habbo's online

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:29:00
Quote Anchor link
Ik wil het aantal habbo dat online is op habbo.nl laten weergeven door het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$url
= "http://www.habbohotel.nl/help";
$start = '<div id="topbar-count">';
$end = "</div>";
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi("$start(.*)$end", $read, $output);
$output = $output[1];

echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";

?>


Alleen laat hij het aantal $output niet zien zie hier

Hoe kan dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:33:50
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 16:33:00
Quote Anchor link
ik zie op http://www.habbo.nl/help geen aantal staan?
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:34:00
Quote Anchor link
links boven in!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 16:35:00
Quote Anchor link
zet die file_get_contents() even een if/else combinatie, dan weet je iig of die gelukt is. Want waarschijnlijk mag jij geen externe connecties maken van je host.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:39:00
Quote Anchor link
hoe doe ik dat??
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 16:49:00
Quote Anchor link
if(($read = file_get_contents($url)))
{
echo 'ja hoor, verbinding maken mag/kan';
}
else
{
echo 'we mogen/kunnen geen verbinding maken';
}
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 16:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($data)
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Error';
?>


Dit geeft error

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($read)
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Error';
?>


geeft geen error, dus moet t aan $data liggen.

edit: bij mij in iedergeval
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:56:00
Quote Anchor link
Ik heb zelfde bij data krijg ik error bij read niet.

Edit:

hier kan je het checken klikje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Albers
 
Thijs X

Thijs X

25/12/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Maak van $start en $end dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$start
= '<td id="topbar-count">';
$end = "</td>";
?>
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 17:21:00
Quote Anchor link
@ thijs, dan werkt de end op een of andere manier niet.

Zo werk ie wel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$url
= "http://www.habbohotel.nl/help";
$start = '<td id="topbar-count">';
$end = 'Habbos in het Hotel</td>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output[1]."  Habbo's zijn in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Er is een fout opgetreden';
?>
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 17:24:00
Quote Anchor link
Hij werkt nu half:S hij laat de hele site van habbo erbij zien:( hoe kan ik dat weg laten zie hier klikje
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 17:39:00
Quote Anchor link
Dat had ik dus met die van thijs. Als je mijne gewoon zo overneemt (want nou heb je 'm samengevoegd met wat anders) doet hij t dan wel goed?
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 17:41:00
Quote Anchor link
@turmin bedankt deze werkt perfect!

Nu wil ik ook de missie van een persoon hebben ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$url
= "http://www.habbo.nl/home/mr.honda";
$start = '<div class="profile-motto">';
$end = '</div>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
echo "".$output[1]."";
else
echo 'Er is een fout opgetreden';
?>


Alleen is hier weer het probleem de hele site word weergegven?
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "".$output[1].""; // FOUT!!

echo $output[1]; // goed!
?>

quotes zijn alleen nodig wanneer je tekst er voor of erachter wilt gebruiken!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'De output is: '.$output[1]; // goed
echo $output[1].' Is de output'; // goed
?>


Je moet even wat spelen met de $end. Probeer hier wat meer in te vullen, zoals ik deed in mijn scriptje.
ipv </td> deed ik Habbos in het Hotel</td> en dat werkte wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 23:17:00
Quote Anchor link
Ik kom er niet uit..
 
Michael -

Michael -

26/12/2006 00:44:00
Quote Anchor link
Ik krijg het ook niet erg netjes. Misschien weet iemand hier hoe je de eerste <div class="clear"></div> als $end kunt gebruiken, want volgens mij neemt ie altijd de laatste als er meerdere zijn. Erg irritant dus.
 
Thijs X

Thijs X

26/12/2006 00:50:00
Quote Anchor link
Probeer dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$url
= "http://www.habbo.nl/home/mr.honda";
$start = '<div class="profile-motto">';
$end = '<div class="clear"></div></div></html>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
{

    echo $output[1];
}

else
{
    echo 'Er is een fout opgetreden';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2006 00:51:00
Quote Anchor link
Volgens mij geeft hij met preg_match_all alle mogelijke matches terug in een array (als parameter opgegeven is)
Dus zowel alles tot de eerste div als tot de laatste.


Edit:
Omdat ik in een goede bui ben
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Michael -

Michael -

26/12/2006 10:47:00
Quote Anchor link
WJ die is wel beter als mijne maar mijne werkte ook al. We ware nou bezig met ander script, zie reactie van thijs.

Edit: 500e post! :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2006 13:41:00
 
Thijs X

Thijs X

26/12/2006 14:15:00
Quote Anchor link
WJ dat is idd een makkelijkere oplossing ^^ die van mij was ook niet helemaal goed op een of andere manier. well done
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.