Googlemaps invoegen lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »
Johannes davidian

johannes davidian

27/01/2017 21:53:31
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb gelezen de documenten in developer.google site en ik heb deze code gevonden voor night mode map:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<script>
      function initMap() {
        // Styles a map in night mode.
        var map = new google.maps.Map(document.getElementById('map'), {
          center: {lat: 40.674, lng: -73.945},
          zoom: 12,
          styles: [
            {elementType: 'geometry', stylers: [{color: '#242f3e'}]},
            {elementType: 'labels.text.stroke', stylers: [{color: '#242f3e'}]},
            {elementType: 'labels.text.fill', stylers: [{color: '#746855'}]},
            {
              featureType: 'administrative.locality',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#d59563'}]
            },
            {
              featureType: 'poi',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#d59563'}]
            },
            {
              featureType: 'poi.park',
              elementType: 'geometry',
              stylers: [{color: '#263c3f'}]
            },
            {
              featureType: 'poi.park',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#6b9a76'}]
            },
            {
              featureType: 'road',
              elementType: 'geometry',
              stylers: [{color: '#38414e'}]
            },
            {
              featureType: 'road',
              elementType: 'geometry.stroke',
              stylers: [{color: '#212a37'}]
            },
            {
              featureType: 'road',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#9ca5b3'}]
            },
            {
              featureType: 'road.highway',
              elementType: 'geometry',
              stylers: [{color: '#746855'}]
            },
            {
              featureType: 'road.highway',
              elementType: 'geometry.stroke',
              stylers: [{color: '#1f2835'}]
            },
            {
              featureType: 'road.highway',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#f3d19c'}]
            },
            {
              featureType: 'transit',
              elementType: 'geometry',
              stylers: [{color: '#2f3948'}]
            },
            {
              featureType: 'transit.station',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#d59563'}]
            },
            {
              featureType: 'water',
              elementType: 'geometry',
              stylers: [{color: '#17263c'}]
            },
            {
              featureType: 'water',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#515c6d'}]
            },
            {
              featureType: 'water',
              elementType: 'labels.text.stroke',
              stylers: [{color: '#17263c'}]
            }
          ]
        });
      }
    </script>
    <script src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=YOUR_API_KEY&callback=initMap"
    async defer></script>


ik heb deze code geplakt in de body section van header.php plus ik heb API_key toegevoegd in de juiste plaats van YOUR_API_KEY
ik heb ook in CSS deze lijn toegevoegd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#map {
        height: 100%;
      }

U kunt zelf zien deze code op: url:https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/styling#styling_the_default_map

maar er gebeurt niets op mij website.
ik heb ook geprobeerd <iframe> code genereren in n google maps en geplaatst op contact pagina van mij website om te kijken het probleem zou opgelost worden maar zonder resultaat.
wat ik doe fout er is geen enkekele duidelijke uitlegging in developers.google site.
wat ik moet doen precies om deze probleem op te lossen .
is het niet voldoende om script te plakken onder body section met ApI key? of ik moet wat extra doen?
Dank U Wel
johannes
- Ariën -:
Titel aangepast naar iets korters. Probeer de titel zo kort en bondig te houden in het vervolg. Zo kan iedereen snel het probleem zien.
Gewijzigd op 05/02/2017 20:58:18 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:18:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2017 22:43:22
Quote Anchor link
Wat zegt de JavaScript console van je browser? Heb je een tastbaar voorbeeld die we kunnen bekijken?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

27/01/2017 23:45:42
Quote Anchor link
Ik heb de code op de google pagina gekopieerd + een key aangevraagd en alles werk perfect.

Bij het voorbeeld kan je zien dat onderaan nog deze code staat :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
// Create a map object, and include the MapTypeId to add
// to the map type control.
var map = new google.maps.Map(document.getElementById('map'), {
    center: {lat: 55.647, lng: 37.581},
    zoom: 11,
    mapTypeControlOptions: {
        mapTypeIds: ['roadmap', 'satellite', 'hybrid', 'terrain',
            'styled_map']
    }
});

//Associate the styled map with the MapTypeId and set it to display.
map.mapTypes.set('styled_map', styledMapType);
map.setMapTypeId('styled_map');


Voeg het toe en het moet werken.
 
Johannes davidian

johannes davidian

29/01/2017 14:09:13
Quote Anchor link
Dank U Wel,
het is gelukt de code staat op URL:https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/styling#styling_the_default_map

de code is :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
<!DOCTYPE html>
<html>
  <head>
    <title>Styled Map Types</title>
    <meta name="viewport" content="initial-scale=1.0, user-scalable=no">
    <meta charset="utf-8">
    <style>
      /* Always set the map height explicitly to define the size of the div
       * element that contains the map. */
      #map {
        height: 100%;
      }
      /* Optional: Makes the sample page fill the window. */
      html, body {
        height: 100%;
        margin: 0;
        padding: 0;
      }
    </style>
  </head>
  <body>
    <div id="map"></div>
    <script>
      function initMap() {

        // Create a new StyledMapType object, passing it an array of styles,
        // and the name to be displayed on the map type control.
        var styledMapType = new google.maps.StyledMapType(
            [
              {elementType: 'geometry', stylers: [{color: '#ebe3cd'}]},
              {elementType: 'labels.text.fill', stylers: [{color: '#523735'}]},
              {elementType: 'labels.text.stroke', stylers: [{color: '#f5f1e6'}]},
              {
                featureType: 'administrative',
                elementType: 'geometry.stroke',
                stylers: [{color: '#c9b2a6'}]
              },
              {
                featureType: 'administrative.land_parcel',
                elementType: 'geometry.stroke',
                stylers: [{color: '#dcd2be'}]
              },
              {
                featureType: 'administrative.land_parcel',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#ae9e90'}]
              },
              {
                featureType: 'landscape.natural',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#dfd2ae'}]
              },
              {
                featureType: 'poi',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#dfd2ae'}]
              },
              {
                featureType: 'poi',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#93817c'}]
              },
              {
                featureType: 'poi.park',
                elementType: 'geometry.fill',
                stylers: [{color: '#a5b076'}]
              },
              {
                featureType: 'poi.park',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#447530'}]
              },
              {
                featureType: 'road',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#f5f1e6'}]
              },
              {
                featureType: 'road.arterial',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#fdfcf8'}]
              },
              {
                featureType: 'road.highway',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#f8c967'}]
              },
              {
                featureType: 'road.highway',
                elementType: 'geometry.stroke',
                stylers: [{color: '#e9bc62'}]
              },
              {
                featureType: 'road.highway.controlled_access',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#e98d58'}]
              },
              {
                featureType: 'road.highway.controlled_access',
                elementType: 'geometry.stroke',
                stylers: [{color: '#db8555'}]
              },
              {
                featureType: 'road.local',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#806b63'}]
              },
              {
                featureType: 'transit.line',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#dfd2ae'}]
              },
              {
                featureType: 'transit.line',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#8f7d77'}]
              },
              {
                featureType: 'transit.line',
                elementType: 'labels.text.stroke',
                stylers: [{color: '#ebe3cd'}]
              },
              {
                featureType: 'transit.station',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#dfd2ae'}]
              },
              {
                featureType: 'water',
                elementType: 'geometry.fill',
                stylers: [{color: '#b9d3c2'}]
              },
              {
                featureType: 'water',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#92998d'}]
              }
            ],
            {name: 'Styled Map'});

        // Create a map object, and include the MapTypeId to add
        // to the map type control.
        var map = new google.maps.Map(document.getElementById('map'), {
          center: {lat: 55.647, lng: 37.581},
          zoom: 11,
          mapTypeControlOptions: {
            mapTypeIds: ['roadmap', 'satellite', 'hybrid', 'terrain',
                    'styled_map']
          }
        });

        //Associate the styled map with the MapTypeId and set it to display.
        map.mapTypes.set('styled_map', styledMapType);
        map.setMapTypeId('styled_map');
      }
    </script>
    <script async defer
    src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyBT9D_vumfzqZVDsU1L-aavClQ-kvTBukg&callback=initMap">
    </script>
  </body>
</html>

plus ik heb eigen API key ingevoegd en Lan en Ing veranderd met mij eigen adres Ln en Ing.
johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.