H

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

12/03/2004 19:22:00
Quote Anchor link
Bonsysteem

Ik zoek een systeem dat mensen op mij site eenmalig een gratis waardebon kunnen uitprinten met daarop hun gegevens (straat,postcode,e-mail)
hier een voorbeeld die k ff snel heb gemaakt

http://members.lycos.nl/erikdg/voorbeeld.JPG

Verder wil ik ook dat alleen mensen die in een bebaalde omgeving wonen de bon kunnen uitprinten dus bijv mensen met postcode tussen de 1900 en 2000

En natuurlijk een knop dat mensen de bon kunnen uitprinten

Wie kan mij helpen ??
Alvast bedankt

Erik

IK BEN AL TEVREDEN ALS ER TEXT OP DE BON KAN! :D
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:44:47
 
PHP erik

PHP erik

12/03/2004 19:57:00
Quote Anchor link
Table met plaatje als achtergrond. Misschien position:absolute en klaar..
 

12/03/2004 20:51:00
Quote Anchor link
sorry ik heb niet zo HEEEEL veel verstand van PHP
kan je misschien een bepaald gedeelte van het script laten zien
IK BEN AL TEVREDEN ALS ER TEXT OP DE BON KAN!
 
Frisbee

Frisbee

13/03/2004 14:44:00
Quote Anchor link
start -> instellingen -> configuratiescherm -> toetsenbord

misschien kan je daar wat veranderen dat je shift niet blijft hangen..

:P
 

13/03/2004 16:42:00
Quote Anchor link
haha lolz
maar kan iemand mij helpen ?
 
PHP erik

PHP erik

13/03/2004 17:51:00
Quote Anchor link
Quote:
haha lolz
maar kan iemand mij helpen ?


Ja... op één voorwaarde, begin eerst eens!

Je maakt een formulier en laat de result-pagina een <table> hebben met bon als achtergrond, waar op een absolute position (of gebruik een mooie padding) de tekst ($_POST-jes) worden ingevoegd en haal een javascript van google om uit te printen.
 
Rick

Rick

13/03/2004 20:49:00
Quote Anchor link
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="5" background="link_naar_plaatje.gif">
<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_GET['naam']?>

</td>
</tr>
</table>
bestand opslaan als bestand.php
en aanroepen op deze manier bestand.php?naam=de_naam
test maar een beetje :)
Gewijzigd op 20/03/2004 02:11:00 door Rick
 

19/03/2004 18:46:00
Quote Anchor link
Ik ben nog maar een beginner met php...
Ik heb zelf dit gemaakt maar het werkt niet

---invullen.php---
<form name="mailform" method="post" action="bericht.php">
<input type="hidden" name="submit" value="yes">
<table width="400" border="0">
<tr>
<td width="37%"><font color="#FF0000" size="2" face="Verdana">Voor en achternaam: </font></td>
<td width="63%"><input type="text" name="voorachternaam" size="35">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%"><font color="#FF0000" size="2" face="Verdana">Woonplaats:</font></td>
<td width="63%">
<input type="text" name="woonplaats" size="35">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%"><font color="#FF0000" size="2" face="Verdana">Adres:</font></td>
<td width="63%">
<input type="text" name="adres" size="35">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%"><font color="#FF0000" size="2" face="Verdana">Postcode:</font></td>
<td width="63%"><input type="text" name="postcode" size="35">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%"><font size="2" face="Verdana">&nbsp;</font></td>
<td width="63%">&nbsp;
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%"><font size="2" face="Verdana">&nbsp;</font>
<td width="63%">
<font face="Arial" size="1">
<input type="submit" name="submit" value="Verstuur">&nbsp;<input type="reset" name="reset" value="Opnieuw">
</font>
</td>
</tr>
</table>
</form>

---bericht.php---
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<? <== die staat er alleen om een goed lettertype te krijgen
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="5" background="http://members.lycos.nl/erikdg/voorbeeld.JPG">
   <
tr>
      <
td>
        [
code]<?=$_GET['mailform']?>


---
wie kan me helpen met bericht.php?
 
Mitch X

Mitch X

19/03/2004 19:03:00
Quote Anchor link
Je moet je vars wel andere namen geven ...

<input type="submit" name="submit" value="Verstuur">
<input type="hidden" name="submit" value="yes">
 

19/03/2004 19:05:00
Quote Anchor link
hoe kan je t vdoen
zou je het in het hele bestand > invullen.php willen zetten ?? zodat ie gelijk goed is ?
 

19/03/2004 20:12:00
Quote Anchor link
zou iemand het hele bestand bericht.php voor mij willen maken met behulp van invullen.php ?
 

19/03/2004 21:20:00
Quote Anchor link
want ik begrijp er niet zo heel veel van
 
Rick

Rick

20/03/2004 02:15:00
Quote Anchor link
Quote:
<form name="mailform" method="post" action="bericht.php">

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_GET['mailform']?>


dat gaat niet goed natuurlijk
1. je roeps GET informatie aan terwijl het met POST verstuurd is
2. je kan niet het hele form aanroepen op deze manier, dan moet je deze hebben $_POST
dan heb je alle informatie die verstuurd is
of op deze manier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_POST['woonplaats'];?>


en dit regeltje moet trouwens weg "< ? <== die staat er alleen om een goed lettertype te krijgen"
Gewijzigd op 20/03/2004 02:16:00 door Rick
 

20/03/2004 10:49:00
Quote Anchor link
In welk bestand en waar moet dat staan ?
 
Rick

Rick

20/03/2004 14:48:00
Quote Anchor link
probeer gewoon dit eens in een bestand te zetten

<form action="submit.php" method="post">
<input name="textje" type="text" />
<input name="submit" type="submit" value="submit" />
</form>

en in submit.php dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $_POST['textje'];
?>



hopelijk maakt dat het wat duidelijker, probeer eerst even of je het voor elkaar krijgt met zoiets, als je het snapt dan zal het ook wel lukken voor het script wat je nu gebruikt
 

20/03/2004 17:50:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit
---invullen.php---
<form name="mailform" method="post" action="bericht.php">
<input type="hidden" name="submit" value="yes">
<table width="400" border="0">
<tr>
<td width="37%"><font color="#FF0000" size="2" face="Verdana">Voor en achternaam: </font></td>
<td width="63%"><input type="text" name="voorachternaam" size="35">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%"><font color="#FF0000" size="2" face="Verdana">Woonplaats:</font></td>
<td width="63%">
<input type="text" name="woonplaats" size="35">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%"><font color="#FF0000" size="2" face="Verdana">Adres:</font></td>
<td width="63%">
<input type="text" name="adres" size="35">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%"><font color="#FF0000" size="2" face="Verdana">Postcode:</font></td>
<td width="63%"><input type="text" name="postcode" size="35">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%"><font size="2" face="Verdana">&nbsp;</font></td>
<td width="63%">&nbsp;
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%"><font size="2" face="Verdana">&nbsp;</font>
<td width="63%">
<font face="Arial" size="1">
<input type="submit" name="submit" value="Verstuur">&nbsp;<input type="reset" name="reset" value="Opnieuw">
</font>
</td>
</tr>
</table>
</form>

---bericht.php---
<table border="150" cellspacing="180" cellpadding="180" background="http://members.lycos.nl/erikdg/voorbeeld.JPG">
<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_POST['woonplaats'];?>

</td>
</tr>
</table>

maar het werkt nog niet ....
hoe kan dat ?
 
Mitch X

Mitch X

20/03/2004 18:51:00
Quote Anchor link
Zonder die '=' ... denk ik
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_POST['woonplaats']; ?>
 
Rick

Rick

20/03/2004 19:06:00
Quote Anchor link
die = moet er wel bij Mitch

kijk hier maar even http://nl2.php.net/manual/en/language.basic-syntax.php
 
Rick

Rick

20/03/2004 19:10:00
Quote Anchor link
btw diezelfde code werkt bij mij perfect

zet dit eens bovenaan het bestand
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php error_reporting(E_ALL); ?>
 
Mitch X

Mitch X

20/03/2004 20:18:00
Quote Anchor link
Ty rick ... da wist ik nog niet :)
 

20/03/2004 22:12:00
Quote Anchor link
dus wat moet ik nou doen ?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.