Hackers hulp gevraagd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Yorick17

yorick17

28/01/2010 16:28:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal

Ik ben op school geblokkeerd van de computers omdat ik COD op mijn schijf heb staan. Nu heb ik een weddenschap met mijn informatica docent dat als het lukt om via een ander account administratierechten te krijgen en alle programma's te kunnen uitvoeren, ik dan mijn account weer terug krijg. Hij beweert namelijk dat het waterdicht is. (niet dus!)

De beheer van de computers en server wordt gedaan door een bedrijf. Maar ondans dat ben ik al een heel eind. Ik heb het register gekraakt en taakbeheer ingeschakeld. In het register kan ik nog niet alles veranderen wat in HKCU zin. Heeft iemand nog verdere tips of trucks die me zouden kunnen helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:26:46
 
Tamara

Tamara

28/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
offtopic:

leuk idee!! en veel succes ;)
 
Niels K

Niels K

28/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
Umm.. ik heb wel een scriptje ergens liggen dat ik mezelf lokaal admin kan maken..
 
- Jim  -

- Jim -

28/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
You f^c|<'d it up, and made a promise, and now you want us to solve it???
 
Bas Php

Bas Php

28/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
ik zie hier geen duidelijke vraag??
wat wil je nou precies van ons weten??
 
Thijs Damen

Thijs Damen

28/01/2010 16:34:00
Quote Anchor link
Staan de gebruikers op de PC of via domain? is gewoon inloggen op de PC als admin al voldoende (om je docent te overtuigen). In dat geval zijn er genoeg password reset scripts die je zo op een floppy (ja-ha!) gooit om het admin wachtwoord leeg te gooien, dan ben jij admin op de PC (lokaal, niet via domein). en kun jij je COD weer lekker spelen (solo!).

Als dat genoeg is voor je docent ben je zo klaar.
 
Yorick17

yorick17

28/01/2010 16:43:00
Quote Anchor link
Nee het is via een domein, dat is het probleem. Booten via een cd/dvd/floppy/usb gaat niet want er zit een bios password op de computers. Het profiel wordt vanaf de server geladen en dan pas kun je het gebruiken. Het is op deze manier al wel gelukt om regedit open te breken.
 
Pim -

Pim -

28/01/2010 17:02:00
Quote Anchor link
Even computer openschroeven en BIOS wachtwoord jumpertje eruit halen. Google op je moederbord om de plek te vinden.

Maar is er niks leuks te vinden om het inlogscherm te faken en dan de inlogdata op te slaan oid?

Anders zou je nog een keylogger kunnen gebruiken om het mailwachtwoord ofzo te loggen, mits deze hetzelfde is als het gebruikerswachtwoord.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

28/01/2010 17:05:00
Quote Anchor link
Pim schreef op 28.01.2010 17:02:
Even computer openschroeven
Ik zie iemand dat nog niet zo snel doen op een school ..
 
- SanThe -

- SanThe -

28/01/2010 17:06:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 28.01.2010 16:43:
.... want er zit een bios password op de computers ....

Openschroeven, batterijtje er even uithalen, even wachten, batterijtje weer terugzetten en gaan zonder password.
 
Yorick17

yorick17

28/01/2010 17:10:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 28.01.2010 17:05:
Pim schreef op 28.01.2010 17:02:
Even computer openschroeven
Ik zie iemand dat nog niet zo snel doen op een school ..

Klopt, op zich weet ik wel hou ik een bios ww kan opschonen. Maar wat je zegt is idd waar. We zitten daan met z'n 40 in een informatica lokaal en ik als achterste kan wel veel dingen doen die niet zo goed te zien zijn voor de leraar en mede lerlingen, maar zomaar ff openschroeven midden in de klas zit er denk ik niet bij.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

28/01/2010 17:10:00
Quote Anchor link
@SanThe:

yorick17 schreef op 28.01.2010 16:43:
Nee het is via een domein, dat is het probleem. Booten via een cd/dvd/floppy/usb gaat niet want er zit een bios password op de computers. Het profiel wordt vanaf de server geladen en dan pas kun je het gebruiken. Het is op deze manier al wel gelukt om regedit open te breken.


Die methode gaat dus niet werken. tenzij hij wel alleen een game wilt spelen. :P
 
Tamara

Tamara

28/01/2010 17:11:00
Quote Anchor link
Kan je niet contact opnemen met dat bedrijf en vragen of ze je kunnen helpen met hacken in hun systeem? ;)
 
Yorick17

yorick17

28/01/2010 17:19:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 28.01.2010 17:11:
Kan je niet contact opnemen met dat bedrijf en vragen of ze je kunnen helpen met hacken in hun systeem? ;)
Zij zijn de mensen die me geblokkeerd hebben. Maar ik dacht ook dat ik nooit zo ver zou kunnen komen in het systeem. commandline zelf werkt niet maar batch files wel. Heeft niemand een leuk programma of een scriptje dat de boel kan omzeilen of zo?
 
Naam Loos

Naam Loos

28/01/2010 17:21:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 28.01.2010 17:05:
Pim schreef op 28.01.2010 17:02:
Even computer openschroeven
Ik zie iemand dat nog niet zo snel doen op een school ..


Het leuke is dat wij Dell optiplex hebben met een schuiver die je naar achter drukt en de bovenkant wipt omhoog. In minder dan 15 seconden had ik de cd rom speler uitgeschakeld ;)
 
Yorick17

yorick17

28/01/2010 17:31:00
Quote Anchor link
Ik geloof dat je met dat truckje maar ff moet uitlegen want wij hebben op school ook Dell OptiPlex GX520 en Dell OptiPlex 755. Maar dan nog moet je hem uit elkaar halen of niet?
 

28/01/2010 17:33:00
Quote Anchor link
Als je in een Windows domein zit, met policy's dan is het inderdaad vrijwel onmogelijk om administrator te worden. Je kunt dan hoogstens administrator van een lokale pc worden (door dat bios reset trucje). Maar dan kan je nog niks. Zelfde geldt voor Novell, daarmee kan je ook echt alles dicht timmeren.

Windows wordt niet voor niets zoveel gebruikt :-).

Ow, de meeste pc's zijn simpel open te slopen, twee schroefjes achter loshalen en de klep eraf schuiven. Knopjes aan de zijkant indrukken en de klep eraf schuiven. Maar dat valt ook vaak weer te beveiligen met een hangslot o.i.d.
Ook kunnen sommige systemen gewoon bij het booten al een factory image terug zetten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/01/2010 17:44:00
Quote Anchor link
ik heb wel een bat scriptje gevonden waarmee je een nieuwe user kan aanmaken, ik god dat voor die ene computer is maar miss kan je er wat mee:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
net user (username) /ADD

en dat dan in een .bat file stoppen

(http://www.hackersworld.nl/gscripts.php?p=bat)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

28/01/2010 17:56:00
Quote Anchor link
Inmiddels zijn wij op school van computers veranderd maar voorheen hadden we dell computers met windows, novell en NetOpSchool.

Het is mij gelukt om via de program files(van de server) welke als verborgen map zijn, in te loggen in het programma NetOpSchool als administrator hierdoor kreeg ik vrijspel in het meekijken, blokkeren van muis en toetsenbord en berichten tonen op de pc van de gewone gebruiker. (vooral leuk om bij de docent zelf te doen)

Ik vond dit niet genoeg en ben verder gegaan. Ik kwam in diezelfde program files. Ook een verborgen map tegen van novell. daar kwam ik een readme tegen. Langzaam deze stap voor stap uitgevoerd en ik was administrator. er zit namelijk een functie op dat als de administrator al zijn gegevens kwijt is, hij een nieuw account aan kan maken en zichzelf weer admin kan maken. de readme vindt je geheid als je in de 1e verborgen map van novell komt.
 
Yorick17

yorick17

28/01/2010 18:08:00
Quote Anchor link
@nimtex
ja zoiets probeer ik dus ook alleen werken wij met schijven op school en dat is dus iets moeilijker denk ik. Alle programma's staat op schijf P en die is voor mij als simpele gebruiker niet eens te zien. Dan hebben we ook nog schjif S en met veel moeite ben ik daar ingekomen. Maar verder?

Ja we hebben idd policies en nee die zijn niet te veranderen in het register. Maar ik geloof dat ik wel eens wat gelezen heb over programma's die bij de bios kunnen en eventueel het ww kunnen veranderen.
 

28/01/2010 18:31:00
Quote Anchor link
Overigs moet ik wel even vermelden dat dit soort activiteiten illegaal zijn en dat een docent niet gemachtigd is om een vrijbrief voor hacken binnen de organisatie af te geven...
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.