td>";
                    echo "<td>";
                        echo colortextfield('frmkaLinkvisited',true,$standaardinstel['linkvisited']);
                    echo "</td>";
                echo "</tr>";
            /*    // Spatie
                echo "<tr class='cmscell ". oddeven() ."'>";
                    echo "<td>";
                        echo "&nbsp;";
                    echo "</td>";
                    echo "<td>";
                        echo "&nbsp;";
                    echo "</td>";
                echo "</tr>";
            */
            echo "</table>";
    echo "</div>";
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:41:37
Quote Anchor link
Omdat 'visibe' en 'hidden' geen bestaande waardes van css 'display' zijn. Het zijn waardes die horen bij css 'visibility'.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/10/2012 12:41:48
Quote Anchor link
Marvin Houweling op 11/10/2012 12:36:52:
Volgens mij werkt dit sowieso niet, omdat je de DIV pas creert nadat je de javascript hebt geladen. Hierdoor kan Javascript je DIV niet vinden, omdat hij nog niet bestaat op het moment dat je hem draait...


Dit klopt dan weer wel volledig.

Begin al eens met het <script> onder het <div>-element te zetten in je code
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:42:12
Quote Anchor link
Sem, je javascript moet komen NA de div.
 
Sem E

Sem E

11/10/2012 12:43:50
Quote Anchor link
Kijk, daar zat de 2e fout.

Het is opgelost, en ik ben jullie zeer dankbaar.

Thanks

Groeten,
Sem
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:45:14
Quote Anchor link
graag gedaan
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 12:48:03
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 11/10/2012 12:42:12:
Sem, je javascript moet komen NA de div.


@ozzie, dit antwoord had ik al gegeven :) LOL
 
Sem E

Sem E

11/10/2012 12:49:00
Quote Anchor link
Ik weet het Marvin, maar ik bedankt jullie allemaal, niet alleen Ozzie ;)

Maar Marvin, Jij ook bedankt !
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 12:49:28
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 11/10/2012 12:41:37:
Omdat 'visibe' en 'hidden' geen bestaande waardes van css 'display' zijn. Het zijn waardes die horen bij css 'visibility'.


Hier heb je dan wel weer gelijk :d had ik overheen gekeken...

Toevoeging op 11/10/2012 12:50:02:

Sem E op 11/10/2012 12:49:00:
Ik weet het Marvin, maar ik bedankt jullie allemaal, niet alleen Ozzie ;)

Maar Marvin, Jij ook bedankt !


hehe, is al goed dude
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:50:26
Quote Anchor link
kan gebeuren ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.