habbo's online

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:29:00
Quote Anchor link
Ik wil het aantal habbo dat online is op habbo.nl laten weergeven door het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$url
= "http://www.habbohotel.nl/help";
$start = '<div id="topbar-count">';
$end = "</div>";
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi("$start(.*)$end", $read, $output);
$output = $output[1];

echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";

?>


Alleen laat hij het aantal $output niet zien zie hier

Hoe kan dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:32:44
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 16:33:00
Quote Anchor link
ik zie op http://www.habbo.nl/help geen aantal staan?
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:34:00
Quote Anchor link
links boven in!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 16:35:00
Quote Anchor link
zet die file_get_contents() even een if/else combinatie, dan weet je iig of die gelukt is. Want waarschijnlijk mag jij geen externe connecties maken van je host.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:39:00
Quote Anchor link
hoe doe ik dat??
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 16:49:00
Quote Anchor link
if(($read = file_get_contents($url)))
{
echo 'ja hoor, verbinding maken mag/kan';
}
else
{
echo 'we mogen/kunnen geen verbinding maken';
}
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 16:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($data)
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Error';
?>


Dit geeft error

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($read)
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Error';
?>


geeft geen error, dus moet t aan $data liggen.

edit: bij mij in iedergeval
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:56:00
Quote Anchor link
Ik heb zelfde bij data krijg ik error bij read niet.

Edit:

hier kan je het checken klikje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Albers
 
Thijs X

Thijs X

25/12/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Maak van $start en $end dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$start
= '<td id="topbar-count">';
$end = "</td>";
?>
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 17:21:00
Quote Anchor link
@ thijs, dan werkt de end op een of andere manier niet.

Zo werk ie wel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$url
= "http://www.habbohotel.nl/help";
$start = '<td id="topbar-count">';
$end = 'Habbos in het Hotel</td>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output[1]."  Habbo's zijn in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Er is een fout opgetreden';
?>
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 17:24:00
Quote Anchor link
Hij werkt nu half:S hij laat de hele site van habbo erbij zien:( hoe kan ik dat weg laten zie hier klikje
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 17:39:00
Quote Anchor link
Dat had ik dus met die van thijs. Als je mijne gewoon zo overneemt (want nou heb je 'm samengevoegd met wat anders) doet hij t dan wel goed?
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 17:41:00
Quote Anchor link
@turmin bedankt deze werkt perfect!

Nu wil ik ook de missie van een persoon hebben ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$url
= "http://www.habbo.nl/home/mr.honda";
$start = '<div class="profile-motto">';
$end = '</div>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
echo "".$output[1]."";
else
echo 'Er is een fout opgetreden';
?>


Alleen is hier weer het probleem de hele site word weergegven?
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "".$output[1].""; // FOUT!!

echo $output[1]; // goed!
?>

quotes zijn alleen nodig wanneer je tekst er voor of erachter wilt gebruiken!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'De output is: '.$output[1]; // goed
echo $output[1].' Is de output'; // goed
?>


Je moet even wat spelen met de $end. Probeer hier wat meer in te vullen, zoals ik deed in mijn scriptje.
ipv </td> deed ik Habbos in het Hotel</td> en dat werkte wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 23:17:00
Quote Anchor link
Ik kom er niet uit..
 
Michael -

Michael -

26/12/2006 00:44:00
Quote Anchor link
Ik krijg het ook niet erg netjes. Misschien weet iemand hier hoe je de eerste <div class="clear"></div> als $end kunt gebruiken, want volgens mij neemt ie altijd de laatste als er meerdere zijn. Erg irritant dus.
 
Thijs X

Thijs X

26/12/2006 00:50:00
Quote Anchor link
Probeer dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$url
= "http://www.habbo.nl/home/mr.honda";
$start = '<div class="profile-motto">';
$end = '<div class="clear"></div></div></html>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
{

    echo $output[1];
}

else
{
    echo 'Er is een fout opgetreden';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2006 00:51:00
Quote Anchor link
Volgens mij geeft hij met preg_match_all alle mogelijke matches terug in een array (als parameter opgegeven is)
Dus zowel alles tot de eerste div als tot de laatste.


Edit:
Omdat ik in een goede bui ben
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Michael -

Michael -

26/12/2006 10:47:00
Quote Anchor link
WJ die is wel beter als mijne maar mijne werkte ook al. We ware nou bezig met ander script, zie reactie van thijs.

Edit: 500e post! :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2006 13:41:00
 
Thijs X

Thijs X

26/12/2006 14:15:00
Quote Anchor link
WJ dat is idd een makkelijkere oplossing ^^ die van mij was ook niet helemaal goed op een of andere manier. well done
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.