getElementById Show Div, Niet showen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »
Sem E

Sem E

11/10/2012 12:23:34
Quote Anchor link
Hallo jongens,

Ik heb een scripje, die ervoor zorgt dat als jij een resolutie hebt van Groter of gelijk aan 1280 dat ie dan de Div wel laat zien.

Als het niet zo is ( kleinder dan 1280 ) moet ie de div niet laten zien.

Iemand die het weet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
echo "<script type='text/javascript'>
        if (screen.width>=1280)
            {
                    getElementById('frmInstellingen').show;
                }    
                else{
                    getElementById('frmInstellingen').none;
                    }
 </script>";


De id van de div is frmInstellingen

Greetz
Gewijzigd op 11/10/2012 12:23:52 door Sem E
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 07:44:49
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:25:43
Quote Anchor link
Hoe kom je aan 'show' en 'none'? Heb je dat zelf verzonnen?

Try this:

document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'block';

document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'none';
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 12:30:34
Quote Anchor link
of:

document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'visible';

document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'hidden';
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:34:41
Quote Anchor link
Marvin, ik had het antwoord al gegeven en jouw informatie is onjuist.
 
Sem E

Sem E

11/10/2012 12:34:52
Quote Anchor link
@ozzie ikke... ja ik weet eik niet, zelf verzonnen denk ik haha

Maar ze doen het beide niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
echo "<script type='text/javascript'>
        if (screen.width>=1280)
            {
                document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'visible';
                }    
                else{
                    document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'hidden';
                    }
 </script>";
         echo "<div id='frmInstellingen'>";
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 12:36:52
Quote Anchor link
Volgens mij werkt dit sowieso niet, omdat je de DIV pas creert nadat je de javascript hebt geladen. Hierdoor kan Javascript je DIV niet vinden, omdat hij nog niet bestaat op het moment dat je hem draait...
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/10/2012 12:37:06
Quote Anchor link
Het is zoals Ozzie zegt.
Neem gewoon zijn code over
Gewijzigd op 11/10/2012 12:38:55 door Kris Peeters
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 12:39:41
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 11/10/2012 12:34:41:
Marvin, ik had het antwoord al gegeven en jouw informatie is onjuist.


En waarom is die niet juist? die gebruik ik zelf ook voor mijn divs
 
Sem E

Sem E

11/10/2012 12:40:06
Quote Anchor link
Ik heb het geprobeerd met de code van Ozzie, dat was mijn eerst keuze, omdat mij dat het meest voor de hand liggend leek. Maar die werkte dus ook niet. Ik zal eens de code laten zien + de div code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
echo "<script type='text/javascript'>
        if (screen.width<1280)
            {
                document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'block';
                }    
                else{
                    document.getElementById('frmInstellingen').style.display = 'none';
                    }
 </script>";
         echo "<div id='frmInstellingen'>";
            echo "<table class='cmstable' cellspacing='0' cellpadding='2' width='100%';>";
                echo "<tr class='cmsheader'>";
                            echo "<th class='cmsheader' colspan='2'>Uw gekozen kleuren</th>";
                echo "</tr>";
                // Lettertype kleur
                echo "<tr class='cmscell ". oddeven() ."'>";
                    echo "<td>";
                        echo "Lettertype kleur:";
                    echo "</td>";
                    echo "<td>";
                        echo colortextfield('frmdefaultfontcolor',true,$standaardinstel['defaultfontcolor']);
                    echo "</td>";
                echo "</tr>";
                // Link Kleur
                echo "<tr class='cmscell ". oddeven() ."'>";
                    echo "<td>";
                        echo "Link Kleur:";
                    echo "</td>";
                    echo "<td>";
                        echo colortextfield('frmkaLink',true,$standaardinstel['link']);
                    echo "</td>";
                echo "</tr>";
                // Link Hover kleur:
                echo "<tr class='cmscell ". oddeven() ."'>";
                    echo "<td>";
                        echo "Link Hover kleur:";
                    echo "</td>";
                    echo "<td>";
                        echo colortextfield('frmkaLinkhover',true,$standaardinstel['linkhover']);
                    echo "</td>";
                echo "</tr>";
                // Link Visited kleur:
                echo "<tr class='cmscell ". oddeven() ."'>";
                    echo "<td>";
                        echo "Link Visited Kleur:";
                    echo "</td>";
                    echo "<td>";
                        echo colortextfield('frmkaLinkvisited',true,$standaardinstel['linkvisited']);
                    echo "</td>";
                echo "</tr>";
            /*    // Spatie
                echo "<tr class='cmscell ". oddeven() ."'>";
                    echo "<td>";
                        echo "&nbsp;";
                    echo "</td>";
                    echo "<td>";
                        echo "&nbsp;";
                    echo "</td>";
                echo "</tr>";
            */
            echo "</table>";
    echo "</div>";
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:41:37
Quote Anchor link
Omdat 'visibe' en 'hidden' geen bestaande waardes van css 'display' zijn. Het zijn waardes die horen bij css 'visibility'.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/10/2012 12:41:48
Quote Anchor link
Marvin Houweling op 11/10/2012 12:36:52:
Volgens mij werkt dit sowieso niet, omdat je de DIV pas creert nadat je de javascript hebt geladen. Hierdoor kan Javascript je DIV niet vinden, omdat hij nog niet bestaat op het moment dat je hem draait...


Dit klopt dan weer wel volledig.

Begin al eens met het <script> onder het <div>-element te zetten in je code
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:42:12
Quote Anchor link
Sem, je javascript moet komen NA de div.
 
Sem E

Sem E

11/10/2012 12:43:50
Quote Anchor link
Kijk, daar zat de 2e fout.

Het is opgelost, en ik ben jullie zeer dankbaar.

Thanks

Groeten,
Sem
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:45:14
Quote Anchor link
graag gedaan
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 12:48:03
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 11/10/2012 12:42:12:
Sem, je javascript moet komen NA de div.


@ozzie, dit antwoord had ik al gegeven :) LOL
 
Sem E

Sem E

11/10/2012 12:49:00
Quote Anchor link
Ik weet het Marvin, maar ik bedankt jullie allemaal, niet alleen Ozzie ;)

Maar Marvin, Jij ook bedankt !
 
Marvin H

Marvin H

11/10/2012 12:49:28
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 11/10/2012 12:41:37:
Omdat 'visibe' en 'hidden' geen bestaande waardes van css 'display' zijn. Het zijn waardes die horen bij css 'visibility'.


Hier heb je dan wel weer gelijk :d had ik overheen gekeken...

Toevoeging op 11/10/2012 12:50:02:

Sem E op 11/10/2012 12:49:00:
Ik weet het Marvin, maar ik bedankt jullie allemaal, niet alleen Ozzie ;)

Maar Marvin, Jij ook bedankt !


hehe, is al goed dude
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/10/2012 12:50:26
Quote Anchor link
kan gebeuren ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.