Google recaptcha

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »
Jorn Reed

Jorn Reed

04/03/2019 23:42:52
Quote Anchor link
Hallo, ik ben vandaag voor het eerst Google recaptcha v2 aan het gebruiken. De sitekey/secretkey etc. zijn aangemaakt. Ook doet de captcha het bij het contact formulier. Alleen nu ik de validatie code van mijn contact formulier heb moeten omgooien vanwege de capctcha ontvang ik nu geen mails meer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
/* Template Name: Contact */
 
$context = Timber::get_context();
$post = new TimberPost();
$context['post'] = $post;
 
$context['image'] = get_field('image', $post->ID);
 
$context['address'] = get_field('address', $post->ID);
$context['address'] = str_replace(' ', '+', $context['address']);
 
$context['contact_address'] = get_field('contact_address', $post->ID);
$context['phone_number'] = get_field('phone_number', $post->ID);
$context['email'] = get_field('email', $post->ID);
 
$context['errors'] = [];
 
if(isset($_POST['send_contact_mail']) && !empty($_POST['send_contact_mail'])):
    if(isset($_POST['g-recaptcha-response']) && !empty($_POST['g-recaptcha-response'])):
        //your site secret key
        $secret = 'secretcaptchakey';
        //get verify response data
        $verifyResponse = file_get_contents('https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify?secret='.$secret.'&response='.$_POST['g-recaptcha-response']);
        $responseData = json_decode($verifyResponse);
        if($responseData->success):
            //contact form submission code
            if(empty($_POST['firstName'])){
                $context['errors']['firstName'] = 'Vul uw voornaam in';
            }
else {
                $context['form']['firstName'] = $_POST['firstName'];
            }

            if(empty($_POST['lastName'])){
                $context['errors']['lastName'] = 'Vul uw achternaam in';
            }
else {
                $context['form']['lastName'] = $_POST['lastName'];
            }

            if(empty($_POST['callName'])){
                $context['errors']['callName'] = 'Vul uw roepnaam in';
            }
else {
                $context['form']['callName'] = $_POST['callName'];
            }

            if(empty($_POST['email'])){
                $context['errors']['email'] = 'Vul uw email in';
            }
else {
                $context['form']['email'] = $_POST['email'];
            }

            if(empty($_POST['comment'])){
                $context['errors']['comment'] = 'Vul uw opmerking in';
            }
else {
                $context['form']['comment'] = $_POST['comment'];
            }

            if(count($context['errors']) == 0){
                sendTemplateMail('mail/contact_mail_client.twig', $context['form'], 'Uw contactverzoek', $context['form']['email'], '[email protected]');
                sendTemplateMail('mail/contact_mail.twig', $context['form'], 'Contactverzoek van '.$context['form']['firstName'].' '.$context['form']['lastName'], '[email protected]', $context['form']['email']);
                $context['success'] = 'Uw mail is verstuurd.';
            }
        endif;

    else:
        $context['success'] = 'Klik op de Google Recaptcha.';
    endif;

else:
    $context['success'] = '';
endif;

 
Timber::render('pages/page-contact.twig', $context );
[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:15:11
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/03/2019 00:25:12
Quote Anchor link
> Alleen nu ik de validatie code van mijn contact formulier heb moeten omgooien vanwege de capctcha ontvang ik nu geen mails meer:

Wat heeft het een met het ander te maken? :/

Wat gebeurt er dan wel? Of gebeurt er niets? Errorlogs al bekeken? $_POST al gedebugged? Komen de velden send_contact_mail en g-recaptcha-response uberhaupt voor in het formulier?

Speaking of which, waar is de broncode van het formulier?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

05/03/2019 17:04:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
  <div class="col-md-6 section--registration">
                    <form action="#" method="post">
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.firstName %}class="error"{% endif %} type="text" name="firstName" placeholder="Voornaam" value="{% if form.firstName %}{{ form.firstName }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.firstName %}{{ errors.firstName }}{% endif %}</span>
                            </div>
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.lastName %}class="error"{% endif %} type="text" name="lastName" placeholder="Achternaam" value="{% if form.lastName %}{{ form.lastName }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.lastName %}{{ errors.lastName }}{% endif %}</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.callName %}class="error"{% endif %} type="text" name="callName" placeholder="Roepnaam" value="{% if form.callName %}{{ form.callName }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.callName %}{{ errors.callName }}{% endif %}</span>
                            </div>
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.email %}class="error"{% endif %} type="text" name="email" placeholder="E-mailadres" value="{% if form.email %}{{ form.email }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.email %}{{ errors.email }}{% endif %}</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-12">
                                <textarea {% if errors.comment %}class="error"{% endif %} name="comment" placeholder="Opmerkingen">{% if form.comment %}{{ form.comment }}{% endif %}</textarea><span class="input-error">{% if errors.comment %}{{ errors.comment }}{% endif %}</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-12">
                                <div class="g-recaptcha" data-sitekey="6LfycpUUAAAAAFgYqyewSOh3YFZm576clVoYAjG5"></div>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <button type="submit" name="send_contact_mail" class="btn btn--magenta">
                                Verzenden</button>
                        </div>
                        {% if success %}
                            <p>{{ success }}</p>
                        {% endif %}
                    </form>
                </div>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2019 17:08:09
Quote Anchor link
En wat meldt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<pre>".print_r($_POST,true)."</pre>";
?>


Dan zie je wat er ge-POST wordt.
En mailen is een losstaand proces. Dus als dat niet werkt dan is de kans klein dat het aan de re-Captcha ligt. Enkel aan foute afhandeling.
Gewijzigd op 05/03/2019 17:39:18 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.