GEZOCHT iemand die zonder Db mij kan helpen met een membersysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Joren de Wit

Joren de Wit

27/10/2006 15:37:00
Quote Anchor link
Nou dit is geen error, dit zijn alleen maar de codes die je kunt gebruiken om verbinding te maken met je database...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 01:52:47
 
Maikel

maikel

27/10/2006 15:38:00
Quote Anchor link
ow geen verstand van. kan ik dan gewoon autimatish het erin laten zetten.
 
Maikel

maikel

27/10/2006 15:40:00
Quote Anchor link
staan hier op phphulp ook goeie memberstystemen met db dan???
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/10/2006 15:44:00
Quote Anchor link
Die zijn er wel ja, maar als je die naar je eigen wensen wilt aanpassen zul je toch wel een klein beetje kennis moeten hebben van mysql icm php. Dus misschien dat je daar eerst iets aan moet doen.

Een redelijke introductie kun je wel vinden op w3schools.
 
Maikel

maikel

27/10/2006 15:49:00
Quote Anchor link
heeft een db een ww.lol
 
Maikel

maikel

27/10/2006 15:57:00
Quote Anchor link
het is gelukt aleen heb ik steeds een error met sesions.
 
- -

- -

27/10/2006 15:59:00
Quote Anchor link
wat is de error, m'n glazen bol heeft een storing.
 
Maikel

maikel

27/10/2006 16:02:00
Quote Anchor link
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/gamersfu/public_html/login/config.php:11) in /home/gamersfu/public_html/login/config.php on line 15

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gamersfu/public_html/login/config.php:11) in /home/gamersfu/public_html/login/config.php on line 15

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gamersfu/public_html/login/config.php:11) in /home/gamersfu/public_html/login/safe.php on line 35
 
Maikel

maikel

27/10/2006 16:04:00
Quote Anchor link
het probleem zit in de config bij de install moest ik iets in config zetten die was er niet dus heb ik die aangemakt of moet ik hem cmodden naar 777
 
Maikel

maikel

27/10/2006 16:07:00
Quote Anchor link
moet ik iets in de config doen.
 
Maikel

maikel

27/10/2006 16:13:00
Quote Anchor link
weet iemand iets.
 
- -

- -

27/10/2006 16:15:00
Quote Anchor link
laat de volledige code zien TOT AAN de session_start.
Edit:
maikel gebruik de edit knop aub ipv steeds te bumpen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Maikel

maikel

27/10/2006 16:17:00
Quote Anchor link
ok
dit zit er in config.php


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="false">
<link href="style.css" rel="stylesheet" typ="text/css">
<title>GF-Gamersfuture</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
// This config-file is created by the setup-script from PhpMyLogon
// (c) 2006 Jorik Berkepas; under the GNU GPL license


session_start();
ob_start();

// MySQL settings
$db_user    = ""; // MySQL username
$db_pass    = ""; // MySQL password
$db_host    = "// MySQL host, mostly localhost
$db_db      = ""; // MySQL database
$db_tbl     = ""; // MySQL table

// Settings
$site_url   = ""; // URL to PhpMyLogon, / at end
$site_mail  = ""; // Mail address website
$site_name  = "
Gamersfuture"; // Website name
$activate   = "
TRUE"; // E-mail validation at registration, TRUE or FALSE
$afterlogin = ""; // Page to go to after login
$lang       = "
nl"; // Language of PhpMyLogon
?>




</body>
</html>

gegevens zijn er wel hoor maar heb ze even weg gehaald.
 
Maikel

maikel

27/10/2006 16:20:00
Quote Anchor link
gelukt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
- -

- -

27/10/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
session_start();
ob_start();
//^^^moet voordat er iets geoutput is
?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="false">
<link href="style.css" rel="stylesheet" typ="text/css">
<title>GF-Gamersfuture</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
// MySQL settings
$db_user    = ""; // MySQL username
$db_pass    = ""; // MySQL password
$db_host    = ""// MySQL host, mostly localhost
//^^^ aanhalingstekens vergeten

$db_db      = ""; // MySQL database
$db_tbl     = ""; // MySQL table

// Settings

$site_url   = ""; // URL to PhpMyLogon, / at end
$site_mail  = ""; // Mail address website
$site_name  = "Gamersfuture"; // Website name
$activate   = TRUE; // E-mail validation at registration, TRUE or FALSE
//^^^moet denk ik zonder aanhalingstekens

$afterlogin = ""; // Page to go to after login
$lang       = "nl"; // Language of PhpMyLogon
?>

</body>
</html>
 
Maikel

maikel

27/10/2006 16:26:00
Quote Anchor link
het werkt thanks
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.