groot probleem(voor mij)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

24/02/2004 22:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'connect.php';
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
{
       $ip=$_SERVER[REMOTE_ADDR];
       $checkip="SELECT * from $player where ip='$ip'";
       $checkip2=mysql_query($checkip) or die("Could not query monsters");
       while($checkip3=mysql_fetch_array($checkip2))
       {

         $theip=$checkip3[ip];
       }

       if($theip)
       {

         print "Sorry maar u heeft al een keer geklikt <br><br> <font color='red'> <a href='register.php'>Aanmelden</a>";
       }

       else
       {
       $userstats="SELECT * from km_users where playername='$player'";
       $userstats2=mysql_query($userstats) or die("mislukt");
       $userstats3=mysql_fetch_array($userstats2);
        $setip="INSERT into $player (ip) VALUES ('$ip')";
        mysql_query($setip) or die("Fout: kan je IP niet in tabel $player zetten");
        print "U bent opgeleid door $player<br><br> $player heeft $userstats3[kliks] gangsters opgeleid. <br><br><font color='red'><a href='register.php'><b>Aanmelden</b></a>";
      }
}

?>



siet u mischien wat er fout is want bij mij staal hij gewoon telkens naar :

U bent opgeleid door $player<br><br> $player heeft $userstats3[kliks] gangsters opgeleid. <br><br><font color='red'><a href='register.php'><b>Aanmelden</b></a>

toe terwijl hij na 1x naar :

Sorry maar u heeft al een keer geklikt <br><br> <font color='red'> <a href='register.php'>Aanmelden</a>

toe moet gaan kan iemand mij helpen plieszz

thx grtz Daan
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 09:58:14
 

24/02/2004 23:46:00
Quote Anchor link
Laat maar ik heb hem al weer goed gemaakt ik heb nog een vraag hoe maak je een timer(de script dr van)

grtz Daan
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 00:47:00
Quote Anchor link
En wat wil je timen? :)
 

25/02/2004 10:22:00
Quote Anchor link
kijk zo:
hoi
(seconde:1, 2, 3)
ik ben Daniel
(seconde:1, 2, 3)
ik woon in Zutphen
(seconde:1, 2, 3)
Dat was het mzzl


zoiets(als je het snapt)
 
Rick

Rick

25/02/2004 10:51:00
Quote Anchor link
voor zoiets zou ik gewoon javascript gebruiken, je kan het wel met php doen maar dan moet je een loop maken en dat is nogal CPU intensief

volgens mij is het niet op een andere manier te doen dan met een loop, of met javascript natuurlijk :)
 

25/02/2004 11:29:00
Quote Anchor link
okeej en hoe gaat die script(van die javascript)
ik ben niet echt goed in javascript mjah
:):)
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 12:19:00
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt...
Of wil je na 3 sec hoi 3 secs later ik ben enz ?
 

25/02/2004 12:41:00
Quote Anchor link
als je dit al met php gaat doen dan is het natuurlijk niet verstandig om sql dus danig te gaan lastig vallen dat het langer duurt ...
wat dacht je van de functie sleep???

http://nl3.php.net/sleep
 
Rick

Rick

25/02/2004 12:59:00
Quote Anchor link
sleep 8)7 dat ik daar niet aan gedacht heb
daarmee zal het idd zonder problemen kunnen :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
echo 'hoi';
flush();
sleep(3);
echo 'ik ben Daniel';
flush();
sleep(3);
echo 'ik woon in Zutphen';
flush();
sleep(3);
echo 'Dat was het mzzl';
 

25/02/2004 18:41:00
Quote Anchor link
ik heb die script op mijn site geset kijk eens http://www.freepgs.com/phpfreakz/test.php
je ziet dat hij ze niet stuk voor stuk laat zien
dus wat ik wil is dat hij eerst "hoi" zegt en 2 sec later doei en dan weet 2 sec later weer doei enzovoort... snappiej grtz Daan
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 19:42:00
Quote Anchor link
Dat kan niet.
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 19:55:00
Quote Anchor link
Wel maar mss niet met PHP :)
<script language="JavaScript1.2">

var delay=3000 //de tijd tussen de teksten (in miliseconden)
var fcontent=new Array()
begintag='<font face="Verdana" size=2>' //zet hier je font
fcontent[0]="<center>Hoi!!!</center>"// hier de tekst
fcontent[1]="<center>Ik ben Daniel</center>"// tekst
fcontent[2]="<center>Dat was het mzzl!</center>"
closetag='</font>'

var fwidth='207px' //de breedte
var fheight='150px' //de hoogte

var fadescheme=1 //1 = zwart naar wit --- 0 = wit naar zwart
var fadelinks=1 //0 zodat links niet faden... 1 voor wel faden

///Hieronder nietediten/////////////////

var hex=(fadescheme==0)? 255 : 0
var startcolor=(fadescheme==0)? "rgb(255,255,255)" : "rgb(0,0,0)"
var endcolor=(fadescheme==0)? "rgb(0,0,0)" : "rgb(255,255,255)"

var ie4=document.all&&!document.getElementById
var ns4=document.layers
var DOM2=document.getElementById
var faderdelay=0
var index=0

if (DOM2)
faderdelay=2000

//functie om het zaakie te veranderen :)
function changecontent(){
if (index>=fcontent.length)
index=0
if (DOM2){
document.getElementById("fscroller").style.color=startcolor
document.getElementById("fscroller").innerHTML=begintag+fcontent[index]+closetag
linksobj=document.getElementById("fscroller").getElementsByTagName("A")
if (fadelinks)
linkcolorchange(linksobj)
colorfade()
}
else if (ie4)
document.all.fscroller.innerHTML=begintag+fcontent[index]+closetag
else if (ns4){
document.fscrollerns.document.fscrollerns_sub.document.write(begintag+fcontent[index]+closetag)
document.fscrollerns.document.fscrollerns_sub.document.close()
}

index++
setTimeout("changecontent()",delay+faderdelay)
}

frame=20;

function linkcolorchange(obj){
if (obj.length>0){
for (i=0;i<obj.length;i++)
obj.style.color="rgb // die moet zonder spaces :) en haal deze comment maar weg
("+hex+","+hex+","+hex+")"
}
}

function colorfade() {
if(frame>0) {
hex=(fadescheme==0)? hex-12 : hex+12 // increase or decrease color value depd on fadescheme
document.getElementById("fscroller").style.color="rgb("+hex+","+hex+","+hex+")";
if (fadelinks)
linkcolorchange(linksobj)
frame--;
setTimeout("colorfade()",20);
}

else{
document.getElementById("fscroller").style.color=endcolor;
frame=20;
hex=(fadescheme==0)? 255 : 0
}
}

if (ie4||DOM2)
document.write('<div id="fscroller" style="border:1px solid black;width:'+fwidth+';height:'+fheight+';padding:2px"></div>')

window.onload=changecontent
</script>
Gewijzigd op 25/02/2004 19:58:00 door Mitch X
 

25/02/2004 21:18:00
Quote Anchor link
Bij mij doet diej script het niet:S:S
 

26/02/2004 10:58:00
Quote Anchor link
Kun je dan niet beter de header() functie van php gebruiken en dan een meta tag meegeven voor het refreshen van de pagina na 3 sec?
Dan geef je de url $PHP_SELF op met wat extra parameters.
Doe je in je php scriptje een ifje om te kijken welke parameter nu meegegeven wordt en voila.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

26/02/2004 13:16:00
Quote Anchor link
Quote:
Kun je dan niet beter de header() functie van php gebruiken en dan een meta tag meegeven voor het refreshen van de pagina na 3 sec?

Dat is leuk als je drie regels tekst op je site hebt staan, maar dat is meestal niet het geval... Dus met een paar plaatjes en wat andere shit zal dat met een hoop bezoekers lekker je bandbreedte opvreten...

Elwin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.