Googlemaps invoegen lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »
Johannes davidian

johannes davidian

27/01/2017 21:53:31
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb gelezen de documenten in developer.google site en ik heb deze code gevonden voor night mode map:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<script>
      function initMap() {
        // Styles a map in night mode.
        var map = new google.maps.Map(document.getElementById('map'), {
          center: {lat: 40.674, lng: -73.945},
          zoom: 12,
          styles: [
            {elementType: 'geometry', stylers: [{color: '#242f3e'}]},
            {elementType: 'labels.text.stroke', stylers: [{color: '#242f3e'}]},
            {elementType: 'labels.text.fill', stylers: [{color: '#746855'}]},
            {
              featureType: 'administrative.locality',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#d59563'}]
            },
            {
              featureType: 'poi',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#d59563'}]
            },
            {
              featureType: 'poi.park',
              elementType: 'geometry',
              stylers: [{color: '#263c3f'}]
            },
            {
              featureType: 'poi.park',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#6b9a76'}]
            },
            {
              featureType: 'road',
              elementType: 'geometry',
              stylers: [{color: '#38414e'}]
            },
            {
              featureType: 'road',
              elementType: 'geometry.stroke',
              stylers: [{color: '#212a37'}]
            },
            {
              featureType: 'road',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#9ca5b3'}]
            },
            {
              featureType: 'road.highway',
              elementType: 'geometry',
              stylers: [{color: '#746855'}]
            },
            {
              featureType: 'road.highway',
              elementType: 'geometry.stroke',
              stylers: [{color: '#1f2835'}]
            },
            {
              featureType: 'road.highway',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#f3d19c'}]
            },
            {
              featureType: 'transit',
              elementType: 'geometry',
              stylers: [{color: '#2f3948'}]
            },
            {
              featureType: 'transit.station',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#d59563'}]
            },
            {
              featureType: 'water',
              elementType: 'geometry',
              stylers: [{color: '#17263c'}]
            },
            {
              featureType: 'water',
              elementType: 'labels.text.fill',
              stylers: [{color: '#515c6d'}]
            },
            {
              featureType: 'water',
              elementType: 'labels.text.stroke',
              stylers: [{color: '#17263c'}]
            }
          ]
        });
      }
    </script>
    <script src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=YOUR_API_KEY&callback=initMap"
    async defer></script>


ik heb deze code geplakt in de body section van header.php plus ik heb API_key toegevoegd in de juiste plaats van YOUR_API_KEY
ik heb ook in CSS deze lijn toegevoegd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#map {
        height: 100%;
      }

U kunt zelf zien deze code op: url:https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/styling#styling_the_default_map

maar er gebeurt niets op mij website.
ik heb ook geprobeerd <iframe> code genereren in n google maps en geplaatst op contact pagina van mij website om te kijken het probleem zou opgelost worden maar zonder resultaat.
wat ik doe fout er is geen enkekele duidelijke uitlegging in developers.google site.
wat ik moet doen precies om deze probleem op te lossen .
is het niet voldoende om script te plakken onder body section met ApI key? of ik moet wat extra doen?
Dank U Wel
johannes
- Ariën -:
Titel aangepast naar iets korters. Probeer de titel zo kort en bondig te houden in het vervolg. Zo kan iedereen snel het probleem zien.
Gewijzigd op 05/02/2017 20:58:18 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:07:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2017 22:43:22
Quote Anchor link
Wat zegt de JavaScript console van je browser? Heb je een tastbaar voorbeeld die we kunnen bekijken?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

27/01/2017 23:45:42
Quote Anchor link
Ik heb de code op de google pagina gekopieerd + een key aangevraagd en alles werk perfect.

Bij het voorbeeld kan je zien dat onderaan nog deze code staat :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
// Create a map object, and include the MapTypeId to add
// to the map type control.
var map = new google.maps.Map(document.getElementById('map'), {
    center: {lat: 55.647, lng: 37.581},
    zoom: 11,
    mapTypeControlOptions: {
        mapTypeIds: ['roadmap', 'satellite', 'hybrid', 'terrain',
            'styled_map']
    }
});

//Associate the styled map with the MapTypeId and set it to display.
map.mapTypes.set('styled_map', styledMapType);
map.setMapTypeId('styled_map');


Voeg het toe en het moet werken.
 
Johannes davidian

johannes davidian

29/01/2017 14:09:13
Quote Anchor link
Dank U Wel,
het is gelukt de code staat op URL:https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/styling#styling_the_default_map

de code is :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
<!DOCTYPE html>
<html>
  <head>
    <title>Styled Map Types</title>
    <meta name="viewport" content="initial-scale=1.0, user-scalable=no">
    <meta charset="utf-8">
    <style>
      /* Always set the map height explicitly to define the size of the div
       * element that contains the map. */
      #map {
        height: 100%;
      }
      /* Optional: Makes the sample page fill the window. */
      html, body {
        height: 100%;
        margin: 0;
        padding: 0;
      }
    </style>
  </head>
  <body>
    <div id="map"></div>
    <script>
      function initMap() {

        // Create a new StyledMapType object, passing it an array of styles,
        // and the name to be displayed on the map type control.
        var styledMapType = new google.maps.StyledMapType(
            [
              {elementType: 'geometry', stylers: [{color: '#ebe3cd'}]},
              {elementType: 'labels.text.fill', stylers: [{color: '#523735'}]},
              {elementType: 'labels.text.stroke', stylers: [{color: '#f5f1e6'}]},
              {
                featureType: 'administrative',
                elementType: 'geometry.stroke',
                stylers: [{color: '#c9b2a6'}]
              },
              {
                featureType: 'administrative.land_parcel',
                elementType: 'geometry.stroke',
                stylers: [{color: '#dcd2be'}]
              },
              {
                featureType: 'administrative.land_parcel',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#ae9e90'}]
              },
              {
                featureType: 'landscape.natural',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#dfd2ae'}]
              },
              {
                featureType: 'poi',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#dfd2ae'}]
              },
              {
                featureType: 'poi',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#93817c'}]
              },
              {
                featureType: 'poi.park',
                elementType: 'geometry.fill',
                stylers: [{color: '#a5b076'}]
              },
              {
                featureType: 'poi.park',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#447530'}]
              },
              {
                featureType: 'road',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#f5f1e6'}]
              },
              {
                featureType: 'road.arterial',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#fdfcf8'}]
              },
              {
                featureType: 'road.highway',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#f8c967'}]
              },
              {
                featureType: 'road.highway',
                elementType: 'geometry.stroke',
                stylers: [{color: '#e9bc62'}]
              },
              {
                featureType: 'road.highway.controlled_access',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#e98d58'}]
              },
              {
                featureType: 'road.highway.controlled_access',
                elementType: 'geometry.stroke',
                stylers: [{color: '#db8555'}]
              },
              {
                featureType: 'road.local',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#806b63'}]
              },
              {
                featureType: 'transit.line',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#dfd2ae'}]
              },
              {
                featureType: 'transit.line',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#8f7d77'}]
              },
              {
                featureType: 'transit.line',
                elementType: 'labels.text.stroke',
                stylers: [{color: '#ebe3cd'}]
              },
              {
                featureType: 'transit.station',
                elementType: 'geometry',
                stylers: [{color: '#dfd2ae'}]
              },
              {
                featureType: 'water',
                elementType: 'geometry.fill',
                stylers: [{color: '#b9d3c2'}]
              },
              {
                featureType: 'water',
                elementType: 'labels.text.fill',
                stylers: [{color: '#92998d'}]
              }
            ],
            {name: 'Styled Map'});

        // Create a map object, and include the MapTypeId to add
        // to the map type control.
        var map = new google.maps.Map(document.getElementById('map'), {
          center: {lat: 55.647, lng: 37.581},
          zoom: 11,
          mapTypeControlOptions: {
            mapTypeIds: ['roadmap', 'satellite', 'hybrid', 'terrain',
                    'styled_map']
          }
        });

        //Associate the styled map with the MapTypeId and set it to display.
        map.mapTypes.set('styled_map', styledMapType);
        map.setMapTypeId('styled_map');
      }
    </script>
    <script async defer
    src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyBT9D_vumfzqZVDsU1L-aavClQ-kvTBukg&callback=initMap">
    </script>
  </body>
</html>

plus ik heb eigen API key ingevoegd en Lan en Ing veranderd met mij eigen adres Ln en Ing.
johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.