groot probleem(voor mij)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

24/02/2004 22:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'connect.php';
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
{
       $ip=$_SERVER[REMOTE_ADDR];
       $checkip="SELECT * from $player where ip='$ip'";
       $checkip2=mysql_query($checkip) or die("Could not query monsters");
       while($checkip3=mysql_fetch_array($checkip2))
       {

         $theip=$checkip3[ip];
       }

       if($theip)
       {

         print "Sorry maar u heeft al een keer geklikt <br><br> <font color='red'> <a href='register.php'>Aanmelden</a>";
       }

       else
       {
       $userstats="SELECT * from km_users where playername='$player'";
       $userstats2=mysql_query($userstats) or die("mislukt");
       $userstats3=mysql_fetch_array($userstats2);
        $setip="INSERT into $player (ip) VALUES ('$ip')";
        mysql_query($setip) or die("Fout: kan je IP niet in tabel $player zetten");
        print "U bent opgeleid door $player<br><br> $player heeft $userstats3[kliks] gangsters opgeleid. <br><br><font color='red'><a href='register.php'><b>Aanmelden</b></a>";
      }
}

?>



siet u mischien wat er fout is want bij mij staal hij gewoon telkens naar :

U bent opgeleid door $player<br><br> $player heeft $userstats3[kliks] gangsters opgeleid. <br><br><font color='red'><a href='register.php'><b>Aanmelden</b></a>

toe terwijl hij na 1x naar :

Sorry maar u heeft al een keer geklikt <br><br> <font color='red'> <a href='register.php'>Aanmelden</a>

toe moet gaan kan iemand mij helpen plieszz

thx grtz Daan
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 15:33:15
 

24/02/2004 23:46:00
Quote Anchor link
Laat maar ik heb hem al weer goed gemaakt ik heb nog een vraag hoe maak je een timer(de script dr van)

grtz Daan
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 00:47:00
Quote Anchor link
En wat wil je timen? :)
 

25/02/2004 10:22:00
Quote Anchor link
kijk zo:
hoi
(seconde:1, 2, 3)
ik ben Daniel
(seconde:1, 2, 3)
ik woon in Zutphen
(seconde:1, 2, 3)
Dat was het mzzl


zoiets(als je het snapt)
 
Rick

Rick

25/02/2004 10:51:00
Quote Anchor link
voor zoiets zou ik gewoon javascript gebruiken, je kan het wel met php doen maar dan moet je een loop maken en dat is nogal CPU intensief

volgens mij is het niet op een andere manier te doen dan met een loop, of met javascript natuurlijk :)
 

25/02/2004 11:29:00
Quote Anchor link
okeej en hoe gaat die script(van die javascript)
ik ben niet echt goed in javascript mjah
:):)
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 12:19:00
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt...
Of wil je na 3 sec hoi 3 secs later ik ben enz ?
 

25/02/2004 12:41:00
Quote Anchor link
als je dit al met php gaat doen dan is het natuurlijk niet verstandig om sql dus danig te gaan lastig vallen dat het langer duurt ...
wat dacht je van de functie sleep???

http://nl3.php.net/sleep
 
Rick

Rick

25/02/2004 12:59:00
Quote Anchor link
sleep 8)7 dat ik daar niet aan gedacht heb
daarmee zal het idd zonder problemen kunnen :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
echo 'hoi';
flush();
sleep(3);
echo 'ik ben Daniel';
flush();
sleep(3);
echo 'ik woon in Zutphen';
flush();
sleep(3);
echo 'Dat was het mzzl';
 

25/02/2004 18:41:00
Quote Anchor link
ik heb die script op mijn site geset kijk eens http://www.freepgs.com/phpfreakz/test.php
je ziet dat hij ze niet stuk voor stuk laat zien
dus wat ik wil is dat hij eerst "hoi" zegt en 2 sec later doei en dan weet 2 sec later weer doei enzovoort... snappiej grtz Daan
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 19:42:00
Quote Anchor link
Dat kan niet.
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 19:55:00
Quote Anchor link
Wel maar mss niet met PHP :)
<script language="JavaScript1.2">

var delay=3000 //de tijd tussen de teksten (in miliseconden)
var fcontent=new Array()
begintag='<font face="Verdana" size=2>' //zet hier je font
fcontent[0]="<center>Hoi!!!</center>"// hier de tekst
fcontent[1]="<center>Ik ben Daniel</center>"// tekst
fcontent[2]="<center>Dat was het mzzl!</center>"
closetag='</font>'

var fwidth='207px' //de breedte
var fheight='150px' //de hoogte

var fadescheme=1 //1 = zwart naar wit --- 0 = wit naar zwart
var fadelinks=1 //0 zodat links niet faden... 1 voor wel faden

///Hieronder nietediten/////////////////

var hex=(fadescheme==0)? 255 : 0
var startcolor=(fadescheme==0)? "rgb(255,255,255)" : "rgb(0,0,0)"
var endcolor=(fadescheme==0)? "rgb(0,0,0)" : "rgb(255,255,255)"

var ie4=document.all&&!document.getElementById
var ns4=document.layers
var DOM2=document.getElementById
var faderdelay=0
var index=0

if (DOM2)
faderdelay=2000

//functie om het zaakie te veranderen :)
function changecontent(){
if (index>=fcontent.length)
index=0
if (DOM2){
document.getElementById("fscroller").style.color=startcolor
document.getElementById("fscroller").innerHTML=begintag+fcontent[index]+closetag
linksobj=document.getElementById("fscroller").getElementsByTagName("A")
if (fadelinks)
linkcolorchange(linksobj)
colorfade()
}
else if (ie4)
document.all.fscroller.innerHTML=begintag+fcontent[index]+closetag
else if (ns4){
document.fscrollerns.document.fscrollerns_sub.document.write(begintag+fcontent[index]+closetag)
document.fscrollerns.document.fscrollerns_sub.document.close()
}

index++
setTimeout("changecontent()",delay+faderdelay)
}

frame=20;

function linkcolorchange(obj){
if (obj.length>0){
for (i=0;i<obj.length;i++)
obj.style.color="rgb // die moet zonder spaces :) en haal deze comment maar weg
("+hex+","+hex+","+hex+")"
}
}

function colorfade() {
if(frame>0) {
hex=(fadescheme==0)? hex-12 : hex+12 // increase or decrease color value depd on fadescheme
document.getElementById("fscroller").style.color="rgb("+hex+","+hex+","+hex+")";
if (fadelinks)
linkcolorchange(linksobj)
frame--;
setTimeout("colorfade()",20);
}

else{
document.getElementById("fscroller").style.color=endcolor;
frame=20;
hex=(fadescheme==0)? 255 : 0
}
}

if (ie4||DOM2)
document.write('<div id="fscroller" style="border:1px solid black;width:'+fwidth+';height:'+fheight+';padding:2px"></div>')

window.onload=changecontent
</script>
Gewijzigd op 25/02/2004 19:58:00 door Mitch X
 

25/02/2004 21:18:00
Quote Anchor link
Bij mij doet diej script het niet:S:S
 

26/02/2004 10:58:00
Quote Anchor link
Kun je dan niet beter de header() functie van php gebruiken en dan een meta tag meegeven voor het refreshen van de pagina na 3 sec?
Dan geef je de url $PHP_SELF op met wat extra parameters.
Doe je in je php scriptje een ifje om te kijken welke parameter nu meegegeven wordt en voila.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

26/02/2004 13:16:00
Quote Anchor link
Quote:
Kun je dan niet beter de header() functie van php gebruiken en dan een meta tag meegeven voor het refreshen van de pagina na 3 sec?

Dat is leuk als je drie regels tekst op je site hebt staan, maar dat is meestal niet het geval... Dus met een paar plaatjes en wat andere shit zal dat met een hoop bezoekers lekker je bandbreedte opvreten...

Elwin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.