header already sent probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »
Dries d

dries d

27/04/2013 16:32:55
Quote Anchor link
op mijn website krijg ik op enkele plaatsen volgende fouten

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/domains/****.com/public_html/includes/style_top.php:3) in /home/****/domains/****.com/public_html/search.php on line 115

of

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/****/domains/****.com/public_html/includes/bbcode_parser.php:1) in /home/****/domains/****.com/public_html/s-t_a-f_f-_-o-n_l-y/staff_brain_file.php on line 2


is er iemand die me hiermee kan helpen aub
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:32:13
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 16:45:31
Quote Anchor link
Kan je eens het stukje code laten zien?
 
Dries d

dries d

27/04/2013 16:50:42
Quote Anchor link
tuurlijk hier de search

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
<?php

/* ------------includes-------------- */
include ('./includes/connections.php');
include ('./includes/brain_file.php');
include ('./includes/style_top.php');
/* ------------includes-------------- */
echo "<center><main>Search</main><hr width = '75%'>
      <table width = '75%' class = 'rounded'>
      <tr><td align = 'center'>"
;
if (!$_POST['srch'])
{

    echo "Search by name
          <form action='search.php' method='post'>
          <input type='hidden' name='type' value='username'>
          <input type='text' name='name' size='20'><br/>
          <input type='submit' name = 'srch' value='Search'>
      </form>
      Search by player ID
      <form action='search.php' method='post'>
        <input type='hidden' name='type' value='id'>
        <input type='text' name='userid' size='20'><br/>
        <input type='submit' name = 'srch' value='Search'>
      </form>"
;
}

else
{

    if ($_POST['type'] == "username")
    {

        if ($_POST['name'] == "" || $_POST['name'] == " ")
        {

            echo "Error, Invalid username.";
        }

        else
        {
            $_POST['name'] = "%" . $_POST['name'] . "%";
            $q_ry = array();
            $q_ry = "SELECT `playerid`,`playername`,`my_gender`,`my_level`,`laston`
              FROM `members`
              WHERE `playername` LIKE '"
. mysql_real_escape_string($_POST['name']) . "'
              || `player_login_name` LIKE '"
. mysql_real_escape_string($_POST['name']) . "'
              LIMIT 0 , 30"
;
            $displayem = array();
            $displayem = mysql_query($q_ry);
            if (!mysql_num_rows($displayem))
            {

                echo "No users were found.";
            }

            else
            {
                echo "<table width = '100%'>
             <tr bgcolor = '#E3E3E3'>
             <td align = 'center' colspan = '4'>"
. mysql_num_rows($displayem) . " players found!<br/>
             There is a limit of 30 users found.</td>
             </tr>
             <tr bgcolor = '#999999' style = 'font-weight:800;'>
             <td align = 'left'></td>
             <td align = 'left'>User</td>
             <td align = 'left'>Gender</td>
             <td align = 'left'>Level</td>
             </tr>"
;
                $d = array();
                $i = 0;
                while ($d = mysql_fetch_array($displayem))
                {

                    $i++;
                    if ($i % 2)
                    {

                        $color = "#e3e3e3";
                    }

                    else
                    {
                        $color = "#D8D8D8";
                    }

                    echo "<tr bgcolor = $color>
                    <td align = 'center' width = '1%'>"
;
                    if ($d['laston'] >= time() - 15 * 60)
                    {

                        echo "<img src='images/online.png' title='Online'/> ";
                    }

                    else
                    {
                        echo "<img src='images/offline.png' title='Offline'/> ";
                    }

                    echo "</td>
                    <td align = 'left'>
                    <a href='profile.php?XID="
. $d['playerid'] . "'>" . htmlentities($d['playername']) . "</a>[" . $d['playerid'] . "]
                    </td>
                    <td align = 'center'>
                    "
. $d['my_gender'] . "
                    </td>
                    <td align = 'center' width = '1%'>
                    <a href='newspaper.php?page=hof&type=level'>"
. $d['my_level'] . "</a>
                    </td>"
;
                }

                echo "</table>";
            }
        }
    }

    else if ($_POST['type'] == "id")
    {

        $_POST['userid'] = abs(intval($_POST['userid']));
        if (!$_POST['userid'])
        {

            echo "Error, Invalid userid.";
        }

        else
        {
            $q_ry = array();
            $q_ry = "SELECT `playerid`
                     FROM `members`
                     WHERE `playerid` = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['userid']) . "'
              LIMIT 1"
;
            $displayem = array();
            $displayem = mysql_query($q_ry);
            if (!mysql_num_rows($displayem))
            {

                echo "User not found.";
            }

            else
            {
                header('location:profile.php?XID=' . $_POST['userid'] . '');
            }
        }
    }

    else
    {
        echo "Error, Invalid search!";
    }
}

echo "</td></tr></table><hr width = '75%'>&gt;<a href=\"javascript:history.back()\">Back</a><hr width = '75%'>";
include ('./includes/style_bottom.php');
?>


Heb de irrelevante code weggehaald. Graag volgende keer alleen de relevante code plaatsen![/modedit]
Gewijzigd op 27/04/2013 17:26:02 door Nick Dijkstra
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 16:54:04
 
Dries d

dries d

27/04/2013 16:56:25
Quote Anchor link
heb ik reeds gedaan maar kom er nog niet uit

in ieder geval ik zal het nog eventjes bekijken.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 17:01:16
Quote Anchor link
Er mag geen enkele output boven de header staan. Dus geen tekst en zelfs geen spaties.
 
Dries d

dries d

27/04/2013 17:05:07
Quote Anchor link
ik heb lijn 111 en lijn 115 verwisseld in de search

nu krijg ik geen foutmelding enkel de tekst user not found
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 17:15:53
Quote Anchor link
Dries d op 27/04/2013 17:05:07:
ik heb lijn 111 en lijn 115 verwisseld in de search

nu krijg ik geen foutmelding enkel de tekst user not found


Bovenaan je script echo je ook nog een tabel.
En je style_top.php staat ook allemaal boven de header.
Gewijzigd op 27/04/2013 17:24:38 door Nick Dijkstra
 
Dries d

dries d

27/04/2013 17:23:27
Quote Anchor link
ok

maar ik krijg user not found terwijl het wel zou moeten lukken
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 17:25:02
Quote Anchor link
Dries d op 27/04/2013 17:23:27:
ok

maar ik krijg user not found terwijl het wel zou moeten lukken


Ja, dat komt dan omdat je het net hebt omgedraaid.
Zie mijn vorige post

Toevoeging op 27/04/2013 17:35:47:

Nog even wat tips:

regel 31 - kan worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (trim($_POST['name']) == '')
?>

- Beter in je queries OR gebruiken ipv ||
- Gebruik geen backticks (`) in je queries
- Gebruik mysql_fetch_assoc ipv mysql_fetch_array
- Gebruik ' voor php en " voor html, dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<div class="test">Test</div>';
?>

- Gebruik geen inline CSS
Gewijzigd op 27/04/2013 17:36:05 door Nick Dijkstra
 
Dries d

dries d

27/04/2013 17:37:08
Quote Anchor link
sorry ik begrijp het echt niet
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 17:44:18
Quote Anchor link
Wat begrijp je precies niet?
 
Dries d

dries d

27/04/2013 18:13:29
Quote Anchor link
ik begrijp niet wat ik moet aanpassen om het script werkende te krijgen .

ik heb trouwens ook hetzelfde probleem op een andere plaats terwijl in dat script geen header('location staat
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

27/04/2013 19:45:44
Quote Anchor link
Krijg je in dat andere script dan een melding met headers already sent?
Gewijzigd op 27/04/2013 19:46:00 door Jason van der Zeeuw
 
Dries d

dries d

27/04/2013 19:49:12
Quote Anchor link
dan krijg ik dit

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at**********


ik ken mensen met hetzelfde script en die hebben deze errors niet

zou dit aan mijn hosting kunnen liggen (versio) ook gebruiken zij cpanel en ik directadmin
Gewijzigd op 27/04/2013 19:53:45 door dries d
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/04/2013 19:58:54
Quote Anchor link
Die hebben waarschijnlijk de display_errors uit staan, en dan worden de errors niet weer gegeven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.