Google merchant center shpping ads product_URL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

29/06/2019 06:00:55
Quote Anchor link
Ik heb contact met google customer service gehad, maar moeilijk om ze snel te pakken te krijgen over het volgende probleem.

Ik heb de xml datafeeds correct gemaakt, maar mijn vergelijkingswebsite die product_urls via affiliates gebruikt zoal tradetracker bijv, blijken niet goed te zijn, omdat ik de volgende foutmelding krijg:

"URLs do not belong to your website"

in
https://support.google.com/merchants/answer/6363310?hl=nl

staat:

Quote:
Alleen artikelen promoten die direct kunnen worden gekocht
De producten waar u in Shopping-advertenties reclame voor maakt, moeten verkrijgbaar zijn via uw winkel. U mag Shopping-advertenties niet gebruiken om partner- of betalen-per-klik-links naar producten te promoten, behalve wanneer u deelneemt aan het bètaprogramma Affiliate Advertising of wanneer u een service voor prijsvergelijking (Comparison Shopping Service, CSS) biedt in de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland.


Daar voldoe ik aan. Ik ben een Comparison Shopping Service in de Europese Economische Ruimte (EER).
Als ik de productUrl naar mijn eigen domein verwijs, dan is dat weer geen verkooppagina.

tegenstrijdig en kom er niet uit.

Heeft iemand hier ervaring mee?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:28:47
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

29/06/2019 19:18:32
Quote Anchor link
Ben je ook echt een prijsvergelijker of doe je maar alsof?

https://comparisonshoppingpartners.withgoogle.com/
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

30/06/2019 01:44:25
Quote Anchor link
Ja, stommme vraag. Natuurlijk ben ik een prijsvergelijker.
Ik heb dit al gelezen wat in die link staat.
Even goed lezen, het probleem zijn de affiliate links
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

30/06/2019 10:49:36
Quote Anchor link
Daniel van Seggelen op 30/06/2019 01:44:25:
Ja, stommme vraag. Natuurlijk ben ik een prijsvergelijker.
Ik heb dit al gelezen wat in die link staat.
Even goed lezen, het probleem zijn de affiliate links


Als je wilt dat andere jou nog verder helpen, zou ik als ik jou was maar op een andere toon praten.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

30/06/2019 12:06:05
Quote Anchor link
@ Marthijn, Als ik jou was zal ik je adviseren andere mensen hun tijd niet te laten verspillen door deze berichten te schrijven.

Het is logisch dat Ward van der Put op een verkeerde toon praat, alsof mensen hier deze problemen uit hun duim zuigen? Terwijl dit een belangrijk unt is wat ik aanhaal. Dan maar beweren dat men het alsof doen?

Gewoon een stomme opmerking en dat is de waarheid.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/06/2019 14:29:06
Quote Anchor link
Ik ben de eerste die zal toegeven dat ik hier 0,0 verstand van/ervaring mee heb, maar ik denk dat het de bedoeling is dat je op een of andere manier aangeeft dat je de links mag gebruiken. Mogelijk moet je dus een soort van overeenkomst hebben met deze "affiliates".

Ik kan mij zo voorstellen dat niet iedereen *puts on sunglasses* ...het op prijs stelt... dat je op de bonnefooi links van andermans sites gebruikt.

En chill eens een beetje zeg, tis al veel te warm :). @Ward geeft je niet zomaar een link. Heb je ook al gekeken of je aan de daar geschetste criteria voldoet?

Je hebt het over toon maar jij vindt dat wij jouw tijd aan het verspillen zijn? Ik kan mij niet herinneren dat we enige verplichting hebben om ergens op te reageren - dat is allemaal vrijwillig. Het enige wat jij bereikt met deze toon is potentiële antwoordgevers wegjagen uit deze thread. Dit is geen helpdesk, laat staan een betaalde.

Op voorhand zeggen dat iets ergens niet aan ligt of iets een onzinnig antwoord is, nog voordat je de precieze oorzaak van een probleem hebt vastgesteld lijkt mij op zijn zachtst gezegd... voorbarig.

Zolang je niet weet waarom iets misgaat dien je alle opties open te houden. En soms iets opnieuw of zelfs een derde maal te controleren. Het kan altijd zijn dat je iets over het hoofd ziet of verkeerd hebt geïnterpreteerd.
Gewijzigd op 30/06/2019 14:39:48 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.