groot probleem(voor mij)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

24/02/2004 22:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'connect.php';
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
{
       $ip=$_SERVER[REMOTE_ADDR];
       $checkip="SELECT * from $player where ip='$ip'";
       $checkip2=mysql_query($checkip) or die("Could not query monsters");
       while($checkip3=mysql_fetch_array($checkip2))
       {

         $theip=$checkip3[ip];
       }

       if($theip)
       {

         print "Sorry maar u heeft al een keer geklikt <br><br> <font color='red'> <a href='register.php'>Aanmelden</a>";
       }

       else
       {
       $userstats="SELECT * from km_users where playername='$player'";
       $userstats2=mysql_query($userstats) or die("mislukt");
       $userstats3=mysql_fetch_array($userstats2);
        $setip="INSERT into $player (ip) VALUES ('$ip')";
        mysql_query($setip) or die("Fout: kan je IP niet in tabel $player zetten");
        print "U bent opgeleid door $player<br><br> $player heeft $userstats3[kliks] gangsters opgeleid. <br><br><font color='red'><a href='register.php'><b>Aanmelden</b></a>";
      }
}

?>



siet u mischien wat er fout is want bij mij staal hij gewoon telkens naar :

U bent opgeleid door $player<br><br> $player heeft $userstats3[kliks] gangsters opgeleid. <br><br><font color='red'><a href='register.php'><b>Aanmelden</b></a>

toe terwijl hij na 1x naar :

Sorry maar u heeft al een keer geklikt <br><br> <font color='red'> <a href='register.php'>Aanmelden</a>

toe moet gaan kan iemand mij helpen plieszz

thx grtz Daan
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 19:50:55
 

24/02/2004 23:46:00
Quote Anchor link
Laat maar ik heb hem al weer goed gemaakt ik heb nog een vraag hoe maak je een timer(de script dr van)

grtz Daan
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 00:47:00
Quote Anchor link
En wat wil je timen? :)
 

25/02/2004 10:22:00
Quote Anchor link
kijk zo:
hoi
(seconde:1, 2, 3)
ik ben Daniel
(seconde:1, 2, 3)
ik woon in Zutphen
(seconde:1, 2, 3)
Dat was het mzzl


zoiets(als je het snapt)
 
Rick

Rick

25/02/2004 10:51:00
Quote Anchor link
voor zoiets zou ik gewoon javascript gebruiken, je kan het wel met php doen maar dan moet je een loop maken en dat is nogal CPU intensief

volgens mij is het niet op een andere manier te doen dan met een loop, of met javascript natuurlijk :)
 

25/02/2004 11:29:00
Quote Anchor link
okeej en hoe gaat die script(van die javascript)
ik ben niet echt goed in javascript mjah
:):)
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 12:19:00
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt...
Of wil je na 3 sec hoi 3 secs later ik ben enz ?
 

25/02/2004 12:41:00
Quote Anchor link
als je dit al met php gaat doen dan is het natuurlijk niet verstandig om sql dus danig te gaan lastig vallen dat het langer duurt ...
wat dacht je van de functie sleep???

http://nl3.php.net/sleep
 
Rick

Rick

25/02/2004 12:59:00
Quote Anchor link
sleep 8)7 dat ik daar niet aan gedacht heb
daarmee zal het idd zonder problemen kunnen :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
echo 'hoi';
flush();
sleep(3);
echo 'ik ben Daniel';
flush();
sleep(3);
echo 'ik woon in Zutphen';
flush();
sleep(3);
echo 'Dat was het mzzl';
 

25/02/2004 18:41:00
Quote Anchor link
ik heb die script op mijn site geset kijk eens http://www.freepgs.com/phpfreakz/test.php
je ziet dat hij ze niet stuk voor stuk laat zien
dus wat ik wil is dat hij eerst "hoi" zegt en 2 sec later doei en dan weet 2 sec later weer doei enzovoort... snappiej grtz Daan
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 19:42:00
Quote Anchor link
Dat kan niet.
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 19:55:00
Quote Anchor link
Wel maar mss niet met PHP :)
<script language="JavaScript1.2">

var delay=3000 //de tijd tussen de teksten (in miliseconden)
var fcontent=new Array()
begintag='<font face="Verdana" size=2>' //zet hier je font
fcontent[0]="<center>Hoi!!!</center>"// hier de tekst
fcontent[1]="<center>Ik ben Daniel</center>"// tekst
fcontent[2]="<center>Dat was het mzzl!</center>"
closetag='</font>'

var fwidth='207px' //de breedte
var fheight='150px' //de hoogte

var fadescheme=1 //1 = zwart naar wit --- 0 = wit naar zwart
var fadelinks=1 //0 zodat links niet faden... 1 voor wel faden

///Hieronder nietediten/////////////////

var hex=(fadescheme==0)? 255 : 0
var startcolor=(fadescheme==0)? "rgb(255,255,255)" : "rgb(0,0,0)"
var endcolor=(fadescheme==0)? "rgb(0,0,0)" : "rgb(255,255,255)"

var ie4=document.all&&!document.getElementById
var ns4=document.layers
var DOM2=document.getElementById
var faderdelay=0
var index=0

if (DOM2)
faderdelay=2000

//functie om het zaakie te veranderen :)
function changecontent(){
if (index>=fcontent.length)
index=0
if (DOM2){
document.getElementById("fscroller").style.color=startcolor
document.getElementById("fscroller").innerHTML=begintag+fcontent[index]+closetag
linksobj=document.getElementById("fscroller").getElementsByTagName("A")
if (fadelinks)
linkcolorchange(linksobj)
colorfade()
}
else if (ie4)
document.all.fscroller.innerHTML=begintag+fcontent[index]+closetag
else if (ns4){
document.fscrollerns.document.fscrollerns_sub.document.write(begintag+fcontent[index]+closetag)
document.fscrollerns.document.fscrollerns_sub.document.close()
}

index++
setTimeout("changecontent()",delay+faderdelay)
}

frame=20;

function linkcolorchange(obj){
if (obj.length>0){
for (i=0;i<obj.length;i++)
obj.style.color="rgb // die moet zonder spaces :) en haal deze comment maar weg
("+hex+","+hex+","+hex+")"
}
}

function colorfade() {
if(frame>0) {
hex=(fadescheme==0)? hex-12 : hex+12 // increase or decrease color value depd on fadescheme
document.getElementById("fscroller").style.color="rgb("+hex+","+hex+","+hex+")";
if (fadelinks)
linkcolorchange(linksobj)
frame--;
setTimeout("colorfade()",20);
}

else{
document.getElementById("fscroller").style.color=endcolor;
frame=20;
hex=(fadescheme==0)? 255 : 0
}
}

if (ie4||DOM2)
document.write('<div id="fscroller" style="border:1px solid black;width:'+fwidth+';height:'+fheight+';padding:2px"></div>')

window.onload=changecontent
</script>
Gewijzigd op 25/02/2004 19:58:00 door Mitch X
 

25/02/2004 21:18:00
Quote Anchor link
Bij mij doet diej script het niet:S:S
 

26/02/2004 10:58:00
Quote Anchor link
Kun je dan niet beter de header() functie van php gebruiken en dan een meta tag meegeven voor het refreshen van de pagina na 3 sec?
Dan geef je de url $PHP_SELF op met wat extra parameters.
Doe je in je php scriptje een ifje om te kijken welke parameter nu meegegeven wordt en voila.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

26/02/2004 13:16:00
Quote Anchor link
Quote:
Kun je dan niet beter de header() functie van php gebruiken en dan een meta tag meegeven voor het refreshen van de pagina na 3 sec?

Dat is leuk als je drie regels tekst op je site hebt staan, maar dat is meestal niet het geval... Dus met een paar plaatjes en wat andere shit zal dat met een hoop bezoekers lekker je bandbreedte opvreten...

Elwin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.