Hackers hulp gevraagd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Yorick17

yorick17

28/01/2010 16:28:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal

Ik ben op school geblokkeerd van de computers omdat ik COD op mijn schijf heb staan. Nu heb ik een weddenschap met mijn informatica docent dat als het lukt om via een ander account administratierechten te krijgen en alle programma's te kunnen uitvoeren, ik dan mijn account weer terug krijg. Hij beweert namelijk dat het waterdicht is. (niet dus!)

De beheer van de computers en server wordt gedaan door een bedrijf. Maar ondans dat ben ik al een heel eind. Ik heb het register gekraakt en taakbeheer ingeschakeld. In het register kan ik nog niet alles veranderen wat in HKCU zin. Heeft iemand nog verdere tips of trucks die me zouden kunnen helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 07:42:29
 
Tamara

Tamara

28/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
offtopic:

leuk idee!! en veel succes ;)
 
Niels K

Niels K

28/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
Umm.. ik heb wel een scriptje ergens liggen dat ik mezelf lokaal admin kan maken..
 
- Jim  -

- Jim -

28/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
You f^c|<'d it up, and made a promise, and now you want us to solve it???
 
Bas Php

Bas Php

28/01/2010 16:33:00
Quote Anchor link
ik zie hier geen duidelijke vraag??
wat wil je nou precies van ons weten??
 
Thijs Damen

Thijs Damen

28/01/2010 16:34:00
Quote Anchor link
Staan de gebruikers op de PC of via domain? is gewoon inloggen op de PC als admin al voldoende (om je docent te overtuigen). In dat geval zijn er genoeg password reset scripts die je zo op een floppy (ja-ha!) gooit om het admin wachtwoord leeg te gooien, dan ben jij admin op de PC (lokaal, niet via domein). en kun jij je COD weer lekker spelen (solo!).

Als dat genoeg is voor je docent ben je zo klaar.
 
Yorick17

yorick17

28/01/2010 16:43:00
Quote Anchor link
Nee het is via een domein, dat is het probleem. Booten via een cd/dvd/floppy/usb gaat niet want er zit een bios password op de computers. Het profiel wordt vanaf de server geladen en dan pas kun je het gebruiken. Het is op deze manier al wel gelukt om regedit open te breken.
 
Pim -

Pim -

28/01/2010 17:02:00
Quote Anchor link
Even computer openschroeven en BIOS wachtwoord jumpertje eruit halen. Google op je moederbord om de plek te vinden.

Maar is er niks leuks te vinden om het inlogscherm te faken en dan de inlogdata op te slaan oid?

Anders zou je nog een keylogger kunnen gebruiken om het mailwachtwoord ofzo te loggen, mits deze hetzelfde is als het gebruikerswachtwoord.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

28/01/2010 17:05:00
Quote Anchor link
Pim schreef op 28.01.2010 17:02:
Even computer openschroeven
Ik zie iemand dat nog niet zo snel doen op een school ..
 
- SanThe -

- SanThe -

28/01/2010 17:06:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 28.01.2010 16:43:
.... want er zit een bios password op de computers ....

Openschroeven, batterijtje er even uithalen, even wachten, batterijtje weer terugzetten en gaan zonder password.
 
Yorick17

yorick17

28/01/2010 17:10:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 28.01.2010 17:05:
Pim schreef op 28.01.2010 17:02:
Even computer openschroeven
Ik zie iemand dat nog niet zo snel doen op een school ..

Klopt, op zich weet ik wel hou ik een bios ww kan opschonen. Maar wat je zegt is idd waar. We zitten daan met z'n 40 in een informatica lokaal en ik als achterste kan wel veel dingen doen die niet zo goed te zien zijn voor de leraar en mede lerlingen, maar zomaar ff openschroeven midden in de klas zit er denk ik niet bij.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

28/01/2010 17:10:00
Quote Anchor link
@SanThe:

yorick17 schreef op 28.01.2010 16:43:
Nee het is via een domein, dat is het probleem. Booten via een cd/dvd/floppy/usb gaat niet want er zit een bios password op de computers. Het profiel wordt vanaf de server geladen en dan pas kun je het gebruiken. Het is op deze manier al wel gelukt om regedit open te breken.


Die methode gaat dus niet werken. tenzij hij wel alleen een game wilt spelen. :P
 
Tamara

Tamara

28/01/2010 17:11:00
Quote Anchor link
Kan je niet contact opnemen met dat bedrijf en vragen of ze je kunnen helpen met hacken in hun systeem? ;)
 
Yorick17

yorick17

28/01/2010 17:19:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 28.01.2010 17:11:
Kan je niet contact opnemen met dat bedrijf en vragen of ze je kunnen helpen met hacken in hun systeem? ;)
Zij zijn de mensen die me geblokkeerd hebben. Maar ik dacht ook dat ik nooit zo ver zou kunnen komen in het systeem. commandline zelf werkt niet maar batch files wel. Heeft niemand een leuk programma of een scriptje dat de boel kan omzeilen of zo?
 
Naam Loos

Naam Loos

28/01/2010 17:21:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 28.01.2010 17:05:
Pim schreef op 28.01.2010 17:02:
Even computer openschroeven
Ik zie iemand dat nog niet zo snel doen op een school ..


Het leuke is dat wij Dell optiplex hebben met een schuiver die je naar achter drukt en de bovenkant wipt omhoog. In minder dan 15 seconden had ik de cd rom speler uitgeschakeld ;)
 
Yorick17

yorick17

28/01/2010 17:31:00
Quote Anchor link
Ik geloof dat je met dat truckje maar ff moet uitlegen want wij hebben op school ook Dell OptiPlex GX520 en Dell OptiPlex 755. Maar dan nog moet je hem uit elkaar halen of niet?
 

28/01/2010 17:33:00
Quote Anchor link
Als je in een Windows domein zit, met policy's dan is het inderdaad vrijwel onmogelijk om administrator te worden. Je kunt dan hoogstens administrator van een lokale pc worden (door dat bios reset trucje). Maar dan kan je nog niks. Zelfde geldt voor Novell, daarmee kan je ook echt alles dicht timmeren.

Windows wordt niet voor niets zoveel gebruikt :-).

Ow, de meeste pc's zijn simpel open te slopen, twee schroefjes achter loshalen en de klep eraf schuiven. Knopjes aan de zijkant indrukken en de klep eraf schuiven. Maar dat valt ook vaak weer te beveiligen met een hangslot o.i.d.
Ook kunnen sommige systemen gewoon bij het booten al een factory image terug zetten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/01/2010 17:44:00
Quote Anchor link
ik heb wel een bat scriptje gevonden waarmee je een nieuwe user kan aanmaken, ik god dat voor die ene computer is maar miss kan je er wat mee:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
net user (username) /ADD

en dat dan in een .bat file stoppen

(http://www.hackersworld.nl/gscripts.php?p=bat)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

28/01/2010 17:56:00
Quote Anchor link
Inmiddels zijn wij op school van computers veranderd maar voorheen hadden we dell computers met windows, novell en NetOpSchool.

Het is mij gelukt om via de program files(van de server) welke als verborgen map zijn, in te loggen in het programma NetOpSchool als administrator hierdoor kreeg ik vrijspel in het meekijken, blokkeren van muis en toetsenbord en berichten tonen op de pc van de gewone gebruiker. (vooral leuk om bij de docent zelf te doen)

Ik vond dit niet genoeg en ben verder gegaan. Ik kwam in diezelfde program files. Ook een verborgen map tegen van novell. daar kwam ik een readme tegen. Langzaam deze stap voor stap uitgevoerd en ik was administrator. er zit namelijk een functie op dat als de administrator al zijn gegevens kwijt is, hij een nieuw account aan kan maken en zichzelf weer admin kan maken. de readme vindt je geheid als je in de 1e verborgen map van novell komt.
 
Yorick17

yorick17

28/01/2010 18:08:00
Quote Anchor link
@nimtex
ja zoiets probeer ik dus ook alleen werken wij met schijven op school en dat is dus iets moeilijker denk ik. Alle programma's staat op schijf P en die is voor mij als simpele gebruiker niet eens te zien. Dan hebben we ook nog schjif S en met veel moeite ben ik daar ingekomen. Maar verder?

Ja we hebben idd policies en nee die zijn niet te veranderen in het register. Maar ik geloof dat ik wel eens wat gelezen heb over programma's die bij de bios kunnen en eventueel het ww kunnen veranderen.
 

28/01/2010 18:31:00
Quote Anchor link
Overigs moet ik wel even vermelden dat dit soort activiteiten illegaal zijn en dat een docent niet gemachtigd is om een vrijbrief voor hacken binnen de organisatie af te geven...
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.